21 / 05 / 2024

ege firmaları

ege firmaları

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO), 2013 yılı üretimden satışlarına göre 30 milyon lira barajını geçen sanayi kuruluşlarının listesini açıkladı. İlk dört sırayı geçen yıl olduğu gibi yine aynı firmalar aldı.

Gübretaş, Hektaş, Bağfaş ve Ege Gübre'nin ilk çeyrek bilançoları açıklandı! Hangi şirket kar etti?

Borsa İstanbul’da işlem gören gübre firmalarının 2023 ilk 3 aylık bilançoları resmen açıklandı. 2023 yılının ilk 3 aylık bilançosuna göre, GÜBRETAŞ, BAĞFAŞ zarar ederken, HEKTAŞ’ın karı düştü. Ege Gübre'nin karını artırdığı belirlendi. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul firmaları rotayı Ege’ye çevirdi! Milyarlık yatırımlarla binlerce konut geliyor!

Gayrimenkul firmaları radarına Bodrum, Çeşme ve Urla’yı aldı. Onlarca firma Ege Bölgesi'nde milyarlık yatırımlarla binlerce konut inşa edecek.

Ege Yapı Tescilli Yapılar İçin Kılavuz hazırladı!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından Ege Yapı, ülkemizin kültür varlıklarına ve tarihi eserlerine sahip çıkılması ve korunması amacıyla “Tescilli Yapılar İçin Kılavuz” hazırladı.

Ege Yapı Kağıthane projesine 3 bin 500 ön talep geldi!

Bulunduğu bölgeye değer katan ödüllü projelere imza atan gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Ege Yapı, Kâğıthane ve Maslak’ın buluşma noktasındaki yeni projesi için 3.500 adet ön talep aldı.

Ege Yapı Kağıthane projesinin lansmanı 26 Nisan'da!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Ege Yapı, düzenleyeceği lansman toplantısı ile Kağıthane ve Maslak'ın buluşma noktasında yükselecek olan yeni projesini görücüye çıkarıyor.

Ege Yapı’nın internet sitesine Üstün Başarı Ödülü!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından olan Ege Yapı, yenilenen kurumsal internet sitesiyle önemli bir uluslararası ödülün sahibi olarak Interactive Media Awards 2016’da “Gayrimenkul” kategorisinde “Üstün Başarı Ödülü”ne layık görüldü.

Ege Yapı basın toplantısı 29 Eylül'de!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Ege Yapı, İstanbul’un farklı bölgelerinde mimariye farklı bir boyut getiren çok sayıda iş ve yaşam alanlarına imza atıyor.

Ege Yapı'dan Yenisahra sakinlerine iftar yemeği!

Gayrimenkul sektörünün genç ve yenilikçi firmalarından olan Ege Yapı, kentsel dönüşüm faaliyetleri gerçekleştireceği Yenisahra’da ikamet eden arsa sahipleri ve yakınlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ege Atık, İzmir Serbest Bölge’deki tüm firmalarla çalışmayı hedefliyor!

İzmir Serbest Bölge’de firmalara entegre atık, tehlikeli ve tehlikesiz atık, ambalaj atık yönetimi ve çevre danışmanlığı hizmetleri veren Ege Atık, yüzde 30’una hizmet götürdüğü bölgedeki tüm firmalar ile çalışmayı hedefliyor.

Hüseyin Aslan: Çantacı firmalar gözünü İzmir'e dikti!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, kentsel dönüşüm kapsamındaki ilçelerden pay almak için İstanbul'da ortaya çıkan ve "çantacı" olarak adlandırılan firmaların, şimdi de gözünü İzmir'e diktiğini söyledi.

Ege Seramik, İSO 500'de yerini aldı!

Seramik sektörünün önde gelen firmalarından Ege Seramik, bu alanda en zor ihracat pazarı olarak öne çıkan İsrail, ABD ve Kanada'da, yüksek kaliteli ürünleriyle söz sahibi olmayı başardı...

Ege'nin 100 büyük firması açıklandı!

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO), 2013 yılı üretimden satışlarına göre 30 milyon lira barajını geçen sanayi kuruluşlarının listesini açıkladı. İlk dört sırayı geçen yıl olduğu gibi yine aynı firmalar aldı.

Ege Seramik’ten yeni trendler!

Sektörün öncü firmalarından Ege Seramik, son olarak sergilediği yeni koleksiyonlarında iddialı tasarımları ile Türk ve Dünya seramik sektörünün nabzını tutmaya ve dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor...

ege firmaları Haberi

ege firmaları

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO), 2013 yılı üretimden satışlarına göre 30 milyon lira barajını geçen sanayi kuruluşlarının listesini açıkladı. İlk dört sırayı geçen yıl olduğu gibi yine Tüpraş, Petkim, Philsa Philip Morris ve İzmir Demir Çelik aldı. İlk sırada yer alan Tüpraş'm üretimden satışları Ege Bölgesi'nde 14 milyar 531 milyon 91B bin lira oldu. Tüpraş'ı, 3 milyar 862 milyon 136 bin lira ile Petkim Petrokimya AŞ izledi. İlk 10 listesinde 6'ncı sırada yer alan şirket ismini ve rakamsal verilerini kamuoyu ile paşlaşmayı tercih etmedi. 100 büyük firma içinde 4 şirket ismini gizli tuttu. 


İlk 100 büyük sanayi kuruluşu listesinde ihracat birincisi ise Petkim oldu. Tüpraş ikinci, İzmir Demir Çelik üçüncü sırada yer alırken, Soma'da kömür işletmeciliği yapan İmbat Madencilik, en...