15 / 05 / 2024

ege yakası proje detayları

ege yakası proje detayları

Sinpaş İstanbul Sarayları'nın yanında yükselen Ege Yakası projesi 77 milyon 212 bin TL'ye mal olacak. Halkalı'da inşa edilecek olan Ege Yakası'nın tamamlandığında bugünkü değeri 210 milyon 720 bin TL....

Sinpaş GYO Ege Yakası projesi gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Mahallesi'nde yer alan 801 ada 27 parselde bulunan Ege Yakası Projesine ait 8 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

Ege Yakası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Ege Yakası ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Ege Yakası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili, Küçükçekmece İlçesinde bulunan Ege Yakası projesine ilişkin hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Kuzey Yakası proje iletişim!

Emlak Konut Kuzey Yakası projesinde ofis ve dükkanlar için ön talep toplanıyor. Kuzey Yakası Ticarileri projesi, İstanbul Başakşehir'de yapılacak...

Ege-Koop'tan Manisa ve İzmir'e 2 yeni proje!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Manisa ve İzmir'de yeni proje inşa edeceklerinin bilgisini verdi. Toplam yatırım bedelini 60 milyon TL olarak belirten Aslan "Hedef kitlemizi, orta ve alt gelir grubu oluşturuyor" dedi.

Kağıthane Ege Yapı proje fiyatları!

Konut, ofis ve dükkanlardan meydana gelen Kağıthane Ege Yapı projesinin 36 ay içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Egeyapı Group imzası taşıyan Kağıthane Ege Yapı proje fiyatları 310 bin TL’den başlıyor.

216 Yapı'dan Anadolu Yakası'na 3 yeni proje!

216 Yapı, İstanbul’un Anadolu yakasında, Fenerbahçe Dalyan’da, 25 milyon dolarlık yatırımla ultra lüks projeye başlıyor. 216 Yapı, Anadolu yakasında Kozyatağı ve Taşdelen’de olmak üzere iki proje daha yapacak.

Ege Yakası Halkalı'da 6 bin 300 TL taksitle!

İstanbul Halkalı'da yer alan Ege Yakası Evleri'nde 6 bin 300 TL'den başlayan taksitlerle ödemeler yapılıyor.

Ege Yakası Halkalı güncel fiyat listesi!

378 adet konutun yer aldığı Ege Yakası'nda 2+1, 2,5+1, 3+1, 4+1, 4,5+1 daire tipleri bulunuyor. İşte Ege Yakası Halkalı güncel fiyat listesi...

Ege Yapı'dan Hasköy Yün İplik Fabrikası arazisine karma proje!

Hasköy Yün İplik Fabrikası'nın yerine yakında konut, ofis ve AVM'den oluşan yeni bir proje hayata geçirilecek. Ege Yapı imzası taşıyacak projede çalışmalar gelecek yıl başlayacak.

Ege Yakası Halkalı'da avantajlı ödeme fırsatı!

EgeYakası’nda konutların yüzde 90’ı satıldı. Aralık 2016’da teslimatların yapılacağı projede kalan sınırlı sayıdaki daire için ise çok avantajlı bir ödeme planı hazırlandı.

Piyalepaşa İstanbul proje ekibinden Ege Seramik'e ziyaret!

Piyalepaşa İstanbul proje ekibi Ege Seramik fabrikasını ziyaret etti. Polat Holding iştiraki Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından 82 dönüm alan üzerine inşa edilen Piyalepaşa İstanbul projesi 800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçti.

Ege Yapı Batışehir fiyatlar!

Batışehir Residence'de banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da inşa ediliyor. İşte Ege Yapı Batışehir fiyatlar...

ege yakası proje detayları Haberi

ege yakası proje detayları


Sinpaş GYO iştiraki Eviya Gayrimenkul'ün Küçükçekmece Halkalı'da hayata geçireceği Ege Yakası projesi 801 ada 25 parsel ve 26 parsel olarak 2 parselde inşa ediliyor. 11 blok olarak planlanan Ege Yakası projesi 567 bağımsız birimden meydana geliyor.


İlk yapı ruhsatı 26 Aralık 2013 tarihinde alınan Ege Yakası'nın tadilat ruhsatları 20 Mart 2014 tarihinde alındı. Ege Yakası 11 adet ticari birim, 554 adet konut ve 2 adet sosyal tesisten oluşuyor. Parsel üzerinde hali hazırda yapı bulunmayıp hafriyat alınmış durumda.



41 bin 885 metrekare arsa üzerinde yapılacak olan Ege Yakası projesinde toplam emsal alanı 52 bin 356 metrekare. 97 bin 561 metrekare inşaat alanına sahip olan Ege Yakası projesinde 68 bin 292 metrekare satılabilir alan bulunuyor. Proje alanında belirlenen emsal 1,25.


Ege Yakası'nın yapılacağı...