17 / 05 / 2024

Ege Vitrifiye ulaşım

Ege Vitrifiye ulaşım

Banyolarda yenilikçi ve estetik çözümler sunmayı hedefleyen Ege Vitrifiye, yenilikçi, dinamik ve estetik çizgilere sahip yeni serileri ile 23-27 Eylül 2013 tarihleri arasında düzenlenecek Cersaie Fuar’ında boy gösterecek...

Ege Vitrifiye Finikia serisine Avrupa ürün tasarım ödülü!

Ege Vitrifiye, “Finikia” serisi ile hem estetik hem de fonksiyonel yapısı göz önüne alınarak kendi kategorisinde ödüle layık görüldü.

Ege Vitrifiye'den yeni klozet tasarımı!

Ege Vitrifiye tasarımlarıyla banyolara modern bir görünüm kazandırıyor. Şık tasarımları öne çıkan Ege Vitrifiye'nın 2017 yılı hedeflerinin başında ürün pazarlarını ve ürün portföyünü geliştirmek var.

Ege Vitrifiye 39. Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı’nda!

Tasarım ve üretim gücüyle vitrifiye sektörünün en önemli markalarından biri olan Ege Vitrifiye, Yapı Fuarı’nda sergilediği serileriyle büyük beğeni topladı.

Ege Vitrifiye, CERSAIE Seramik Fuarı'ndan döndü!

Ege Vitrifiye, İtalya'da gerçekleştirilen CERSAIE Seramik Fuarı'na orta-üst ve üst segmentlere hitap eden ürünleri ile katıldı. Ege Vitrifiye Genel Müdürü Merter Savaş, CERSAIE Fuarı'ndan bekledikleri verimi aldıklarını belirtti.

Ege Vitrifiye 4 yeni ürünüyle CERSAIE Seramik Fuarı'nda!

Ege Vitrifiye'nin açıklamasına göre, CERSAIE Seramik Fuarı'na bu yıl 140 metrekarelik bir stant ve 4 yeni ürün ile katılım sağlayacak olan Ege Vitrifiye, ihracata yönelik ürün tasarımları ile göz doldurmayı hedefliyor.

Egeliler parayı ulaşım ve kiraya harcıyor!

"Hanehalkı Bütçe Araştırması"na göre Egeliler, ulaşım ve konut ile kira harcamasına pay ayırıyor. Ege Bölgesi'nde geliri yüksek kesimin, tüketim amaçlı yaptığı harcamalar içinde en yüksek payı yüzde 22.4 oranıyla "ulaştırma" aldı.

Folkart Yapı Ege Artı Kişisel Gelişim Okulu'na ulaşım sponsoru oldu!

EGE Artı Kişisel Gelişim Okulu öğrencileri, bir yıldır ulaşımlarını sağlayan ve önümüzdeki yıl içinde ulaşım sponsoru olmaya devam edecek Folkart Yapı'ya teşekkür ziyareti yaptı...

Ege Vitrifiye Mythos serisi ile tasarımın gücünü fonksiyonellikle buluşturuyor!

Vitrifiye sektörünün lider markalarından Ege Vitrifiye şimdi de Mythos serisi ile banyolarda. Mythos serisinde yer alan asma klozet ve duvara tam dayalı klozet modern ve özgün tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Ege Vitrifiye dış pazarda hakimiyetini artırıyor!

Ege Vitrifiye, 2007-2008 krizi dolayısıyla açıldığı alternatif pazarların da katkısıyla 35 ülkeye ihracat yapıyor. Ürünlerinin yüzde 45'ini ihraç eden şirket, önümüzdeki yıl ihracatın toplam satışlardaki payını yüzde 55'e çıkarmayı hedefliyor.

Ege Yakası Halkalı ulaşım bilgileri!

İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece Halkalı bölgesinde inşa edilen Ege Yakası Halkalı ulaşım bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 531 daireden oluşan projede teslimler Nisan 2016'da gerçekleşecek...

Ege Yakası Halkalı ulaşım bilgileri!

İstanbul Halkalı'da inşa edilen ve teslimlerinin 2016 Nisan ayında yapılması planlanan Ege Yakası Halkalı ulaşım bilgilerine göre projeye 0212 310 13 50 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.

Ege Boyu Sancaktepe ulaşım!

İstanbul Avrupa Yakası Sancaktepe'de inşa edilen ve Eviya Gayrimenkul imzası ile konumlandırılan Ege Boyu Sancaktepe ulaşım bilgileri aşağıda yer alıyor.Proejde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve de 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.

Halkalı Ege Yakası ulaşım bilgileri!

Eviya Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Halkalı bölgesinde yükselen Halkalı Ege Yakası ulaşım bilgileri kapsamında projenin adresi şu şekilde: Atakent mahallesi 4 nolu cad. Halkalı/Küçükçekmece -İstanbul...

Ege Vitrifiye ulaşım Haberi

Ege Vitrifiye ulaşım

Banyolarda yenilikçi ve estetik çözümler sunmayı hedefleyen Ege Vitrifiye, sadece zarafeti ile değil, benzersiz tasarımları ile de banyolarınıza sade ve şık bir hava katmaya devam edecek.


Seramik Sağlık Gereçleri sektöründe, ileri teknolojisi ile öne çıkan Ege Vitrifiye, Didyma, Dropia, Lagina ve Olympos serilerini Salon 30 Stand A-36’da ziyaretçilerin beğenisine sunacak. 



Sura: Farkındalık yaratan tasarımı ile kuralları değiştiriyor.


Bakış açısına göre farklı algılar yaratan tasarımı, geniş mekânlarda kullanıma uygun monoblok lavabosu, asma klozet ve mobilya uyumlu lavaboları ile Sura takım, banyonuzu alışıla gelmiş kuralların dışına çıkarıyor. Sura’nın doğallık ile farkındalığı bütünleştiren tasarımı ise banyolarınızdaki kuralları değiştiriyor.



Arna: Doğallığı banyonuza taşıyor.


2 tip çanak lavabosu, asma klozeti ve duvara tam dayalı klozetten oluşan parçaların yanı sıra banyonuzdaki ihtiyaca yönelik farklı seçeneklere sahip Arna takımın doğal formu,...