05 / 05 / 2024

Ege- Koop Dört Mevsim Konaklarında yaşam başladı mı

Ege- Koop Dört Mevsim Konaklarında yaşam başladı mı

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 60 milyon liralık yatırımla Güzelbahçe ve Urla arasında hayata geçirdikleri Dört Mevsim Konakları'nın tamamlandığını söyledi.

Prof. Dr. Okan Tüysüz İzmir depremiyle ilgili  dört yıl öncesine gitti! 6.6 şiddetinden büyük deprem olmayacak dedi!

Ege Denizi'nde İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Okan Tüysüz,  dört yıl öncesinde aynı fay hattında deprem olduğunu hatırlatarak ' 6,6 büyüklüğünden daha büyük bir deprem beklentimiz yok"  dedi.

Ege-Koop'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Binlerce İzmirliyi ilgilendiren sağlıklı ve modern konutlar ile buluşturan Ege-Koop, kentsel dönüşüm çağrısı yaptı.

Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ege Koop’un İzmir dışında hayata geçirdiği ilk proje olan 150 dairelik ‘Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temel atma törenine katıldı. 

Ev sahibi olmak isteyenler Ege-Koop'tan kampanya!

86. İzmir Enternasyonal Fuarı’na, konut mimarı Ege-Koop damgasını vurdu. Cazip fiyatlarla dört farklı kampanya sunan Başkan Aslan, ev sahibi olmak isteyenler için adres gösterdi.

Ege-Koop, İzmir Körfezi Evleri projesini tanıttı!

32 yıldır pek çok başarılı projeye imzasını atmış olan Ege-Koop'un 13. Onur Projesi olan İzmir Körfezi Evleri, düzenlenen kokteyl ile tanıtıldı.

Ege Koop İzmir Körfezi Evleri kapış kapış!

Ege-Koop, İzmir Körfezi Evleri Projesi nedeniyle, bayram tatili boyunca, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere ülkenin dört bir yanından İzmir'de yaşamak veya yatırım yapmak isteyen vatandaşların ilgisini çekti.

Ege- Koop Dört Mevsim Konakları'nda yaşam başladı!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 60 milyon liralık yatırımla Güzelbahçe ve Urla arasında hayata geçirdikleri Dört Mevsim Konakları'nın tamamlandığını söyledi.

ASTOP'tan Ege-Koop Başkanı Hüseyin Aslan'a ödül!

Ankara Sivil Toplum Kuruluşları Platformu’nun (ASTOP) bu yılki Vefa Ödülleri’nden birini Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan aldı..

Ege Koop kentsel dönüşümde ortak çalışmalara hazır!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Çevre ve Şehircilik İzmir İl Müdürü Selahattin Varan’ı ziyaret etti. Varan "Ege-Koop’un bu tecrübesinden yararlanmaya, kentsel dönüşümde ortak çalışmalar yapmaya hazırız" dedi.

Dört Mevsim Konakları’nda yaşam başlıyor!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan’ın ’mucizenin adı’ olarak nitelediği mega projesi Dört Mevsim Konakları’nda yaşam başlıyor.

İzmir Dört Mevsim Konakları'nda teslimler başlıyor!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ile son durumu yerinde inceledi. Hüseyin Aslan'ın 'mucizenin adı' olarak nitelediği mega projesi Dört Mevsim Konakları'nda yaşam başlıyor.

Ege-Koop Ankara'da konut projesi yapacak!

İzmir’in konut markası Ege-Koop, İzmir dışında ilk büyük projesini Ankara’da hayata geçiriyor. Aslan, 5 milyon metrekarelik bir alanda 30 bin konut ürettiklerini, 150 bin insanı ev sahibi yaptıklarını anlattı.

Ege-Koop Keyifli Yaşam Evleri 2.etabındaki 1+1 daireler 99 bin TL' den başlıyor!

Ege-Koop tarafından hayat geçirilen Keyifli Yaşam Evleri projesi 19 bloktan oluşuyor. Kişi başına 90 metrekare yeşil alanın düştüğü projede toplam 184 daireden oluşuyor. Ege-Koop Keyifli Yaşam Evleri 2.etabındaki 1+1 daireler 99 bin TL' den başlıyor.

Ege- Koop Dört Mevsim Konaklarında yaşam başladı mı Haberi

Ege- Koop Dört Mevsim Konaklarında yaşam başladı mı

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 60 milyon liralık yatırımla Güzelbahçe ve Urla arasında hayata geçirdikleri Dört Mevsim Konakları'nın tamamlandığını söyledi. 141 ayrı modern 'yaşam evini İzmir'e kazandırmanın gururunu yaşadıklarını kaydeden Aslan,"Konaklar, her mevsimin güzelliğinin ayrı bir keyifle yaşandığı Güzelbahçe-Urla arasında çevresi ormanla kaplı bir alanda bulunuyor. Adeta şehircilik abidesi yarattık" diye konuştu. Hüseyin Aslan, projeye destek veren Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa inceye de teşekkür etti. 


www.egekoop.org.tr/


İzmir Posta Gazetesi



Haber Milliyet Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, altyapı ve üstyapıda 60 milyon liralık yatırımla yeni bir şehircilik abidesine imza attıklarını belirterek, Güzelbahçe ile Urla arasında 141 bin metrekarelik alanda ormanın içinde adı gibi dört mevsim ayrı bir özellikteki Ege-Koop 'Yaşam Sitesini de tamamladı. Güzelbahçe Belediye...