17 / 05 / 2024

ege yakası ev teslimleri

ege yakası ev teslimleri

Sinpaş GYO’nun İstanbul Atakent’te yükselen butik projesi EgeYakası’nda teslimatlar başladı. EgeYakası, Ege’nin ilham veren güzelliklerini ve eşsiz doğasını İstanbullulara sunuyor.

Sahil bölgelerinde konut fiyatları tavan yaptı!

Ege sahillerinde ev fiyatları yükselmeye devam ediyor. Özellikle Bodrum ve Marmaris'te stüdyo dairelerin fiyatı 1 milyon TL'ye çıktı.

Sinpaş GYO Ege Yakası projesi gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Mahallesi'nde yer alan 801 ada 27 parselde bulunan Ege Yakası Projesine ait 8 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

Ege Yakası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Ege Yakası ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Ege Yakası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili, Küçükçekmece İlçesinde bulunan Ege Yakası projesine ilişkin hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Ege Yapı'dan ev alan dünyayı geziyor!

Ege Yapı, Batışehir ve Kordon İstanbul’dan ev alanlara dünyayı gezdiriyor. Firma, konut sahiplerine 42 bin TL’ye varan Etstur Seyahat Çeki veriyor.

Ege Yapı Kordon İstanbul ev fiyatları!

'İzmir'in Kordon'u varsa İstanbul'un da var'' sloganıyla basına tanıtılan Ege Yapı Kordon İstanbul ev fiyatları 568 bin TL'den başlıyor.

Gökçe Bahadır Avrupa yakasında ev arıyor!

Oynadığı dizilerle büyük beğeni toplayan Gökçe Bahadır Avrupa yakasında ev arıyor. Bahadır trafik sıkıntısı yaşamamak için Avrupa yakasına taşınma kararı aldı.

Ev sahibi olmak isteyenler Ege-Koop'tan kampanya!

86. İzmir Enternasyonal Fuarı’na, konut mimarı Ege-Koop damgasını vurdu. Cazip fiyatlarla dört farklı kampanya sunan Başkan Aslan, ev sahibi olmak isteyenler için adres gösterdi.

Ege Yapı Kordon İstanbul ev fiyatları ne kadar?

Toplam 559 daire, ofis ve ticari birimlerden meydana gelen Kordon İstanbul projesi Haziran 2020 yılında teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Ege Yapı Kordon İstanbul ev fiyatları ne kadar?

Kağıthane Ege Yapı ev fiyatları!

Kağıthane Ege Yapı ev fiyatları 310 bin TL'den başlayarak değişiyor. Ege Yapı Kağıthane projesinin lansmanı 26 Nisan'da gerçekleştirilecek...

Ege Yapı Batışehir güncel ev fiyatları 2017!

Ege Yapı imzası taşıyan Batışehir projesinde 2 yıl ertelemeli peşinat, 120 ay vade ve yüzde 0,70 vade farkıyla ev sahibi olunabiliyor...

Ege Yıldızı Akbük ev fiyatları!

Ege Yıldızı Akbük ev fiyatları 170 bin TL'den başlayarak değişiyor. Ege Yıldızı Evleri, Haziran 2017'de teslim ediliyor...

Şarkıcı Ege Bodrum'da ağaçtan ev yaptırdı!

Ege, Bodrum Güvercinlik'te kendisi için ağaçtan ev yaptırdı.

ege yakası ev teslimleri Haberi

ege yakası ev teslimleri

Kendine özgü mimarisi ve eşsiz doğasıyla Ege’nin güzelliklerini 4 mevsim yaşama hayali kuranların düşleri gerçek oldu. Atakent’te hayat bulan EgeYakası projesinde daireler, Ege tutkunlarına teslim ediliyor.


Santorini’den ilham alınarak tasarlanan proje

Ege yaşantısının sıcaklığını geniş ve ferah evleriyle İstanbullulara sunan EgeYakası, Santorini Adası’ndan esinlenerek tasarlandı. Projede bloklar isimlerini Alaçatı, Assos, Cunda ve Foça’dan aldı. Camlarda ahşap görünümlü kepenklerin ve panjurların kullanıldığı, üst katlara doğru mavinin tonlarının renklendirdiği ve Santorini’de olduğu gibi birbirinin güneşini kesmeden konumlandırılmış evler, Ege mimarisinin karakteristik detaylarını İstanbul’a taşıdı. Projede, tıpkı Ege’deki gibi kış bahçeli, geniş balkonlu apartman daireleri ve cumbalı havuzlu müstakil villa seçenekleri bulunuyor.


İki gölet ile doğayla iç içe yaşam

EgeYakası’nda iki ayrı özel su alanı bulunuyor. Saklıköy Göleti’nde hobi bahçeleri ve organik pazar yer alırken, Fenerburnu...