25 / 07 / 2024

ege plastik şubat 2014 bildirimi

ege plastik şubat 2014 bildirimi

Egeplast Ege Plastik Ticaret ve Sanayi A.Ş., 1 Ocak 2014 ile 28 Şubat 2014 dönemine ait aylık bildirimini Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığı ile yazılı bir açıklama şeklinde yayınladı...

Ege Mahallesi dönüşüm projesinin temeli 2 Şubat'ta atılıyor! İzmir’in kalbinde 706 yeni konut!

Yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında şehrin merkezinde senelerdir çözüm bekleyen bir proje için daha düğmeye basıldı. Ege Mahallesi’nde hak sahiplerine teslim edilecek olan binaların yapımı için 2 Şubat Cuma günü temel atma töreni yapılacak.

Haskom Yapı Hafriyat Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haskom Yapı Hafriyat Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sinan Sezigen tarafından 100 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Başakşehir, İOSB Mahallesi, Eski Turgut Özal Caddesi'nde kuruldu.

Timur Ege Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Timur Ege Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi, Erden Timur ve EmreTorun ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Beşiktaş, Levent Mahallesi, Meltem Sokak'ta kuruldu.

Eroğlu İnşaat Malzemeleri ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eroğlu İnşaat Malzemeleri ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sedat Eroğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Pendik, Sanayi Mahallesi, Mesele Sokak'ta kuruldu.

Öz Ege Hazır Beton Demir İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Ege Hazır Beton Demir İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi, Cenk Uğur Özcan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 80 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Esenler, Oruçreis Mahallesi'nde kuruldu.

Ege Seramik, Unicera Fuarı'nda dikkatleri üzerine toplayacak!

Ege Seramik, yıllardır Tüyap Beylikdüzü’nde düzenlenen Unicera Fuarında sergilediği yenilikler ile, sektörde adından söz ettiriyor. Bu yıl 23-27 Şubat tarihlerinde düzenlenecek fuarda, yine bir dizi yenilikle kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Ege Kongre Merkezi Eğlence Hizmetleri Sosyal Tesisleri Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Kongre Merkezi Eğlence Hizmetleri Sosyal Tesisleri Turizm Ticaret Limited Şirketi 20 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Büyükçekmece'de, Zülfü Güray Gül Müdürlüğü'nde kuruldu.

Erdallar Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdallar Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 19 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Bağcılar'da, Erdal Turfan Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Çimento fiyatları 13 Şubat 2015!

Çimento, su ile karıştırılıp plastik hamur durumuna geldikten bir süre sonra havada ya da su içinde yavaş yavaş katılaşır. İşte çimento fiyatları 13 Şubat 2015...

Ceytem İnşaat Plastik Matbaa Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceytem İnşaat Plastik Matbaa Ambalaj Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile, İlyas Çoban Müdürlüğü'nde, Başakşehir Güvercintepe Mahallesi 'nde kuruldu.

Alsancak Plastik Geri Dönüşüm Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alsancak Plastik Geri Dönüşüm Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 3 Şubat 2015'te, 250 bin TL sermaye ile, Silva Güven Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Arnavutköy'de kuruldu.

Boeing ve Ege Üniversitesi'nde Kompozit Laboratuvarı açıldı!

İzmir Ege Üniversitesi Ege Meslek Yüksek Okulu’ndaki yeni Kompozit Laboratuvarı’nın resmi açılışı 2 Şubat Pazartesi günü öğrenci, akademisyenler ve Boeing yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Menemen Plastik OSB’de 10 firma inşaata başlayacak!

5 bin kişiye istihdam yaratacak Menemen Plastik OSB’de ilk ruhsat şubat ayının ilk haftasında Medusa Plastik’e verilecek. Ardından 10 kadar firma daha birbiri ardına yıl içinde inşaat faaliyetlerine başlayacak..

ege plastik şubat 2014 bildirimi Haberi

ege plastik şubat 2014 bildirimi


Egeplast tarafından yapılan açıklama şöyle:


Egeplast Ege Plastik Tic.Ve San.A.Ş.'nin 01/01/2014 -28/02/2014 dönemine ilişkin Aylık Bildirim ilişikte verilmiştir.



Dosya için