03 / 05 / 2024

Ege Seramikin aldığı ödüller

Ege Seramikin aldığı ödüller

Ege Seramik, "Yarattığı Marka ile Üstün Satış Performans" ödülü, "Büyük Firma Vergi - Üçüncülük", Toprak ve Seramik Mamülleri Sanayii'nde "Üretim - Birincilik", "Yatırım - Birincilik", "İhracat - Birincilik", "İstihdam - Birincilik" ödüllerini aldı.

Ege Yapı Ormanyaka nerede? Ormanyaka konut projesinde yaşam ne zaman başlayacak?

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Ormanyaka konutlarında satışlar devam ediyor. 125 adet konutun yer aldığı projenin tüm detayları belli oldu.

Ege Yapı Ormanyaka satışta! Yeni proje!

Ege Yapı tarafından Çekmeköy'de inşa edilen Ormanyaka konutları satışa çıktı. 125 adet konutun yer aldığı proje de yaşam 24 ay sonra başlayacak.

Ege Yapı'dan İzmir'e 5 yeni proje! 6 milyar TL yatırımla 1.000 yeni konut geliyor! 

İstanbul’da 25 proje hayata geçiren Ege Yapı, şimdide 73 villanın yer aldığı Urla Kekliktepe projesiyle İzmir’e adım attı. Alsancak, Dikili ve Yağcılar’da da proje yatırımları olan Ege Yapı, bin üniteli 5 projesini 6 milyar lira yatırımla hayata geçirecek. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul firmaları rotayı Ege’ye çevirdi! Milyarlık yatırımlarla binlerce konut geliyor!

Gayrimenkul firmaları radarına Bodrum, Çeşme ve Urla’yı aldı. Onlarca firma Ege Bölgesi'nde milyarlık yatırımlarla binlerce konut inşa edecek.

Ege Yapı'dan İstanbul ve İzmir'e 7 yeni proje geliyor!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Ege Yapı'nın 2022 hedeflerini açıkladı. Yer aldığı bölgeye değer katan ödüllü projelerin markası Ege Yapı, 7 milyar Türk Lirası değerli yeni yatırım zinciriyle İstanbul ve İzmir'de 7 yeni proje hayata geçirmeyi planlıyor.

Koronavirüs salgınıyla Ege ve Akdeniz’deki konutlara talep arttı!

Tüm dünyayı olumsuz etkileyen koronavirüs salgını nedeniyle vatandaşlar, Ege ve Akdeniz'e yerleşme kararı aldı. Özellikle İzmir'de deniz kıyısında bulunan konutların satışlarında artış yaşanıyor. 

İzmir Ege Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

İzmir’de kentsel dönüşüm için gözlerin çevrildiği en önemli bölgelerden biri olan Ege Mahallesi’nin birinci etabı için yapılan kat karşılığı anahtar teslim yapım ihalesi, sonuçlandı. 3 firmadan teklif sunulan ihaleyi Aslanoğlu Altyapı ve Üst Yapı A.Ş. ve Baykan Otomobil A.Ş. aldı. 

Yeni Çeşme projesi Ege turizmini canlandıracak!

Yeni Çeşme projesi Ege turizmini canlandıracak. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, projeyle ilgili “Bu sadece bir Çeşme projesi değil. Çıkışımızın ana nedeni Ege Bölgesi’nin turizmden aldığı payı artırmak'' dedi.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Ali Ege'ye sürpriz!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'den olan oğlu Ali Ege'nin ''Baba seni çok özledim'' sözleri üzerine helikopterine atlayıp soluğu Bodrum'da aldı

Ege Yapı Yedikule Cer İstanbul satılık daire!

Ege Yapı Emlak Konut'tan 302 milyon 680 bin TL'ye satın aldığı arazi üzerinde yepyeni bir projeye başlıyor. Ege Yapı Yedikule Cer İstanbul projesinde ön talep dönemi başladı. 

Ege Bölgesi'nde Mart ayında 20 bin 192 konut satıldı!

TÜİK tarafından Mart ayı konut satış verileri açıklandı. Rapora göre, Ege Bölgesi'nde satılan toplam konut sayısı 20 bin 192'ye ulaştı. İzmir, 8 bin 59 konut satışı ile zirvede yer aldı.

Ege Yapı Kağıthane projesine 3 bin 500 ön talep geldi!

Bulunduğu bölgeye değer katan ödüllü projelere imza atan gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Ege Yapı, Kâğıthane ve Maslak’ın buluşma noktasındaki yeni projesi için 3.500 adet ön talep aldı.

Ege-Koop 32. yaşını İzmir Körfez Evleri ile kutluyor!

HaberTürk Egeli yazarı Osman Gençer bugünkü yazısında Ege Koop projelerini kaleme aldı. İşte Gençer'in o yazısı...

Ege Seramikin aldığı ödüller Haberi

Ege Seramikin aldığı ödüller


Ege Seramik, 2013 yılı "Yarattığı Marka ile Üstün Satış Performans" ödülü, "Büyük Firma Vergi - Üçüncülük", 2013 yılı Toprak ve Seramik Mamülleri Sanayii'nde "Üretim - Birincilik", "Yatırım - Birincilik", "İhracat - Birincilik", "İstihdam - Birincilik" ödüllerini aldı.


Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller, başarıların kendilerini gururlandırdığını ifade ederek, şunları belirtti:


"Kazandığımız her ödül bizi motive etmekte ve yeni sorumluluklar yüklemektedir. Ülke ekonomisine katkımız ilerleyen yıllarda artarak devam...