16 / 05 / 2024

ege enerji sempozyumu

ege enerji sempozyumu

Uşak Üniversitesi'nin ev sahipliğinde Yeşil Ekonomi Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından düzenlenen 7. Uluslararası Ege Enerji Sempozyumu başladı. Sempozyum, Uşak Üniversitesi Mustafa Kemal Paşa Amfisi'nde düzenleniyor.

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Ege Cevre Enerji Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Cevre Enerji Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Cem Doyuran tarafından kuruldu.

Ege Entegre İnşaat Makina Enerji  Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Entegre İnşaat Makina Enerji  Anonim Şirketi bugün Sancaktepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Acar,  Kamil Özdağ, Mehmet Ata Acar ve Samed Özdağ  tarafından kuruldu.

Ege Entegre İnşaat Makina Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Entegre İnşaat Makina Enerji Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Acar, Kamil Özdağ, Mehmet Ata Acar ve Samed Özdağ ortaklığında kuruldu.

1. Uluslararası Enerji, İnşaat ve Ziraat Mühendisliği Sempozyumu başladı!

Karabük Üniversitesi (KBÜ) ile Özbekistan'dan Taşkent Sulama ve Ziraat Mühendisliği Enstitüsü ve Polonya'dan Krakow Teknoloji Üniversitesi iş birliğiyle gerçekleştirilen 1. Uluslararası Enerji, İnşaat ve Ziraat Mühendisliği Sempozyumu online şekildebaşladı.

Uluslararası Binalarda Enerji Verimliliği Sempozyumu 13 Şubat'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 13-14 Şubat 2017'de “Uluslararası Binalarda Enerji Verimliliği Sempozyumu” düzenlenecek.

UCK Grup Ege ve Marmara'ya güneş enerji santrali kuracak!

Türk Enerji şirketi UCK Grup ile Çinli ortağının, Ege ve Marmara bölgelerinde toplam 116 megavatlık güneş enerjisi yatırımı gerçekleştirilecek.

Ege Perla tercihini Daikin'den yana kullandı!

Ege Perla da sakinleri için yüksek kalite ve enerji tasarrufu sağlamak için Daikin’i tercih etti. Daikin, Mini VRV Sistemi ile Ege Perla sakinlerine ihtiyaç duydukları iklimlendirme tercihlerini de bağımsız olarak yaşama imkanı sunuyor.

Ege Seramik’ten yeni INFINITY serisi!

1972 yılında kurulan sektörün öncü firması Ege Seramik’ten yeni bir ürün daha; INFINITY. Ege Seramik, INFINITY serisinin sahip olduğu doğal taş görüntüsü ile müşterilerinin her yeni gününe enerji katmayı planlıyor.

Aksa Jeneratör, Enerji Verimliliği Sempozyumu'na katıldı!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Elektrik Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi tarafından düzenlenen “Enerji Verimliliği, Kalitesi Sempozyumu ve Sergisi” 04 - 06 Haziran 2015 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Gaziantep Kent Sempozyumu'nda kentsel dönüşüm masaya yatırılacak!

Gaziantep'te kentin sorunlarına ilişkin düzenlenen "Gaziantep Kent Sempozyumu"nda kent ve kent kültürü, enerji ve çevre,iş güvenliği, ulaşım ve trafik, gıda, tarım ve yeşil alanlar, imar, planlama ve kentsel dönüşüm konuları masaya yatırılacak.

Tuzla Belediyesi, Enerji Sempozyumu’na ev sahipliği yaptı!

Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk ve Tuzla Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Süleyman Çetinkaya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen sempozyuma yurt içi ve dışından çok sayıda konuk katıldı.

GEKA'dan Aydın, Denizli ve Muğla'ya yenilenebilir enerji sağlanacak!

Güney Ege Kalkınma Ajansı, Aydın, Denizli, Muğla'yı kapsayan bölgede yenilenebilir enerji projelerine 100 bin lira ile 600 bin lira arasında değişen destekler sağlayacak.

ege enerji sempozyumu Haberi

ege enerji sempozyumu

Uşak Üniversitesi'nin ev sahipliğinde Yeşil Ekonomi Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından düzenlenen 7. Uluslararası Ege Enerji Sempozyumu başladı.


Uşak Üniversitesi Mustafa Kemal Paşa Amfisi'nde düzlenen sempozyumun açılışında konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Selahattin Çimen, son 10 yılda yenilenebilir temiz enerji kaynakları olan jeotermal, rüzgar ve güneş enerjisinde Türkiye'nin atılımlar yaptığını söyledi.


Türkiye'nin 10 yıl önce rüzgar enerjisi üretebilin bir tane 18 megawattlik santralinin bulunduğunu, yapılan yatırımlarla üretimin 2 bin 500 megawattı geçerek 3 bin megawattlara yaklaştığını anlatan Çimen, "Türkiye'nin bu alandaki potansiyelini daha iyi değerlendirilebilmesi için ilerleyen günlerde daha iyi adımlar atılacak. Enerji verimliliğinde Türkiye'nin her yıl yaklaşık 15 milyar lirayı israf ediliyor. Bu akla ve medeniyetimize yakışmıyor. Biraz dikkat ettiğimizde sanayide, evimizde, arabamızda yaşam kalitesinden ödün vermeden...