29 / 04 / 2024

Ege Boyu 2 etap

Ege Boyu 2 etap

Sinpaş GYO'nun butik markası Eviya Gayrimenkul’ün, Ege konseptinde hazırladığı ilk projesi EgeBoyu’nda ikinci etap konut teslimleri başladı. Yeni satışa sunulan sınırlı sayıda daire için de satışlar devam ediyor.

Sinpaş GYO Ege Boyu projesi gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Samandıra Mahallesi'nde yer alan 6258 ada 25 parselde bulunan Ege Boyu Projesine ait 7 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

Ege Boyu 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Sancaktepe İlçesi Ege Boyu ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Ege Yapı 2,5 milyar liralık yatırım hedefliyor!

Ege Yapı, önümüzdeki beş yıl zarfında belirlediği 2,5 milyar liralık yatırım hedefi doğrultusunda 2020'de yeni projelere başlayacak.

Ege Yapı'dan 2.5 milyar liralık 7 proje!

Ege Yapı, 2,5 milyar lira yatırdığı İstanbul’daki yedi projesini iki yıl içinde tamamlamayı planlıyor. Sonrasında hedef, Anadolu ve yurt dışı. Bir de inşaat dışı işleri büyütmek...

Ege Boyu 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili Sancaktepe ilçesi Ege Boyu Projesine ilişkin hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO Ege Boyu Projesi değerleme raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Sinpaş GYO Ege Boyu Projesi değerleme raporunu yayınladı.

Ege Yapı Batışehir ve Pega Kartal projelerinde 60 ay 0 faiz!

Ege Yapı 2 projesinde ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başlattı. Ege Yapı Batışehir ve Pega Kartal projesinde 60 ay yüzde 0 faiz oranının yanında peşinatsız vade farksız 36 eşit taksit ile kişiye özel ödeme seçenekleri sunuyor.

Sinpaş GYO Ege Vadisi Evleri ödeme bilgileri!

"Beklediğinize değecek, Ankara'da Ege rüzgarı esecek" sloganıyla hayata geçirilen Ege Vadisi projesini satış ofisi açıldı.26 bin 905 metrekare olan arsa üzerine inşa edilen Ege Vadisi, 2 etapta 900 daireden meydana gelecek

Ali Ağaoğlu oğlu Ali Ege'nin 2. yaş günü için parti düzenledi!

Ali Ağaoğlu, 2 yaşına giren oğlu Ali Ege için Ortaköy'deki köşkünde dillere destan bir parti düzenledi. Ağaoğlu, her detayın düşünüldüğü kutlamada çocuklar gibi eğlendi.

Ege'de 2 dakika arayla 2 deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi (AFAD) verilerinden alınan bilgiye göre İzmir'in Bergama ilçesi açıklarında 3,4 ve 3,2 büyüklüğünde ardı ardına iki deprem meydana geldi

Sinpaş GYO Ege Boyu değerleme raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Ege Boyu değerleme raporunu yayınladı.

Ege Boyu'nda hemen teslim evler 80 ay vade ile!

Ege Boyu'nda hemen teslim evler 80 ay vade ile satılıyor. 17 katlı 7 blok halinde hayata geçirilen projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Ege Boyu Eviya Gayrimenkul iletişim!

Ege Boyu Evleri projesinin ödeme planı kapsamında banka kredisi ve firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. Projede 644 adet daire bulunuyor. Ege Boyu Eviya Gayrimenkul iletişim bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.

Ege Boyu 2 etap Haberi

Ege Boyu 2 etap

Alaçatı, Foça, Cunda, Assos, Bitez ve Dalyan en ince detaylarıyla ve farklı konut tipleriyle EgeBoyu’nda İstanbullularla buluşuyor. İstanbul’da yaşayıp aklı Ege’de kalanların, yaşam özlemlerini karşılamak için geliştirilen EgeBoyu’nda 672 konut yer alıyor.


Ege yaşamının güzellikleri EgeBoyu’nda


Ege’nin cumbalı taş evlerinden, ahşap görünümlü panjurlarına kadar özlediğiniz pek çok detay EgeBoyu’nda. Lavanta ve kekikler, zeytin ve sakız ağaçları, mor salkım ve incir gibi Ege florasının İstanbul’da yaşayabilen güzellikleri projede hayat buluyor.


Projede brüt 3,25 metre tavan yüksekliği ile alışılmışın çok ötesinde tasarlanan ferah konutlar 365 gün tatil imkânı sunuyor.


Cunda meydanındaki güneş saati,  Foça’nın simgesi fok heykeli ve Alaçatı’daki Surf heykeli gibi Ege’nin simgesi objeler Ege’nin renkli güzelliğini taşıyor.


Ege Çarşı Sancaktepe’de

Ege’ye özgü tatları ve her türlü ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz dükkanlarıyla Ege Çarşı’da keyifli alışverişler sizleri bekliyor....