29 / 04 / 2024

Egebeta hedefleri

Egebeta hedefleri

2015 yılında teknik altyapı ve yeni yatırımlarla pazar payını büyütmeye hazırlanan Egebeta, müşteri memnuniyetini artıracak yeni bir yapılanmayla Ege Bölgesi'ndeki il ve ilçelerde yeni teknik servis bayilikleri oluşturma çalışmalarını hızlandırdı.

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri

Türkiye'nin ekonomide 2023 hedefleri Türkiye ihracatının üçte ikisinden fazlasını gerçekleştiren 10 sektörün temsilcileri tarafından değerlendirildi. Peki Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri...

Güçlü siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Türk insanının dinamizmi, iş dünyasının yatırım iştahı ve güçlü bir siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek." dedi. 

Kentsel dönüşümün temel hedefleri anlatıldı!

TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, Adana Valisi Mahmut Demirtaş'a ziyarette bulundu. Konyalıoğlu, kentsel dönüşümdeki temel hedefleri anlattı.

Egebeta uzaktan kumandalı kilit sistemini geliştirdi!

Güvene dayalı hizmet verdiklerini belirten Egebeta Yönetim Kurulu Başkanı Gafur Alişer, "Egebeta markalı uzaktan kumanda talebinde bulunan müşterilerimize, bir telefonla ürünü teslim ediyoruz" dedi

Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı!

‘’Coldwell Banker Uluslararası Broker Kampı-Blue Camp’’te, dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık markası olan ve 2 yıl önce girdiği Türkiye pazarında hızlı bir büyüme ivmesi yakalayan Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı.

Kılıçoğlu Kiremit'in 2016 hedefleri anlatıldı!

Kiremit ve çatı teknolojilerinde Türkiye'nin referans markası Kılıçoğlu, geçtiğimiz günlerde farklı bölgelerden katılımcı 250 bayisini Antalya Rui Belek Hotel'de, 2016 hedefleri doğrultusunda kurumsal stratejisini ve yol haritasını bayileri ile paylaştı.

Modoko hedefleri büyüyor!

Modoko Başkanı Özçelik, AVM olma hedefini gerçekleştirerek firmanın kurumsal itibarını yükseltmek ve ziyaretçi sayısını arttırmayı hedeflediklerini söyledi.

Grohe büyümesine seramik ürün grubu ile devam edecek!

Grohe Doğu Akdeniz, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Başkanı Shaya, "Yeni dönemde büyümemizi seramik ürün grubu ile güçlendireceğiz" dedi. Grohe'nin faaliyetleri ve hedefleri toplantıyla duyuruldu.

Seyhan’da yol çalışmaları devam ediyor!

Seyhan Belediyesi’nin ilçede yeni yollar açılması ve mevcut yolların asfaltlanmasıyla ilgili çalışmalarda belirlediği hedefleri aştığı bildirildi.

Seyhan'da yol çalışmaları devam ediyor!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Kaıalar'ın ilçede yeni yollar açılması ve mevcut yollann asfaltlanmasıyla ilgili çalışmalarda belirlediği hedefleri aştı.

Teknosa İzmir'de 3 mağaza daha açacak!

Teknosa Genel Müdürü Bülent Gürcan şirketin büyüme hedefleri, yeni açılacak olan mağazalar ve sosyal sorumluk projelerini Swissotel Büyük Efes'te düzenlenen toplantıda anlattı.

TOKİ her yıl 60 bin konutu dar gelirliler için üretecek!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan katıldığı özel bir televizyon programında, çözüm süreci ile konut taleplerini arttığını, idarenin sosyal devletin en önemli yansıması olduğunu söyledi. Turan, yeni dönem hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Egebeta hedefleri Haberi

Egebeta hedefleri

2015 yılında teknik altyapı ve yeni yatırımlarla pazar payını büyütmeye hazırlanan Egebeta, müşteri memnuniyetini artıracak yeni bir yapılanmayla Ege Bölgesi'ndeki il ve ilçelerde yeni teknik servis bayilikleri oluşturma çalışmalarını hızlandırdı. Pilot uygulama başlattığı İzmir merkezde, servis hizmeti konusunda Delta Otomasyon ile yola çıkan Egebeta, Çeşme, Urla, Özdere, Seferihisar, Foça, Menemen, Aliağa, Bergama, Ayvalık, Edremit, Manisa, Soma, Turgutlu, Salihli, Aydın, Nazilli, Kuşadası, Söke, Bodrum ve Marmaris'e teknik servis bayilikleri vererek koşulsuz müşteri mutluluğunu garanti altına alacak. Sektörde 21 yılı geride bıraktıklarını belirten Egebeta Kurucusu Gafur Alişer, teknik servis bayisi olacak firmalara eğitim vereceklerini, o bölgedeki müşterileri de yeni bayilere yönlendireceklerini belirtti. 


Sabah...