13 / 05 / 2024

Ege Seramik ahşap görünümlü seri

Ege Seramik ahşap görünümlü seri

Ege Seramik, doğa kadar gerçek doğa kadar dayanıklı 2013 yılı ahşap koleksiyonu ile eviniz in her köşesine taşınıyor. Ege Seramik ahşap görünümlü 2013 serilerini tanıttı...

Graniser Taxim ile vintage ahşap dokusu evlerinizde!

İnovatif tasarımlarıyla dekorasyon dünyasına özel seriler sunan Graniser Seramik, Taxim koleksiyonu ile yaşam alanlarına vintage ahşap dokusunu taşıyor. Taxim serisinin farklı dekorasyon tarzlarıyla uyumlu dört farklı renk seçeneği bulunuyor.

Ege Seramik, dayanıklı ve şık çözümler sunuyor!

Dijital baskı teknolojisinin Türkiye’deki öncü şirketi Ege Seramik, ürün portföyündeki 40’ın üzerindeki ahşap desenli seri ile, mekanlarda dayanıklı ve şık çözümler sunuyor.

Bien Seramik'ten ahşap görünümlü seramik koleksiyonu!

Bien Seramik, ahşap görünümlü seramik koleksiyonlarını doğadan aldığı ilhamla farklı bir konseptle tanıtıyor. Bien Seramik, doğadaki canlıların renklerinden esinlenerek oluşturduğu yeni koleksiyonlarının tanıtımında hayvan figürlerini kullandı.

Ege Seramik yeni serisiyle beğenileri topladı!

Ege Seramik’in ilk olarak Dünyaca ünlü seramik fuarı olan Cersaie Fuar’ında görücüye çıkardığı ahşabın yeni anlamını yansıtan ürünü ENYGMA beğeni topladı.

Graniser yeni ürünüyle evlere doğal ahşap görüntüsü kazandırıyor!

İç ve dış mekan tasarımına yeni bir boyut kazandıran Graniser Seramik'in Kentwood koleksiyonu, doğal ahşap dokusu ile fark yaratan bir estetik sunuyor.

Yurtbay Seramik'ten yeni ahşap dokulu Zegna Serisi!

Yurtbay Seramik, doğanın kusursuz altıgenlerini yorumlayarak hayata geçirdiği “Zegna Serisi” ile ahşap dokusunu ve çini desenlerini bir araya getirdi.

İzmir'in ahşap iskele projesine ceza!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin rüya projelerinden 5 ahşap iskelenin inşaat süreci sancılı başladı. Ege postası adlı internet sitesinin haberine göre geçtiğimiz günlerde de resmen yapımına başlayan iskelelerden ilkinin şantiyesine adeta ceza yağdı.

Ege Seramik Sequoia ahşabı seramikle buluşturuyor!

Yeni bir dekorasyon oluşturmak istediğinizde her şey daha güzel ve daha özel olmalı. Özel mekanlarınıza güzellik katmak isterseniz Ege Seramik koleksiyonunda yer alan ahşap görünümlü Sequoia serisi tam size göre.

Graniser Seramik Arden serisi ile ahşap sıcaklığı!

Graniser Seramik, gelişmiş tasarım kabiliyeti ve üstün üretim teknolojisi ile farklı mekan ihtiyaçlarına doğru ürünler sunmaya devam ediyor.Graniser Seramik Arden serisi ile ahşap sıcaklığını yansıtıyor.

Ege Seramik Canvas serisi duvar kağıdı görüntüsü sunuyor!

Ege Seramik, ahşap, mermer, klasik ve modern dokulu ürünleriyle bolca seçenek sunmaya devam ediyor. Ege Seramik kış mevsiminin solgun renkleri arasında kaybolmak istemeyenler için Canvas serisini öneriyor.

Kışın trend ürünleri; Ahşap dokulu seramikler

Ege Seramik, kış mevsiminin kendini iyiden iyiye hissettirdiği şu günlerde kapalı mekanlarda geçirilen vakti daha keyifli kılmak için ahşabın sıcaklığını Autumn koleksiyonuyla iç mekanlara taşıyor.

Ege Seramik Brisa serisi ile daha şık mekanlar!

Ege Seramik, portföyünde yer alan mermer, ahşap, modern ve klasik görünümlü serileri ile yaşam alanlarınızdaki seramikleri belirlemeye devam ediyor. risa serisi özgün tasarımı ile şık mekanların keşfedilmesine yardımcı oluyor.

Çanakkale Seramik'ten ahşap görünümlü Country serisi!

Modern teknolojisi ve zengin ürün seçenekleriyle tüketicilerin beğenisine hitap eden Çanakkale Seramik, ahşap görünümlü özel serisi Country ile doğanın en güzel dokularını yaşam alanlarına taşıyor...

Ege Seramik ahşap görünümlü seri Haberi

Ege Seramik ahşap görünümlü seri

Ege Seramik portföyünde yer alan ahşap görünümlü Fossilwood, Sandal Wood, Ottowa, Marina ve Country seramikler estetik ve dekoratif bir anlayışla sırlı granit malzemenin dayanıklılığını bir arada sunuyor. Kullanıldığı mekana doğal bir zenginlik sağlayan ahşap görünümlü zeminler minimalist, modern ve vintage gibi birçok tarzla bütünleşiyor.


Autumn Collection 2013 koleksiyonunda farklı ebat ve renk alternatiflerine sahip Adonis ve Marvel Wood serileri, iç ve dış mekanda rahatlıkla kullanılabiliyor. Ege Seramik’in doğayı kıskandıracak kadar doğal görünümlü ve dayanıklı ahşap serileri mekanlarınızın vazgeçilmez trendleri arasında yerini almaya aday.


MARVEL WOOD;


Digital Tile ürünü olarak üretilen Marvel Wood serisi, renklendirilmiş ahşap dokusuyla kullanıldığı ortama canlılık katıyor. 60x60 cm ebadına sahip Marvel Wood serisi, rölyefle desteklenerek daha doğal görünüme kavuşuyor.


Trend renklerin hâkim olduğu Marvel Wood serisi, alternatif döşeme seçenekleri...