09 / 05 / 2024

ege group Pukka Rue Taş Evleri

ege group Pukka Rue Taş Evleri

Keller Williams’ın sektörde bir ilke daha imza atarak Türkiye’ye adapte ettiği, ABD emlak sektöründe sıklıkla kullanılan bir yöntem olan “Open House” (Açık Ev) etkinliği bu kez Bodrum’da düzenlendi.

Ege Yapı Kağıthane satışları ne zaman?

Ege Yapı Kağıthane projesi konut, ofis ve dükkanlardan oluşuyor. Egeyapı Group imzası taşıyan Ege Yapı Kağıthane projesi 36 ay içerisinde teslim edilecek. Peki Ege Yapı Kağıthane satışları ne zaman?

Kağıthane Ege Yapı proje fiyatları!

Konut, ofis ve dükkanlardan meydana gelen Kağıthane Ege Yapı projesinin 36 ay içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Egeyapı Group imzası taşıyan Kağıthane Ege Yapı proje fiyatları 310 bin TL’den başlıyor.

Ege Yapı, Kartal Belediyesi'ne satış ofisini bağışladı!

Türkiye’nin önde gelen iş adamlarından İnanç Kabadayı, Ege Yapı Group adına Kartal Belediyesi’ne kreş yapımı için satış ofisini bağışladı.

Ege Group Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Group Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Behçet Çabuk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Ümraniye, Necip Fazıl Mahalesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

Ege Yapı Group Çekmeköy satış tarihi!

3. Köprü bağlantı yoluna sadece 1.5 km mesafede konumlanan projesi ön talep toplanmaya devam ediyor. Ege Yapı Group Çekmeköy satış tarihi 2016 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Çekmeköy Konutları Ege Yapı Group satılık!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası Çekmeköy’de yükselecek olan proje ön talep toplanmaya devam ediyor. Çekmeköy Konutları Ege Yapı Group satılık daireler 2016 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Ege Yapı Group ve Casper'dan Çekmeköy'e proje!

Batışehir ve Pega Kartal gibi gayrimenkul sektörünün önemli projelerini hayata geçiren Ege Yapı Group ve teknoloji devlerinden Casper gayrimenkul sektöründe güçlerini birleştirdi. İşte projenin ayrıntıları...

Ege Yapı Group Çekmeköy Evleri nerede?

Satışlarının 2016 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanan Çekmeköy Evleri projesi ön talep toplanmaya başlanıyor. Projede detaylar henüz netleşmedi. Peki Ege Yapı Group Çekmeköy Evleri nerede?

Çekmeköy Ege Yapı Group Konutları!

3. Köprü bağlantı yoluna sadece 1.5 km mesafede konumlanan proje ön talep toplanmaya başlanıyor. Çekmeköy Ege Yapı Group Konutları İstanbul İl'i Anadolu Yakası Çekmeköy’de yükselecek.

Bodrum Pukka Rue Taş Evleri satışa çıktı!

Keller Williams Bodrum Bölge Müdürlüğü'nün organize ettiği Pukka Rue 'Taş Evler Sokağı" tanıtım etkinliği gerçekleşti. Ege Grup'un konut projeleri markası olan Pukka Evleri'nin 3'üncü projesi Pukka Rue Taş Evleri satışa sunuldu.

Ege Yapı Group'tan Kağıthane'ye karma proje!

İstanbul'da Batışehir projesi ile öne çıkan Ege Yapı Group, Kağıthane'de konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan yeni bir karma proje geliştirmek üzere çalışmalara başladı.

Gülman Group'tan Bodrum Gündoğan'a 2 yeni proje!

Gülman Group Bodrum Gündoğan’da Doğalkaya Bodrum ve Fiera Vista isimli iki yeni projeye başlıyor. Gülman Group Yönetim Kurulu Başkanı Polat Gülman, “Nest Ortaköy’den sonra rotamızı Ege’nin incisi Bodrum’a çevirdik."dedi.

Özyer Group, Kuşadası'nda 180 milyon liralık tatil adası kurdu!

ÖZYER Group, Kuşadası'nda 30 bin metrekare alan üzerine kurulan, Ege'nin ilk ve tek 18 delikli golf sahasını da içinde bulunduran Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli için 180 milyon TL yatırım yaptı.

ege group Pukka Rue Taş Evleri Haberi

ege group Pukka Rue Taş Evleri

Dünyanın en fazla danışmana sahip en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams’ın sektörde bir ilke daha imza atarak Türkiye’ye adapte ettiği, ABD emlak sektöründe sıklıkla kullanılan bir yöntem olan “Open House” (Açık Ev) etkinliği bu kez Bodrum’da düzenlendi. Keller Williams Bodrum Bölge Müdürlüğü’nün organize ettiği Pukka Rue “Taş Evler Sokağı” Open House etkinliğine yaklaşık 100 davetli katıldı.


Ege Grup Yönetim Kurulu Başkanı Numan Balaban yaptığı açılış konuşmasında 21. yüzyıl konforunu sunan, doğayla uyumlu, akıllı, taş evlerden oluşan Pukka Rue’yi 2 yılı aşan proje çalışmaları ve inşaat süreci sonunda hayata geçirdiklerini belirtti. Numan Balaban’ın ardından söz alan Keller Williams Bodrum Bölge Müdürlüğü Yönetici Ortağı Burak Gözüm; “Keller Williams danışmanlar tarafından, danışmanlar için kurulan bir şirket. Bu bakış açısıyla bölge müdürlüğümüz, 8....