07 / 05 / 2024

Ege Seramik başarı ödülleri

Ege Seramik başarı ödülleri

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. başarı ödüllerini aldı.

Ege Yapı’nın internet sitesine Üstün Başarı Ödülü!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından olan Ege Yapı, yenilenen kurumsal internet sitesiyle önemli bir uluslararası ödülün sahibi olarak Interactive Media Awards 2016’da “Gayrimenkul” kategorisinde “Üstün Başarı Ödülü”ne layık görüldü.

Ege Seramik, 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2015 listesinde 12. sırada!

Her yıl İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan “ Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2015” listesi açıklandı. Ege Seramik, bir önceki yıla göre, 12 sıra yükselerek başarı grafiğini yukarılara taşıdı.

Ege Seramik Kemalpaşa tesislerinin açılış töreni 9 Eylül'de!

Ege Seramik A.Ş. Kemalpaşa tesislerinde, son teknoloji ile güncellenen üretim sahamızın açılış töreni 09 Eylül 2015 Çarşamba Günü Saat 10.30’da yapılacak.

Ege Seramik MosBuild Fuarı’na katılacak!

Özgün tasarımları ve iddialı teknolojisi ile seramik sektörünün lider markalarından biri olan Ege Seramik 31 Mart-03 Nisan tarihleri arasında Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenecek olan MosBuild Fuarı’na katılıyor.

Ege Seramik'e EBSO'dan 6 ödül!

Seramik sektörünün lider markalarından Ege Seramik, Ege Bölgesi Sanayi Odası tarafından düzenlenen geleneksel ödül töreninde 6 dalda ödül alarak başarısını kanıtladı...

Ege Seramik başarı ödüllerini aldı!

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. başarı ödüllerini aldı.

Ege Seramik banyo modelleri 2015!

Ege Seramik, sektörünün en kaliteli ve beğenilen ürünlerini üretmektedir. Eşsiz tasarımları ile Ege Seramik adeta doğayı taklit etmekte ve o denli başarılı tasarımlara imza atmaktadır.

Ege Seramik Autumn koleksiyonu uyumu kolay yakalıyor!

Ege Seramik Autumn koleksiyonu uyumu kolay yakalıyor. Autumn koleksiyonu ile mekanları baştan yaratan Ege Seramik, yaşam alanlarında diğer eşyalarla uyumu kolayca yakalamak isteyenler için Magma serisini öneriyor.

Ege Seramik toplu iş sözleşmesi görüşmelerine başladı!

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Seramik Sanayi toplu iş sözleşmesi görüşmelerine başladı.

Ege Seramik Timber serisi evlere sıcak görünüm kazandırıyor!

Sonbahar – Kış sezonuna zengin ürün alternatifleri ile başlangıç yapan Ege Seramik, doğa kadar gerçek doğa kadar dayanıklı serileri ile dikkat de çekmeye devam ediyor.

Ege Seramik, İSO 500'de yerini aldı!

Seramik sektörünün önde gelen firmalarından Ege Seramik, bu alanda en zor ihracat pazarı olarak öne çıkan İsrail, ABD ve Kanada'da, yüksek kaliteli ürünleriyle söz sahibi olmayı başardı...

Ege Seramik yönetim kurulu görev dağılımını yaptı!

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş., 6 Mayıs 2014 tarihli olağan genel kurul toplantısında seçilen yönetim kurulu üyeleri toplanarak görev dağılımını yaptı. Yönetim Kurulu Başkanı olarak İbrahim Polat yeniden belirlendi...

Ege Seramik’ten yeni trendler!

Binaların iç ve dış yüzeylerinde, yer ve duvar kaplamalarında kullanılan seramik, inşaat-yapı sektörünün en önemli ürün gruplarının başında gelmeye devam ediyor. İşte Ege Seramik’ten yeni trendler...

Ege Seramik başarı ödülleri Haberi

Ege Seramik başarı ödülleri

Ege Seramik tarafından yapılan açıklama şöyle;



Şirketimiz; 


-Ege Bölgesi Sanayi Odası tarafından; 2013 yılında İzmir Sanayi Odası Toprak ve Seramik Mamulleri Sanayi Meslek Grubunda "Üretimde Birinci", "Yatırımda Birinci", " İhracatta Birinci" ve" İstihdamda Birinci" derecede sağlanan başarı ve yaratılan marka ile 2013 yılında gerçekleştirilen üstün satış performansı nedeniyle başarı belgeleri ile,

-Ege Bölgesi Sanayi Odası tarafından Odaya kayıtlı firmalar arasında "Vergide Büyük Firma Üçüncü Derecede Başarı"  sağlaması nedeniyle plaketle, 

-İzmir Ticaret Odası tarafından,  2013 yılında en yüksek vergi ödeyerek ve döviz sağlayarak ülke ekonomisine yaptığı katkılardan dolayı sıhhi tesisat ve seramik malzemeleri grubunda altın madalya ile ödüllendirilmiştir.


Kamuoyunun bilgilerine...