15 / 05 / 2024

Ege Suits İzmir ne zaman teslim

Ege Suits İzmir ne zaman teslim

İzmir, yaşam tarzınızı ve alışkanlıklarınızı değiştirecek bir proje ile tanıştı. Hayata değer katmak için tasarlanan EGE Suits, yaşayanlara sunduğu olanaklarla yaşam kalitesini hep daha yukarıya taşıyor.

Ege Yapı İzmir Bademli fiyat!

Ege Yapı İzmir Bademli fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı İzmir Bademli projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Ege Yapı İzmir Bademli projesi nerede?

Ege Yapı İzmir Bademli projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı İzmir Bademli projesi nerede sorusunun yanıtı ve detayları...

Ege Yapı İzmir Bademli projesi ön talep topluyor! Yeni Proje!

Konut projeleri için yatırımlarını hızlandıran Ege Yapı İzmir'de hayata geçireceği Bademli İzmir Projesi için ön talep toplamaya başladı.

AFAD'dan İzmir depremine ilişkin ön değerlendirme raporu!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca (AFAD) Ege Denizi İzmir Seferihisar açıklarındaki 6,6 büyüklüğündeki depreme ilişkin ön değerlendirme raporu yayımlandı. 

Urla'ya Bademli Konutları geliyor!

EGE-Koop, İzmir Urla'da Bademli Konutları'nı yapacak.İstanbul-İzmir otoyolu üzerinde yükselecek proje 2-3 yılda tamamlanacak.

Ege-Koop İzmir Körfez Evleri Projesi'nin metrekaresi 8 bin TL!

Başkan Hüseyin Aslan, Ege-Koop İzmir Körfez Evleri Projesi'nin maketi bile yapılmadan yatırımcılarına yüzde 15-20 kar ettirdiğini dile getirdi

İzmir Körfezi Evleri'nde metrekaresi 2 bin 500 TL'ye!

Ege-Koop'un 32'nci yılı ve 13'üncü onur projesi olarak açıklanan Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri Projesi için tanıtım kokteyli düzenlendi. Tanıtım kokteyline Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak da katıldı.

Ege Koop İzmir Körfezi Evleri kapış kapış!

Ege-Koop, İzmir Körfezi Evleri Projesi nedeniyle, bayram tatili boyunca, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere ülkenin dört bir yanından İzmir'de yaşamak veya yatırım yapmak isteyen vatandaşların ilgisini çekti.

İzmir Körfez Evleri'nden yatırımcılara özel kampanya!

Ege-Koop, İzmir Körfezi Evleri Projesi'nde ev sahibi olmak isteyenlere sunulan özel fiyat fırsatını, halktan gelen talep doğrultusunda iki hafta daha uzattığını açıkladı.

İzmir Körfez Evleri projesi geliyor!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, ''Çiğli'de, İzmir Körfezi zirvesinde, bölgenin deniz gören son projesi olan 13. projemiz Ege Koop İzmir Körfez Evleri ile konut sektörüne yeni bir standart ve ayar getireceğiz" dedi.

Ege-Koop'tan 5 bin TL peşinatla ev sahibi olma imkanı!

30 yılda 100 bin kişiyi mülk sahibi yapan Türk kooperatifçilik sektörünün güçlü ve güvenilir kuruluşu Ege-Koop, İzmir'i adeta bir gelin gibi süslemeye, İzmir'e modern kent parçalan kazandırmaya devam ediyor.

Veysel Eroğlu: Manisa'da 180 lira ödemeyle konut sahibi olacaklar!

Bakan Veysel Eroğlu, Ege Bölgesi Gelişim Projesi'ni (EGEGEP) anlattı, 2019'a kadar Ege ve İzmir'e yapılacak yatırımları saydı.Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, katılımcılara, EGEGEP Projesi hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

Ege Perla projesi hızla yükseliyor!

İŞ GYO, İzmir'in sahip olduğu potansiyele inanarak başlattığı 170 milyon dolar yatırım değerli Ege Perla projesinde hızla ilerlemeye devam ediyor.

Ege Suits İzmir ne zaman teslim Haberi

Ege Suits İzmir ne zaman teslim

İzmir, yaşam tarzınızı ve alışkanlıklarınızı değiştirecek bir proje ile tanıştı. Hayata değer katmak için tasarlanan EGE Suits, yaşayanlara sunduğu olanaklarla yaşam kalitesini hep daha yukarıya taşıyor. Her bir detayın titizlikle planlandığı EGE Suits, her yaştan farklı zevklere sahip, hayatın tadını eksiksiz çıkarmayı planlayanların buluşma noktası haline geldi. Yüzde 75'inin satışı tamamlanan EGE Suits, 7 yıldızlı hizmetleri ile yaşam kalitenizi artırmak üzere tasarlanmış ince detayları ile baş döndürüyor. 


Dünyaca ünlü tasarımcıların ince dokunuşları ile hayata geçen EGE Suits yeni sahiplerini ağırlamaya başladı. Kavuklar Gayrimenkul Geliştirmenin İzmir'e hediye ettiği 'yaşayan proje', konut sahiplerini iş hayatının stresinden uzaklaştırırken, sağlıklı ve seçkin yaşam kültürünün kapılarını aralıyor. 

Günün her saatinde teknik servis, temizlik, rezervasyon ve güvenlik gibi residans hizmetlerinin standart olarak tanımlandığı Ege Suits, farklı zevklere...