02 / 05 / 2024

ege termal tesisler

ege termal tesisler

Türkiye'de turizmin bütün bir yıl sürmesinin mümkün olabileceğini söyleyen ETİK Başkanı Mehmet İşler, ancak kaplıcalar yönünden zengin yerlerimizin yatırımcı bulma yönünden güçlük çektiğini söyledi.

Ege Yeni Endüstriyel Tesisler İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Yeni Endüstriyel Tesisler İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İnanç Kabadayı tarafından kuruldu.

Turizm sektöründe aşı yetmezse bir daha açılamayacak tesisler var!

Ege Bölgesi belediye başkanları turizm sektörünün batma noktasına geldiğini ve tatil beldelerinde aşılamaya başlanılmasını istedi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, "Şu dönemde devredilen dükkânlar görüyoruz, kiralık yazan görüyoruz. Aşı yetişmezse bir daha açılmayacak tesisler görürüz" dedi.

Marmaris'in ilk termal tesisi açıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Güney Ege'nin turizm merkezi olan Marmaris'in ilk termal tesisinin açılışını gerçekleştirdi.

Körfez Termal Devre Mülk projesindeki 444 devre mülk 5,7 milyona satıldı!

Körfez GYO, Körfez Termal Devre Mülk projesinde yer alan toplam ekspertiz değeri 4 milyon 511 bin TL olan 444 adet devre mülkü Körfez Tatil Beldesi Turistik Tesisler ve Devre Mülk İşletmeciliği'ne KDV dahil 5 milyon 728 bin 677,33 TL'ye sattı...

Termal turizme 40 milyon TL'lik yatırım!

Kültür ve Turizm Bakanlığı termal turizme yönelik 40 milyon TL’lik yatırım yapılması kararı aldı. Bu karar göre 8 ile yeni termal tesisler, termal su depoları ve turizm merkezleri kurulacak.

Uşak termal tesis yatırımında marka olacak!

Ege Bölgesi’nde Afyonkarahisar, Denizli, Manisa ve Kütahya gibi termal sular açısından Türkiye’nin en zengin illerinin ortasında yer alan Uşak, komşularını geçmek için atağa kalktı. Uşak’ın şifalı suları, belediyenin tesislerinde hastalara umut oluyor

Dikili Ege Uğurlu Termal Resort icradan 9.5 milyon TL'ye satılıyor!

Dikili İcra Dairesi, Denizköy'de yer alan Ege Uğurlu Termal Resort ve Spa'yı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 9 milyon 518 bin 21 TL olarak belirlendi.

Esenyurt'taki termal tesislerin açılışı Eylül'e kaldı!

Esenyurt'ta hayata geçirilen Kıraç ve Saadetdere termal tesisleri Eylül'de açılıyor. Tesisler resmi açılışları yapılana kadar vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet verecek.

Esenyurt'taki termal tesisler Temmuz'da açılıyor!

İstanbul'un emlakta yıldızı parlayan ilçelerinden biri olan Esenyurt, şimdi de sağlık turizmiyle gündeme geliyor. Esenyurt'ta hayata geçirilen iki yeni termal tesis kapılarını bayramdan sonra açıyor.

İzmir Ege Uğurlu Termal Resort'un ihalesi yine ertelendi!

Dikili İcra Dairesi tarafından İzmir İli, Dikili İlçesi'nde bulunan Ege Uğurlu Termal Resort&Spa'yı satışa çıkarıldı. Daha önce 2 kere ihalesi ertelenen turizm tesisinin toplam satış bedeli 9 milyon 536 bin 810 TL olarak belirlendi.

Ege Bölgesi'nde 908 turistik tesis satılıyor!

Türkiye'nin önemli tatil destinasyonlarından Ege Bölgesi'nde satılığa çıkarılan turistik tesis sayısı 908'e ulaştı. Çanakkale'den Muğla'ya kadar sahil şeridinde satışta olan tesisler için istenen toplam tutar 9 milyar liraya yaklaşıyor.

İzmir Ege Uğurlu Termal Resort icradan 9.5 milyon TL'ye satılıyor!

Dikili İcra Dairesi tarafından İzmir İli, Dikili İlçesi'nde bulunan Ege Uğurlu Termal Resort&Spa'yı satışa çıkarıldı. Söz konusu turizm tesisinin toplam bedeli 9 milyon 536 bin 810 TL olarak belirlendi.

Samsun'da 10 yıllığına kiralık termal tesis ve otopark!

Samsun İli Havza Belediye Başkanlığı, İmaret Mahallesinde bulunan, turistik termal tesisler ve çok katlı otopark (termal otel) 10 yıllığına ihale edilecek. İhalesi 25 Ocak 2015 tarihinde gerçekleşecek.

ege termal tesisler Haberi

ege termal tesisler

Termal turizmiyle birlikte 12 ay “sürdürülebilir” bir turizm ortaya koymanın mümkün olabileceğini söyleyen ETİK Başkanı, öte yandan kaplıcalar yönünden zengin yerlerimizin yatırımcı bulma yönünden güçlük çektiğini söyledi. Termal turizmi için bazı radikal kararların alınması gerektiğini ifade eden Mehmet İşler, İzmir’i EXPO yönünden Avrupa’nın merkezi konumuna getirebilecek potansiyellerinin var olduğunu ve İzmir’in turizm kenti haline gelebilmesi için turizm sektörünün önde gelenlerinin el ele vererek uyumlu bir şekilde çalışmaları gerektiğini sözlerine ekledi.

TERMAL TURİZMİYLE SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM MÜMKÜN


İzmir’in turizm adına her şeyinin mevcut olduğunu ve bu alanda büyük bir potansiyele sahip olduğunu söyleyen Mehmet İşler, İzmir’i bir turizm kenti haline getirebilmek için bu potansiyel hakkında ortak karar ve ortak yönetim mantığıyla seçilmiş ve atanmış kişilerin bir konsensüs oluşturması gerektiğini söyledi. Ayrıca Mehmet İşler,...