07 / 05 / 2024

Ege Yıldız tüm bayileri

Ege Yıldız tüm bayileri

TÜRKİYE'NİN en fazla bayi ağına sahip markası Ege Yıldız, plastik boru sektöründe, 55 yıldır hizmet ve kalite anlayışı ile adı güvenle özdeşleşmiş bir marka olarak öncülüğünü sürdürüyor.

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Yıldız Akın ortaklığında kuruldu.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cemal Yıldız tarafından kuruldu.

Ali Osman Yıldız Tasarım Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ali Osman Yıldız Tasarım Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece’de 400 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Osman Yıldız tarafından kuruldu.

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 700 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıyıldız ve Ayhan Sarıyıldız tarafından kuruldu.

Zeynep Tandoğan: Emlak sektörü Türk yatırımcılar için yıldız olacak!

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, konut satışlarında yaşanan dikkat çekici artışın, emlak sektörünün yabancı ve Türk yatırımcılar için yeniden parlayan yıldız olacağını söyledi.

Yıldız Günay: TEV'de bağışların büyük bölümünü gayrimenkul oluşturuyor!

TEV Genel Müdürü Yıldız Günay, Türk Eğitim Vakfı hakkında açıklamalarda bulundu. Günay; "Gayrimenkul yönetimimiz aynı zamanda mali işler yönetimimiz çok iyi çalışıyor." dedi...

Haydar Alî Yıldız: Deprem odaklı kentsel dönüşüm esasıyla hareket edeceğiz!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu'na dair tüm merak edilen konuları cevaplandırdı. Yıldız, "Deprem odaklı kentsel dönüşüm esasıyla hareket edeceğiz. Okmeydanı, Tarlabaşı, Dolapdere’de kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor." dedi...

Üçyıldız Solutions Mühendislik Proje Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Üçyıldız Solutions Mühendislik Proje Tasarım Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mamoun Al Fara tarafından kuruldu. 

Kazım Yıldız İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazım Yıldız İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Yıldız tarafından kuruldu. 

Yıldız Holding 2017'de 800 milyon liralık yatırım yapacak!

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker yaptığı açıklamada “Bu yıl holding olarak Türkiye’ye 800 milyon liralık yatırım yapıp 5.000 kişiye daha iş imkanı sağlayacağız' dedi.

Ege Yıldızı Akbük ev fiyatları!

Ege Yıldızı Akbük ev fiyatları 170 bin TL'den başlayarak değişiyor. Ege Yıldızı Evleri, Haziran 2017'de teslim ediliyor...

Akbük Ege Yıldızı Didim daire fiyatları!

Akbük Ege Yıldızı Didim daire fiyatları 170 bin TL'den başlayarak değişiyor. Ege Yıldızı Didim projesi Haziran 2017'de teslim ediliyor...

Ege Yıldız tüm bayileri Haberi

Ege Yıldız tüm bayileri

TÜRKİYE'NİN en fazla bayi ağına sahip markası Ege Yıldız, plastik boru sektöründe, 55 yıldır hizmet ve kalite anlayışı ile adı güvenle özdeşleşmiş bir marka olarak öncülüğünü sürdürüyor. Ege Yıldız Genel Müdür Yardımcısı Salih Algun, yenilikçilik anlayışı ile ilkleri gerçekleştiren bir marka olduklarını ifade etti. 


Algun, şunları söyledi: "Plastik boru ve ek parça üretiminde Türkiye'de ilk defa sabit contalı atıksu boru ve ek parçalarını, patenti Ege Plast'a ait olan segmanlı sabit contalı atıksu boru ve ek parçalarını, binalarda kullanılan köşeli yağmur deresi ve ek parçalarını, doğalgaz borularını, zirai sulamada kullanılan enerji ve su tasarrufu sağlayan ASPVC boru ve ek parçalarını ilk kez biz ürettik. 1000 mm çapa kadar basınçlı PVC su borularının Avrupa'da ilk, yine 1000 mm çapa kadar PVC kanalizasyon...