29 / 04 / 2024

Ege-Koop ege yatırımları

Ege-Koop ege yatırımları

İzmir Körfezi Evleri Projesi'nin tanıtımını yapan Ege-Koop, Ege'de yatırım planları başlatıyor. Bunun ilk adımının Turgutlu ve Uşak olduğu belirtiliyor

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Ege Bölgesi'nde yatırımlar hız kesmiyor!

DTO İzmir Şubesi Başkanı Yusuf Öztürk, deniz taşımacılığı konusunda hem uluslararası piyasalarda, hem de yerel anlamda umut verici gelişmeler yaşandığını açıkladı. Öztürk, yakın zamanda yatırımların tamamlanmasıyla Ege’nin hem lojistik merkez, hem de yatırım cenneti olacağını dile getirdi.

Ege'deki OSB'lerde yatırımlar artıyor!

Ege Bölgesi kentlerinde OSB’lerde yatırımları artıyor. İzmir, Manisa, Denizli, Aydın, Uşak ve Kütahya’daki OSB’lerin parsel talebi sürüyor.

Ege Serbest Bölgesi'ndeki yatırımlar durmadı!

Darbe girişimi, Türkiye'de yabancı yatırımcının en yoğun faaliyet gösterdiği serbest bölgelerden olan Ege Serbest Bölgesi'ndeki yatırımları durduramadı.

Ege Bölgesi'ne yapılacak yatırımlar büyük dikkat çekiyor!

Başbakan Binali Yıldırım’ın TBMM’ye sunduğu programda, İzmir ve Ege Bölgesi’ne yapılacak yatırımlar büyük dikkat çekiyor.

Ege Seramik yenileme yatırımları için teşvik belgesi aldı!

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Seramik yenileme yatırımları için teşvik belgesi aldı.

Batı Ataşehir İnşaat Gayrimenkul Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Batı Ataşehir İnşaat Gayrimenkul Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Yavuz Ortaç, Hasan Ege Tütüncüoğlu, Özgür Aksakallı tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Kasım'da kuruldu.

Ege Seramik teknoloji yatırımlarını sürdürüyor!

Ege Seramik teknoloji yatırımlarını sürdürüyor. Ege Seramik, 2009 yılında Türkiye ile tanıştırdığı ve çok detaylı görüntülerin seramik yüzeyine aktarılabildiği Digital Tile teknolojisini yeni yatırımlarla geliştiriyor.

Ege Yıldız, yatırımlarının meyvelerini ödülle topluyor!

Mazhar Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Zorlu, "Yatırımlarımızın meyvesini, aldığımız ödüllerle topluyoruz. Son olarak Anadolu Markaları Yarışmasının büyük işletmeler dalında ticaret kategorisinde ikinci olduk" diye konuştu...

Ender Yorgancılar: İzmir'de yatırımlar geriledi!

Ege Bölgesi Sanayi Odası ( EBSO ) Yönetim Kurulu Başkam Ender Yorgancılar, 2012 yılında uygulamaya giren yeni teşvik sisteminin haksız rekabet yarattığım öne sürdü ve İzmir'de yatırımlar geriledi dedi...

Teşvikten yararlanamayan İzmir'de yatırımlar geriledi!

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) tarafından İzmir'de yapılacak yatırımlar için verilen teşvik belgesi sayısında 2011 yılından bu yana görülen düşüş, 2013 yılında da devam etti.

İzmir'de rezidans yatırımları 3 yılda otel yatırımlarını geçti!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamaları Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, haksız rekabet yaratan rezidans yatırımlarını devletin disipline etmesi gerektiğini savundu...

Mehmet İşler: İzmir rezidans yatırımları otelciliği baltalıyor!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamaları Birliği Başkanı Mehmet İşler, İzmir'de son 3 yılda otel yatırımlarına göre 3 kat artış gösteren rezidans yatırımlarının otelcilik sektörünü baltaladığını dile getirdi

Ege-Koop ege yatırımları Haberi

Ege-Koop ege yatırımları

Ege-Koop, Çiğli'de kuracağı 13. Onur Projesi "EGE-KOOP İzmir Körfezi Evleri Projesi" ile 85. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda yatırımcıların ve yurttaşların alan ettiği adres oldu. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 32 yıldır bu kente yaptıklarının karşılığını, Fuar 1 No'lu Hol'de gördükleri ilgiye yansıdığını ve bunun gururunu yaşadıklarını söyledi. Aslan, "3+1 dubleks dairelerimiz tükendi. Lansman fiyatlarıyla görücüye çıkan 2+1 ve 3+1 diğer tip projelerimizde de sınırlı sayıda kontenjan kaldı" dedi. 32 yıldır 12 farklı planlı kent ve yaşanabilir 30 bin konutu İzmir'e kazandıran ve Ege-Koop, Ana teması inovasyon - yenilik/yenilenme olarak belirlenen 85.İzmir Enternasyonal Fuarı'na yeni projeleriyle katılıyor, İzmir'de 200 milyar dolar yatırımın yönlendiricisi konumundaki Ege-Koop, çok özel tasarlanmış mimarisi ve kalitesi ile İzmir Körfezi Evleri Projesi'ni Fuar 1 Nolu Hol'deki standında...