05 / 05 / 2024

ege denizinden ada nasıl alınır

ege denizinden ada nasıl alınır

Ekonomik kriz yaşayan Yunanistan’da Ege’deki pek çok ada satışa çıkarılırken, Ege Denizi’nin Türkiye’ye ait bölümünde de satılık ada sayısı komşudan geri kalmıyor.

Sinpaş GYO Ege Yakası projesi gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Mahallesi'nde yer alan 801 ada 27 parselde bulunan Ege Yakası Projesine ait 8 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

Sinpaş GYO Ege Boyu projesi gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Samandıra Mahallesi'nde yer alan 6258 ada 25 parselde bulunan Ege Boyu Projesine ait 7 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

Ege Vadisi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli, Çankaya İlçesi, 29355 ada 1 parselde yer alan Ege Vadisi Projesine ait 688 adet bağımsız bölüme ilişkin hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

İzmir Ege Perla Projesi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi, 296 pafta, 3324 ada, 106 No'lu parselde yer alan Ege Perla'ya ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

İzmir Ege Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat ihalesi yapılıyor!

İzmir İli, Konak İlçesi, Ege Mahallesi (Kuruçay Mahallesi) I. Etap 14500 Ada 1 Parsel Kat Karşılığı Anahtar Teslimi İnşaat Yapım İşi ihalesi 6 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Yunan Bakan, Ege’deki 28 adacığı imara açma planını geri çekti!

Yunanistan Denizcilik ve Ada Politikası Bakan Yardımcısı Nektarios Santorinios, Ege’deki 28 adacığı imara açma planını, Ankara’dan gelen tepki üzerine geri çekti.

Ege Perla'nın 2015 değerleme raporu yayınlandı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi, 296 pafta, 3324 ada, 106 Parsel'de yer alan Ege Perla projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Ege Yapı'dan Doğada İzin Kalsın projesi!

Gayrimenkul sektöründe, insana ve doğaya saygılı projeler gerçekleştirmeyi ilke edinen Ege Yapı, sosyal sorumluluk bilinci doğrultusunda hayata geçirdiği ‘’Doğada İzin Kalsın’’ projesiyle gelecek nesillere ve doğaya eşsiz bir miras bırakıyor.

Naguib Sawiris Yunanistan'dan 2 ada satın alacak!

Mısırlı milyoner Naguib Sawiris, ülkelerindeki iç savaştan kaçan mülteciler için Yunanistan'ın Ege adalarında 2 ada satın almayı düşündüğünü açıkladı.

Ege Denizi’nin iki tarafı satılık adalarla dolu!

Ekonomik kriz yaşayan Yunanistan’da Ege’deki pek çok ada satışa çıkarılırken, Ege Denizi’nin Türkiye’ye ait bölümünde de satılık ada sayısı komşudan geri kalmıyor.

Ege'de 18 ada satışa çıktı!

Ekonomik kriz içerisindeki Yunanistan’da ada satışları gündemdeyken son iki aylık sürede Türkiye’de toplam değeri 1.5 milyar lira olan 18 ada ve yarımadanın satışa çıkarılması dikkat çekti.

Johnny Depp Ege’de ada satın aldı!

Amerikalı ünlü oyuncu Johnny Depp, 4.2 milyon Euro’ya (yaklaşık 12 milyon TL) Ege’de ıssız ada satın aldı.Depp, yeni adasını görmek için temmuz ayı sonunda Yunanistan’a gelecek.

Mamak Ege Mahallesi imar planı değişikliği 18 Mayıs'ta askıda!

Ankara Mamak İlçesi, Ege Mahallesi 39434 ada 1 ve 2 sayılı parsele ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği 18 Mayıs 2015 Pazartesi günü askıya çıkacak...

ege denizinden ada nasıl alınır Haberi

ege denizinden ada nasıl alınır

Yunanistan’da ekonomik kriz nedeniyle adalar satılırken, Ege’nin bu yakasında da adalar üzerindeki özel mülkiyetlerde kayda değer bir hareket söz konusu. Çanakkale'den Antalya kıyılarına kadar fiyatı 10 milyon dolardan 200 milyon dolara kadar satılık adalar internet siteleri üzerinden alıcılarını bekliyor. 


Memur maaşlarını ödemek, kamu finansmanını sağlamak için AB ile zorlu müzakereler yürüten Yunanistan, bir yandan da yerel kaynak arayışında sahip olduğu küçük adaların satışını keşfetti. Yunanistan, aralarında 5 milyon euro fiyatıyla 5 parçadan oluşan takım ada da olan Ege’deki 12 adasını satışa çıkarırken, Ege’nin bu yakasında da adaların satışta olduğu dikkat çekti. Yunan adalarının internet sitelerindeki ilanlarında, çoğunluğu imara ve turizme açık olan adalardan 6'sının fiyatının, alıcının talebine göre belirleneceği, pazarlığa tabi olduğu belirtiliyor. Yunan adalarının fiyatı 1.5 milyon eurodan başlıyor,...