05 / 05 / 2024

EGEBETA Teknik Servis Limited şirketi

EGEBETA Teknik Servis Limited şirketi

Otomasyon Yapı Market ile mevcut satışlarını ve ürün gamını arttırdıklarını ifade eden Gafur Alişer, bu artışla beraber İTOB Organize'de bulunan üretim tesislerinin kapasitesini de yüzde 80'e yükselttiklerini kaydetti.

Relıant Teknik Tank Ve Terminal Servis Hizmetleri  Limited Şirketi kuruldu!

Relıant Teknik Tank Ve Terminal Servis Hizmetleri  Limited Şirketi Ataşehir’de   10 bin  TL sermaye bedeli ile İhsan Akgün tarafından kuruldu.

Bosch Termoteknik, 275 servis merkeziyle hizmette!

Bosch Termoteknik Servis Merkezi, gelişmiş servis bilinci ve anlayışına sahip, Türkiye çapında toplam 275 servis merkezi ve 1.500 teknik personeliyle kurumsal müşteriler için de her an hizmete hazır durumda bulunuyor.

Conrad İstanbul Bosphorus’un yangın algılama sistemleri yenilendi!

Boğaz manzarasına hâkim Conrad İstanbul Bosphorus Hotel ’in yangın algılama ve anons sistemleri, Ateksis çözüm ortaklığıyla yeniden yapılandı. Conrad İstanbul Teknik Servis Müdürü, Mustafa Kemal Dalkılıç ile değerlendirdik.

KTÜ Tıp Fakültesi 2 ay içinde yeni acil servis binasına taşınacak!

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi yanında yaptırılan Karadeniz Bölgesi’nin en büyük acil servisi olarak kabul edilen yeni acil servis binasının yapımı tamamlandı.

KTÜ Tıp Fakültesi Acil Servis binasının inşaatı tamamlandı!

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi yanında yaptırılan Karadeniz Bölgesi’nin en büyük Acil Servisi olarak kabul edilen yeni Acil Servis binasının yapımı tamamlanırken içerisinin donanımına başlandı.

Egebeta yeni bayilerle büyüyor!

2015 yılında teknik altyapı ve yeni yatırımlarla pazar payını büyütmeye hazırlanan Egebeta, müşteri memnuniyetini artıracak yeni bir yapılanmayla Ege Bölgesi'ndeki il ve ilçelerde yeni teknik servis bayilikleri oluşturma çalışmalarını hızlandırdı.

Semerkand Line nerede?

Semerkand Line nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Proje fitness center, vale hizmeti, kuru temizleme, teknik servis, kapalı otopark, acil sağlık hizmetleri, yüzme havuzu, spa, çocuk oyun alanları yer alıyor...

Semerkand Line teslim tarihi!

Semerkand Line teslim tarihi haberimizin içerisinde bulunuyor. Semerkand Line projesinde fitness center, yüzme havuzu, spa, çocuk oyun alanları, vale hizmeti, kuru temizleme,teknik servis, kapalı otopark, acil sağlık hizmetleri yer alıyor...

Semerkand Line Bakırköy fiyatları!

Semerkand Line Bakırköy fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Semerkand Line projesinde fitness center, teknik servis, kapalı otopark, acil sağlık hizmetleri, yüzme havuzu, spa, çocuk oyun alanları, vale hizmeti, kuru temizleme bulunuyor...

Egebeta gayrimenkul sektörüne girdi!

7 gün 24 saat, 18 bin müşterisine acil servis hizmetini aksatmadan sürdüren Egebeta, otomatik panjur, kepenk ve kapı sistemlerinin yanı sıra; Egebeta Gayrimenkul markasıyla, gayrimenkul danışmanlığı sektörüne de hızlı bir giriş yaptı.

Alpmaksan Yapı İş Makineleri İmalatı Teknik Servis Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpmaksan Yapı İş Makineleri İmalatı Teknik Servis Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Dilhayat Alp tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Kasım'da kuruldu.

İZOTAŞ bayrama hazır!

İzmir Otobüs ve Terminal İşletmeleri'nde Kurban Bayramı için hazırlıklar tamamlandı. Artan otobüs seferlerinin emniyet ve huzur içinde yapılabilmesi için terminalde güvenlik, temizlik ve teknik servis birimleri 24 saat görev yapacak

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne acil servis ve onkoloji binası yapılacak!

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servis, Onkoloji ve Yataklı Servis Binası Yapım İşi, Gazi Üniversitesi Rektörlüğü Yapı İşleri Teknik Daire Başkanlığı tarafından 25 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor.

EGEBETA Teknik Servis Limited şirketi Haberi

EGEBETA Teknik Servis Limited şirketi


EGEBETA Kurucusu Gafur Alişer, Gaziemir İZDEP'te, 3 bin 500 metrekare alan üzerine kurulan Otomasyon Yapı Market'in kuruluşunun ardından geçen 4 aylık süreçte üretim ve ciro hedeflerini yakaladıklarını söyledi.

Otomasyon Yapı Market ile mevcut satışlarını ve ürün gamını arttırdıklarını ifade eden Alişer, bu artışla beraber İTOB Organize'de bulunan üretim tesislerinin kapasitesini de yüzde 80'e yükselttiklerini kaydetti.

Hizmet sektöründe, gerek nitelikli insan kaynağı ve gerekse teknolojik altyapıyı her zaman üst seviyede tuttuklarını belirten Gafur Alişer, yeni yatırımlarla birlikte talep ve satışların da önemli oranda yükseldiğine dikkat çekti.

Sektörde 15 yıllık deneyime sahip Ürün ve Planlama Koordinatörü Osman Yaşyer'in de katılımıyla üretim hız ve kapasitesini arttırdıkları dile getiren Gafur Alişer, "Eskiden 3 günde tamamladığımız bir ürünü şimdi 24 saatte müşteriye teslim ediyoruz. Üretim hızımız ve...