05 / 05 / 2024

ege plaza iletişim

ege plaza iletişim

İş dünyasının merkezi olan Konya Yolu üzerinde konumlanan Ege Plaza' da yaşam başlıyor. Ege Plaza' da en üst 6 kat satışa çıkıyor. Proje Ege Grup Yapı imzası taşıyor...

İş GYO Projesi Ege Perla Salt İletişim Grup ile anlaştı!

Salt İletişim Grup, Ege Perla’nın stratejik iletişim danışmanlığının yanı sıra dijital ve sosyal medya platformları da dahil olmak üzere tüm kreatif çalışmalarını yürütecek.

Ege Yapı Batışehir iletişim!

Ege Yapı Batışehir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksitlerin bin 300 TL'den başladığı Batışehir projesinde 1+1 ile 5+1 arasında daire tipleri sunuluyor. 

Kordon İstanbul iletişim!

Ege Yapı imzasıyla Kağıthane'de Levent ve Maslak'a komşu konumda hayata geçirilen Kordon İstanbul projesi 820 milyon TL yatırım bedeline sahip. Kordon İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Kordon İstanbul Ege Yapı iletişim!

Kordon İstanbul Ege Yapı iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Kağıthane Kordon İstanbul'da indirimli fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor...

Ege Yıldızı Didim iletişim!

Ege Yıldızı Didim iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ege Yıldızı Didim projesi Haziran 2017'de teslim ediliyor...

Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim!

Toplam 6 bin metrekarelik meydan alanının bulunduğu proje toplam 598 bağımsız bölümden meydana geliyor. Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 221 66 55 olarak belirlendi.

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim!

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim için 0850 222 53 43 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta olan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Ege Yakası Halkalı Evleri iletişim!

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı'da yükselen proje 378 adet daireden oluşuyor. Ege Yakası Halkalı Evleri iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi.

Ege Yakası Sinpaş satış ofisi iletişim!

Sinpaş GYO iştiraki Eviya Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Ege Yakası Sinpaş, İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı'da inşa ediliyor. İşte Ege Yakası Sinpaş satış ofisi iletişim bilgileri...

İzmir Bornova Green iletişim!

Ege ve Yaşar Üniversitelerinin yanıbaşında yükselen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. İzmir Bornova Green iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 (232) 388 08 91 olarak belirlendi.

Ankara Ege Vadisi iletişim!

Ankara Ege Vadisi iletişim için 444 1 440 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Detayları henüz netleşmeyen proje Sinpaş GYO imzası ile inşa edilecek.

İkitelli Plaza 34 iletişim!

Eşbah Yapı Yatırım A.Ş. ve Akyapı imzasıyla hayata geçirilen projenin toplam 17 bin metrekare kapalı alanı bulunuyor. İkitelli Plaza 34 iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 87 34 olarak belirlendi.

Akyapı Plaza 34 iletişim!

Akyapı Plaza 34 iletişim için 444 87 34 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Fiyatların henüz netleşmediği projede 52 adet business ofis ve 11 adet mağaza yer alıyor.

ege plaza iletişim Haberi

ege plaza iletişim


İş dünyasının merkezi olan Konya Yolu üzerinde konumlanan Ege Plaza, garaj katları ile birlikte toplam 33 kat ve 110 ofisten oluşuyor. Toplam inşaat alanı 70 bin metrekare olan Ege Plaza, iş yaşamında ihtiyaç duyulabilecek her unsuru, teknik donanımı ve üst düzey imkanları bünyesinde barındırıyor.  Ege Plaza'da en üst 6 kat satışa çıkıyor ve yaşam başlıyor. 


ÖZGÜN TASARIM 

Genişlikleri 100 ile 1.008 metrekare arasında değişen ofisler, özgün mimari tasarımının yanı sıra akıllı bina tasarım unsurları, iklim kontrol sistemleri, güvenlik ve otomasyon sistemleri, teknolojik yapısı ile dikkatleri üzerine çekiyor. 


Proje kapsamında yer alan genel temizlik, danışma, vale hizmetlerinin haricinde sekreterya, ofis temizliği, teknik ekip, toplantı odası, araç kiralama ve havaalanı transferi gibi hizmetler de sunulacak. 


TEKNOLOJİK DONANIM

Firmalar ve özel meslek sahipleri artık ulaşım ve garaj problemi...