05 / 05 / 2024

ege perla dükkanları

ege perla dükkanları

İş Gayrimenkul Yatırım Otaklığı'nın projesi olan Ege Perla'da yer alan 32 adet ünite, gelecekteki değer artışlarından faydalanmak üzere, yatırım amaçlı olarak portföyde tutulacak.

İş GYO Ege Perla AVM'nin kiralaması için Tepe Emlak Yatırım'a yetki verdi!

İş GYO tarafından Ege Perla Alışveriş Merkezi'nin yönetim ve kiralama hizmetleri konusunda 2 yıl süreyle Şirket Genel Müdürlüğü'ne yetki verilmesine karar verildi. 

Ege Perla Bilim Şenliği 20 Ağustos'ta başlıyor!

İzmir’in gelişen ve yükselen bölgesi olan Bayraklı’nın yeni cazibe merkezi olan Ege Perla'da 20 Ağustos – 12 Eylül tarihleri arasında Bilim Şenliği düzenleniyor.

Ege Perla Bilim Şenliği 20 Ağustos'ta başlayacak! 

İzmir Bayraklı'nın yeni cazibe merkezi Ege Perla'nın düzenlediği Bilim Şenliği 20 Ağustos'ta başlıyor. Etkinlikte ilginç atölyeler ve etkinlikler yer alacak. 

Ege Perla, Stevie Awards'ta 4 ödüle layık görüldü!

Ege Perla, dünyanın en prestijli iş ödülleri programı olan Stevie Awards 15. Uluslararası İş Ödülleri kapsamında dört kategoride ödüle layık görüldü.

Ege Perla'ya Sign of the City Awards'tan 2 ödül!

İş GYO imzası ile İzmir'de hayata geçirilen Ege Perla, Sign of City Awards'da iki yeni ödül daha kazandı. 

Ege Perla AVM açıldı!

İş GYO imzası ile İzmir Bayraklı'da inşa edilen Ege Perla Alışveriş Merkezi (AVM) dün hizmete açıldı.

Ege Perla ve İFM projelerine 15. Perakende Günleri'nde yoğun ilgi!

İş GYO İzmir’de hayata geçirmekte olduğu Ege Perla ve İstanbul Finans Merkezi projeleri ile 15. Perakende Günleri’nde yerini aldı. Perakende Günleri, dünyaca ünlü konuşmacıları ve markaları ağırlıyor.

Ege Perla projesinde katlar yükseliyor!

İş GYO'nun Ege PERLA projesinde inşaat hızla devam ediyor. Büyük bir gelişim potansiyeline sahip, kentsel dönüşüm kapsamında pek çok yatırımla yepyeni bir dönemin başladığı İzmir'de, İş GYO'nun Ege PERLA projesinde katlar hızla yükseliyor.

Batışehir cadde dükkanları ihalesi tarihi!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Batışehir projesinde yer alan 121 adet cadde dükkanı 166 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte Batışehir cadde dükkanları ihalesi tarihi...

Bağcılar Batışehir Cadde dükkanları ihalesi!

Ege Yapı imzası ile inşa edilen Batışehir projesi 3 bin 226 adet daire ve 121 adet ticari birimden meydana geliyor. Peki Bağcılar Batışehir Cadde dükkanları ihalesi ne zaman gerçekleşecek?

Batışehir cadde dükkanları ihalesi nerede?

Ege Yapı imzası ile hayata geçirilen Batşehir projesi 121 adet cadde dükkanı ve 3 bin 226 adet daireden meydana geliyor. Peki Batışehir cadde dükkanları ihalesi nerede?

Batışehir cadde dükkanları satışa çıkıyor! İhalesi 13 Aralık' ta!

Emlak Konut GYO, Ege Yapı ve EPP imzası ile hayata geçirilen Batışehir cadde dükkanları satışa sunulduğu 121 farklı mağazadan oluşacak olan cadde dükkanları ihalesi 13 Aralık'ta yapılacak.

Türkiye’nin Dükkanları Fotoğraf Yarışması başlıyor!

2011’den bu yana e-ticaret sitesi olarak hizmet veren ve bir Gold kuruluşu olan Sanalpazar.com ile İFSAK iş birliğinde gerçekleşecek yarışmanın konusu ‘Türkiye’nin Dükkanları’ olacak.

ege perla dükkanları Haberi

ege perla dükkanları

İş Gayrimenkul Yatırım Otaklığı'nın projesi olan Ege Perla'da yer alan 32 adet ünite, gelecekteki değer artışlarından faydalanmak üzere, yatırım amaçlı olarak portföyde tutulacak.



Açıklama:

Yönetim Kurulumuzun 27 Nisan 2015 tarihinde yapılan toplantısında;  İzmir-İstanbul karayolu projesi ile İzmit Körfez geçiş projesi başta olmak üzere, Kamu tarafından gerçekleştirilmekte olan önemli ulaşım projelerinin Ege Bölgesi ve İzmir İli üzerinde yaratması beklenen olumlu sosyo-ekonomik etkiler göz önüne alınarak Ege Perla Karma Projede yer alan 32 adet ünitenin, gelecekteki değer artışlarından faydalanmak üzere, yatırım amaçlı olarak portföyde tutulmasına oy birliği ile karar...