02 / 05 / 2024

ege suits teslimleri

ege suits teslimleri

Egeliler tarafından yoğun ilgi gören Ege Suits örnek dairelerinin tanıtımı, Kavuklar Gayrimenkul Grup Başkanı Metehan KAVUK ve projenin iç mimari Avusturyalı ünlü yüksek mimar Brigitte Weber'in katılımıyla gerçekleşti.

Ege Yapı Kekliktepe'de 3 milyon TL peşinat ve 24 ay vade fırsatıyla!

Ege Yapı'nın İzmir Urla'da hayat geçirdiği Kekliktepe projesinden 3 milyon TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Teslimleri 2025 yılında gerçekleştirilmesi planlanan proje 88 dönüm alan üzerinde inşa ediliyor. 

Ege Yapı Cer İstanbul teslimleri 2020'de!

Ege Yapı Cer İstanbul teslimleri 2020'de gerçekleştirilecek. "Modern dokunuşlarla tarihin içinde yaşayın" sloganı ile tanıtılan projede satışlar önümüzdeki haftalarda başlayacak. 

Ege Yapı Kağıthane konut teslimleri!

Ege Yapı tarafından Kağıthane'de inşa edilecek olan projede lansmana özel olarak yüzde 12 indirim sağlanıyor. Projede konut, ofis ve dükkanlara yer veriliyor...

Ege Yaşam Evleri teslimleri ne zaman?

Ege İnvest A.Ş tarafından hayata geçirilen proje toplam 6 bin 456 metrekare arsa alanında inşa ediliyor. Projede toplam 84 daire bulunuyor. Peki Ege Yaşam Evleri teslimleri ne zaman?

Sefaköy Gülpark Suits teslimleri ne zaman?

Toplam 45 adet dairenin yer aldığı projede dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Proje Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası taşıyor. Peki Sefaköy Gülpark Suits teslimleri ne zaman?

Gülpark Suits Sefaköy teslimleri ne zaman?

Toplam 45 adet daireden meydana gelen Gülpark Suits Sefaköy projesinde daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Peki Gülpark Suits Sefaköy teslimleri ne zaman?

Gül Yapı Gülpark Suits Sefaköy projesi!

Gül Yapı Gülpark Suits Sefaköy projesi 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen dairelerden oluşuyor. Teslimleri 1 yıl sonra yapılacak olan proje 10 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Ege Suits İzmir'de yaşam başladı!

İzmir, yaşam tarzınızı ve alışkanlıklarınızı değiştirecek bir proje ile tanıştı. Hayata değer katmak için tasarlanan EGE Suits, yaşayanlara sunduğu olanaklarla yaşam kalitesini hep daha yukarıya taşıyor.

İzmir Ege Suits projesinde yaşam başladı!

Dünyaca ünlü mimarların tasarladığı ve Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme’nin İzmir’e hediye ettiği EGE Suits’te yaşam başladı. Projenin yüzde 75’inin satışı tamamlandı.

İzmir Ege Suits'te satışların yüzde 75'i tamam!

Dünyaca ünlü tasarımcıların ince dokunuşlarıyla hayata geçen ve yüzde 75'inin satışı gerçekleşen 'Ege Suits' sahiplerini ağırlamaya başladı..

Seçimler inşaat sektörünü etkilemedi!

Bayraklı Tower, Ege Suits, Point Bornova gibi projelere imza atan Kavuklar'ın Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk, inşaat sektörünün bundan önceki seçim dönemlerindeki gibi durgunluk içinde olmadığını dile getirdi.

Ege Yapı Batışehir kampanyası!

İlk 2 etap teslimleri yapılan Ege Yapı Batışehir kampanyası devam ediyor. Dairelerin 268 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede 3 farklı ödeme seçeneği yer alıyor.

Ege Boyu 80 ay vade kampanyası!

Ege Boyu projesinde satışları devam eden dairelerin teslimleri hemen yapılıyor. Proje 17 katlı 7 blok halinde yükseliyor. İşte Ege Boyu 80 ay vade kampanyası detayları...

ege suits teslimleri Haberi

ege suits teslimleri

Egeliler tarafından yoğun ilgi gören Ege Suits örnek dairelerinin tanıtımı, Kavuklar Gayrimenkul Grup Başkanı Metehan KAVUK ve projenin iç mimari Avusturyalı ünlü yüksek mimar Brigitte Weber'in katılımıyla gerçekleşti. 

Egelileri tatil dönüşü yepyeni bir yaşam alanıyla karşılayacak olan Ege Suits, Ağustos 2014'te teslim ediliyor. 

Konforun ve lüksün doğayla bütünleştiği butik rezidans projesi Ege Suits, 163 m2 ile 320 m2 arasında değişen, 70 rezidanstan oluşan ilk katından dahi deniz görebilen, geniş cam cephesi ve terasıyla, ev sahiplerine eşsiz körfez manzarası keyfini yaşatıyor. 


İzmir'de bir ilk olan üstü açılır ve kapanır yarı olimpik yüzme havuzundan SPA'ya, yaklaşık 1000 metre yürüyüş parkurundan, şömine odasına, tenis kortu ve basket sahasından minikler için düşünülmüş açık-kapalı çocuk oyun alanlarıyla 7 yıldızlı hizmetler sunuyor. İzmirlileri hakkettiği lüksle buluşturan Ege Suits;...