05 / 05 / 2024

egebeta E-Force otomatik kapı

egebeta E-Force otomatik kapı

Egebeta kurucusu Gafur Alişer, üretimi İzmir'de yapılacak olan E-Force'u, benzerlerine oranla çok dahc uygun fiyatlarla sunduklarını ve Türkiye'nin her noktasına satış gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi..

ODMD açıkladı! Satılan her 10 otomobilden 9'u otomatik...

Türkiye otomotiv pazarında, ocak-mart zamanında otomatik vites otomobillerin pazar payı yüzde 89,3'e kadar ulaşırken, otomatik vites otomobil üretiminin manuel vitese kıyas ile daha fazla olmasının da satışlarda etkisi bulunduğu kaydediliyor.

8 çeşit kahve yapma özelliği bulunan Philips EP4346/70 tam otomatik espresso makinesinin fiyatı belli oldu!

Philips, 8 çeşit kahve yapma özelliğiyle sınıfının en iyi espresso makinelerinden biri olan EP4346/70 tam otomatik espresso makinesini ürettiğini duyurdu. Kahve tiryakilerini çok sevindirecek bu haberin ardından bu ürünün teknik özellikleri ve fiyatı araştırılmaya başlandı.

 10 farklı ülkeden 21'e kadar farklı kahve çeşidi seçeneğiyle Siemens TQ703R07 tam otomatik kahve makinesi satışta!

Siemens’ten kahve tiryakilerine devrim gibi müjdeli bir haber geldi. Siemes, 10 farklı ülkeden 21’e kadar farklı kahve çeşidi imkânını barındıran TQ703R07 tam otomatik kahve makinesini görücüye çıkardı.

Wi-Fi bağlantısı ve barista moduyla Siemens Tam Otomatik Kahve Makinesi kahve tiryakilerinin imdadına koşuyor!

Filtre kahve, espresso, mocha, latte ve daha pek çok kahve çeşidini istediğiniz her yerde kolay bir şekilde hazırlayabileceğiniz tam otomatik kahve makinesi, Siemens farkıyla satışa sunuldu. Peki, Siemens TI9553X9RW Tam Otomatik Kahve Makinesi’nin fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

 Keyifli bir SUV arayanlar Skoda Kamiq'e yöneliyor! İşte 04 Mayıs 2023 fiyat listesi

Skoda Kamiq'e yapıla Mayıs ayına özel avantajlar ve kampanyaları öğrenmek isterseniz haberimizi okuyun. Park sensörleri ve otomatik park asistanı gibi yardımcı teknolojilerin de mevcut bulunduğu Skoda Kamiq 03 Mayız 2023 fiyat listesi nedir?

Kahve severler dikkat! Philips Otomatik Espresso Kahve Makinesi indirimde! Bu indirim kaçmaz! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Philips EP2231/40 Tam Otomatik Espresso Kahve Makinesi, otomatik kontrol paneli, 12 farklı ayarda kahve çekimi ile çeşitli kahveleri saniyeler içinde hazırlayan teknolojisiyle dikkat çekiyor. 

İki aydır bir kuruş zam gelmedi! Jaguar E-Pace 14 Ekim 2022 fiyat listesi

Jaguar'ın kompakt SUV modeli E-Pace Türkiye fiyatları son iki ayda değişmedi. Kaputunda adeta bir canavar barındıran model 9 ileri otomatik şanzımanla kombine edilmiş.

Sıemens Tam Otomatik Kahve Makineleri ne kadar? İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Kahvesiz yapamayanlar, tam bir kahve tutkunu olanlar ve evinde her çeşit kahveyi kendi yapmak isteyenler tam otomatik kahve makinelerinin fiyatlarını araştırıyorlar. Bu kapsamda gelişmiş teknolojisi ve şık tasarımlarıyla Sıemens kahve makineleri dikkat çekiyor. İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Endeksa Masters İzmir eğitimi 29 Mart tarihine ertelendi!

Türkiye’de otomatik gayrimenkul değerleme sunan Endeksa, “Masters” eğitimlerinin İzmir'de gerçekleştirilmesi planlanan etkinliği 29 Mart 2022 tarihine ertelendi. 

Instagram’a Türkçe Altyazı Özelliği Eklendi

Milyonların kullandığı sosyal ağ Instagram’ın akış videolarına Türkçe otomatik altyazı özelliği geliyor…

Eşler arasında mal paylaşımı nasıl yapılır?

1 Ocak 2002'de kabul edilen yeni sisteme göre eşler arasında hiçbir sözleşme yapılmazsa otomatik olarak edinilmiş mallara katılma rejimine tabi olunuyor. Bu durumda evlilik içinde edinilen mallar yarı yarıya paylaşılıyor.

Vefa, Setap ile işe ağırlığını koydu!

Vefa, Setap ile işe ağırlığını koydu. Vefa’nın 25 yıllık tecrübesi ile Avrupa’dan getirilen tam otomatik yapısal çelik işleme teknolojisini birleştiren Setap, çözümlerini anahtar teslim olarak sunuyor.

Egebeta gayrimenkul sektörüne girdi!

7 gün 24 saat, 18 bin müşterisine acil servis hizmetini aksatmadan sürdüren Egebeta, otomatik panjur, kepenk ve kapı sistemlerinin yanı sıra; Egebeta Gayrimenkul markasıyla, gayrimenkul danışmanlığı sektörüne de hızlı bir giriş yaptı.

egebeta E-Force otomatik kapı Haberi

egebeta E-Force otomatik kapı

Yapı Fuarında düzenlenen tanıtım kokteyline, Kosova Cumhuriyeti Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar ve Kosova Cumhuriyeti Ekonomik Kalkınma Bakanı Fadil ismail'in yanı sıra; izmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Akın Kazançoğlu, işadamları ve çok sayıda Egebeta partner firması katıldı. 


ÇOK EKONOMİK

 Mart ayında üretimi başlayan ve yazılımından üretimine tamamen yerli olan otomatik kapı E-Force, benzerlerine oranla yüzde 40 daha ekonomik olmasıyla dikkat çekiyor. 

Gaziemir'de hizmete açtıkları Otomasyon Yapı Market'in ardından, kendi alt markalarını yaratma sürecine ağırlık verdiklerini dile getiren Egebeta kurucusu Gafur Alişer, üretimi izmir'de yapılacak olan E-Force'u, benzerlerine oranla uygun fiyatlarla sunduklarını ve izmir'den Van'a kadar Türkiye'nin her noktasına satış gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi. 


YENİLİKLERİN ÖNCÜSÜ

18 yıldır İzmir Yapı Fuarı'na katıldıklarını söyleyen Alişer, Egebeta'nın yeniliklerin öncüsü olduğunu ve geniş bayi ağıyla E-Force markasını...