03 / 05 / 2024

ege seramik 2016 koleksiyonu

ege seramik 2016 koleksiyonu

Amerika’nın en büyük ve en önemli seramik karo ve doğal taş fuarı olan Coverings Fuarı, Nisan ayında Chicago’da gerçekleştirildi. 40'tan fazla ülkeden katılımcının olduğu fuarda dünyanın en yenilikçi seramik ve doğaltaş ürünleri tanıtıldı.

Seramik devi KAP'a açıkladı, çarklar yavaşladı

İnşaat sektöründe üretimin durması yan sektörleri de olumsuz etkiledi. Siparişler azalınca bazı hatlarını geçici olarak kapatma kararı alan Ege Seramik, bir takım tasarruf tedbirleri uygulamaya koydu.

Ege'de 244 bin konut ve işyerleri satıldı!

Ege'de 2016'da gayrimenkul sektöründe yoğun bir dönem yaşandı.Ege'de 244 bin konut ve işyerleri satıldı.

Ege Perla 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Konak Mersinli Mahallesi'nde inşa edilen Ege Perla projesinin 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

Ege Seramik, dayanıklı ve şık çözümler sunuyor!

Dijital baskı teknolojisinin Türkiye’deki öncü şirketi Ege Seramik, ürün portföyündeki 40’ın üzerindeki ahşap desenli seri ile, mekanlarda dayanıklı ve şık çözümler sunuyor.

Ege Seramik, 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2015 listesinde 12. sırada!

Her yıl İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan “ Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2015” listesi açıklandı. Ege Seramik, bir önceki yıla göre, 12 sıra yükselerek başarı grafiğini yukarılara taşıdı.

Ege Seramik, Spring 2016 koleksiyonunu müşterileri ile paylaştı!

Amerika’nın en büyük ve en önemli seramik karo ve doğal taş fuarı olan Coverings Fuarı, Nisan ayında Chicago’da gerçekleştirildi. 40'tan fazla ülkeden katılımcının olduğu fuarda dünyanın en yenilikçi seramik ve doğaltaş ürünleri tanıtıldı.

NG Kütahya Seramik Unicera'da 2016 koleksiyonlarını tanıttı!

Türk seramik sektörünün dünya pazarındaki lider kuruluşlarından NG Kütahya Seramik, 2016 koleksiyonları ve trend belirleyen tasarımları ile Unicera Fuarı'nda fark yaratıyor.

NG Kütahya Seramik tasarımları ile Unicera'da!

Dünya pazarındaki lider kuruluşlarından NG Kütahya Seramik, 2016 koleksiyonları ve trend belirleyen tasarımları ile Unicera Fuarı'nda. NG Kütahya Seramik, 120x240 cm, 120x120 cm ve 60x160 cm ebatlarındaki koleksiyonları ile öne çıkıyor.

Ege Yapı 2016'da 6 yeni projeye başlayacak!

Türkiyede tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi Batışehir’de sona yaklaşan Ege Yapı; Kağıthane, Yedikule, Çekmeköy, Maslak, Beyoğlu ve Beylerbeyi’nde yeni projelerini hayata geçirmeyi planlıyor.

Ege Seramik, Unicera Fuarı'nda dikkatleri üzerine toplayacak!

Ege Seramik, yıllardır Tüyap Beylikdüzü’nde düzenlenen Unicera Fuarında sergilediği yenilikler ile, sektörde adından söz ettiriyor. Bu yıl 23-27 Şubat tarihlerinde düzenlenecek fuarda, yine bir dizi yenilikle kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Ege Cansen: Taş gibi binalar yıkılıp yeniden yapılıyor

İktisatçı Ege Cansen, 2016 yılı beklentilerini değerlendirdiği açıklamasında "Taş gibi, 100 sene dayanacak binalar çatır çatır yıkılıp yeniden yapılıyor. Milli servet sıfırlanıyor" dedi. İşte açıklama...

Bien Seramik 2016'da büyüme oranını artıracak!

Bien Seramik, yaptığı yeni yatırımlarla kapasitesini artırırken, ürün gamına 60X120 ebadını ekliyor. Şirket 2016 yılında yeni yatırımlarla seramik ebatlarını büyütmüş olacak...

Piyalepaşa İstanbul proje ekibinden Ege Seramik'e ziyaret!

Piyalepaşa İstanbul proje ekibi Ege Seramik fabrikasını ziyaret etti. Polat Holding iştiraki Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından 82 dönüm alan üzerine inşa edilen Piyalepaşa İstanbul projesi 800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçti.

ege seramik 2016 koleksiyonu Haberi

ege seramik 2016 koleksiyonu

1991 yılından beri Amerika’da faaliyet gösteren Ege Seramik, Spring 2016 koleksiyonunu müşterileri ile paylaştı. 


Fuarda ahşap, mermer ve beton yüzeyli ürünler, Rain Forest, Elegant Wood, Bambu , Savannah, Divina, Magma , Empire, Crown, Ege Tech, Belgium Stone, Protech, Nordic Wood, Rome, DownTown, Mirage, Classico, Jupiter serileri   sergilendi. 


Konu ile ilgili açıklama yapan Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller,  Coverings Fuarı’na katılımlarıyla ilgili ‘’sektörün önemli fuar organizasyonlarından biri olarak kabul edilen COVERINGS Fuarı ile Amerika ve dünyanın çeşitli yerlerinden gelen birçok ziyaretçiye ulaştık ve ürünlerimizi tanıtma fırsatı yakaladık.  Oldukça başarılı faaliyetler gerçekleştirdiğimiz Amerika  pazarımızın sürekliliği ve gelişimi hedefi ile katıldığımız fuarda ürünlerimizin ilgi çekmesi bize gurur veriyor. ‘’...