21 / 05 / 2024

Ege Vitrifiye yaşlı serisi

Ege Vitrifiye yaşlı serisi

Ürettiği kaliteli ve de modern vitrifiye ürünleri ile sektörde adından çok fazla söz ettiren Ege Vitrifiye, yaşlı ve de bedensel engelliler için ideal çözümler sunuyor...

Ankara ve İstanbul'da bugün sağanak yağışlı hava nasıl olacak? Meteoroloji uyarıyor!

Meteoroloji'nin güncel verilerine göre, bugün Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde yağışlı hava koşulları bekleniyor. Marmara'nın kuzey ve doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Orta Karadeniz ve Doğu Karadeniz kıyılarında yerel olarak sağanak yağışlar görüleceği tahmin ediliyor.

Bakan Derya Yanık açıkladı: Engelli ve yaşlı aylıkları ödenmeye başladı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık engelli ve yaşlı vatandaşlar için müjdeli haberi verdi. Bakan Derya Yanık ocak ayına yönelik yaşlı ve engelli aylıklarının hesaplara yatırmaya başladıklarını açıkladı.

TOKİ yangından kurtulan yaşlı çiftin evini tamamladı!

Antalya Manavgat'ta meydana gelen yangında evlerini kaybeden yaşlı çift için TOKİ tarafından yangına dayanıklı ev inşa edildi. 

Kırıkkale'ye yaşlı bakım ve huzurevi yapılması meclis gündeminde!

Kırıkkale'ye yaşlı bakım ve huzurevi yapılması meclis gündemine taşındı. MHP'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırklareli Kaynarca Yaşlı Bakım Evi inşaatı hızlandı!

Kırklareli Kaynarca Yaşlı Bakım Evi projesinde yapım çalışmaları tamamlanıyor. 3 katlı olarak inşa edilen bakım evi 50 kişiye aynı anda hizmet verebilecek.

Yaşlı Bakım Evleri gayrimenkul sektörünü canlandıracak!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu'nda düzenlenen Yuvarlak Masa toplantısında ‘Yaşlı Bakım Evleri’ tartışıldı. 

Ayvalık'a tam donanımlı yaşlı bakımevi!

Ayvalık’ın tam donanımlı ilk yaşlı bakımevi için çalışmalar başladı. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ile bağışçı Cihan Şişman arasında protokol imzalandı.

Devletten yaşlılara aylık 2.256 TL destek!

Ülkemizde yaşlılara pek çok destek sunuluyor. Şartları sağlayanlara 711,5 lira 65 yaş aylığı, bin 544 lira 61 kuruş evde bakım desteği veriliyor. Ücretsiz ulaşım, sağlık imkanları da var.

Eylül ayı yaşlı ve engelli aylıkları bugün yatırılmaya başlıyor!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmet Bakanı Selçuk, eylül ayı yaşlı ve engelli aylıklarının, bugün hesaplara yatırılmaya başlanacağını bildirdi.

Murat Kurum: Salarha ve Yağlıtaş'ta 930 rezerv konut üretiyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Salarha ve Yağlıtaş'ta 930 rezerv konut üretiyoruz. Bu konutları da şehrin merkezinde deprem riski taşıyan alanların dönüşümü için kullanacağız" dedi.

TOKİ Rize Yağlıtaş Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Rize Merkez Yağlıtaş Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Rize Yağlıtaş 465 konut ihalesi yarın!

Rize ili Merkez İlçesi Yağlıtaş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 465 Adet Konut, 4 Adet İşyeri ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

SGK: Yaşlılık, malullük ve ölüm aylıkları en az 1500 TL olacak!

SGK, malullük, yaşlılık ve ölüm aylıklarının nasıl düzenleneceğine ilişkin genelge yayınladı. Buna göre malullük, yaşlılık ve ölüm aylıkları dosya bazında 1500 TL'nin altında olmayacak.

Ege Vitrifiye yaşlı serisi Haberi

Ege Vitrifiye yaşlı serisi

Klasik klozetlerden farklı olarak tasarlanan 50 cm yüksekliğindeki seriler, klozet ve yanlarında kullanılan yardımcı tutunma aparatları ile engelli ve yaşlı kişinin tekerlekli sandalyeden klozete rahat ve kolay şekilde geçişini sağlıyor.


Klozet yanında, yatay ve dikey hareket sağlayan, gerektiğinde klozet kağıdı taşıyıcısı takılabilen aksesuar modelleri ile son derece fonksiyonel çözümler...