19 / 05 / 2024

egeboyu ikinici etap teslim tarihi

egeboyu ikinici etap teslim tarihi

EgeBoyu'nda yaşam başlıyor.İlk etap teslimi Mayıs 2014'te başlayan, ikinci etap teslimi ise Temmuz 2014'te gerçekleşecek projede yeni satışa sunulan sınırlı sayıda daire için de satışlar devam ediyor.

Egeboyu'nda ikinci etap teslimleri başladı!

Sinpaş GYO'nun butik markası Eviya Gayrimenkulun, Ege konseptinde hazırladığı ilk projesi EgeBoyu'nda ikinci etap konut teslimleri başladı. Yeni satışa sunulan sınırlı sayıda daire için de satışlar devam ediyor.

Sinpaş Egeboyu'nun ikinci etabı hazır!

Sinpaş GYO' nun butik markası Eviya Gayrimenkul'ün, Ege konseptinde hazırladığı ilk projesi EgeBoyu' nda ikinci etap konut teslimleri başladı. EgeBoyu' nda toplam 672 konut yer alıyor...

Sancaktepe Egeboyu’nda ikinci etap teslimleri başladı!

Sinpaş GYO’nun butik markası Eviya Gayrimenkul’ün, Ege konseptinde hazırladığı ilk projesi EgeBoyu’nda ikinci etap konut teslimleri başladı. Ege Boyu projesi kapsamında toplam 672 konut yer alıyor.

Egeboyu’nda ikinci etap teslimleri başladı!

Sinpaş GYO’nun butik markası Eviya Gayrimenkul’ün, Ege konseptinde hazırladığı ilk projesi EgeBoyu’nda ikinci etap konut teslimleri başladı. Yeni satışa sunulan sınırlı sayıda daire için de satışlar devam ediyor...

Ege Boyu'nda ikinci etap teslimleri başladı!

Sinpaş GYO'nun butik markası Eviya Gayrimenkul’ün, Ege konseptinde hazırladığı ilk projesi EgeBoyu’nda ikinci etap konut teslimleri başladı. Yeni satışa sunulan sınırlı sayıda daire için de satışlar devam ediyor.

Sancaktepe Egeboyu'nun ilk etap teslimleri tamamlandı!

Eviya Gayrimenkul'ün, EgeBoyu'nda yaşam başlıyor. İlk etap teslimi Mayıs 2014'te başlayan, ikinci etap teslimi ise Temmuz 2014'te gerçekleşecek projede yeni satışa sunulan sınırlı sayıda daire için de satışlar devam ediyor.

Egeboyu'nun ilk etap teslimleri başladı!

EgeBoyu'nda yaşam başlıyor. İlk etap teslimi Mayıs 2014'te başlayan, ikinci etap teslimi ise Temmuz 2014'te gerçekleşecek projede yeni satışa sunulan sınırlı sayıda daire için de satışlar devam ediyor.

EgeBoyun'nda 2. etap teslimi Temmuz 2014'te!

EgeBoyu'nda yaşam başlıyor.İlk etap teslimi Mayıs 2014'te başlayan, ikinci etap teslimi ise Temmuz 2014'te gerçekleşecek projede yeni satışa sunulan sınırlı sayıda daire için de satışlar devam ediyor.

TOKİ İzmir Çiğli 1. Etap'ta 84 bin 805 TL'ye!

TOKİ İzmir Çiğli 1. Etap'ta fiyatlar 84 bin 805 TL ile 109 bin 84 TL arasında değişiyor

TOKİ İzmir Buca 1. Etap'ta 88 bin 405 TL'ye!

TOKİ İzmir Buca 1. Etap'ta fiyatlar 88 bin 405 TL ile 120 bin 643 TL arasında değişiyor

Adapark 3. Etap'ta 1.470 TL peşinatla!

Yeni satışa çıkan Adapark 3. Etap'ta fiyatlar 147 bin TL'den başlıyor

TOKİ Konya Meram 2. Etap'ta 82 bin 514 TL'ye!

TOKİ Konya Meram 2. Etap'ta fiyatlar, 82 bin 514 TL ile 120 bin 811 TL arasında değişiyor

KİPTAŞ Maltepe 2. Etap'tan son görüntüler!

Havadanemlak.com ekibi KİPTAŞ Maltepe 2. Etap Konutları'nın son halini havadan görüntüledi

egeboyu ikinici etap teslim tarihi Haberi

egeboyu ikinici etap teslim tarihi

Sinpaş GYO markası Eviya Gayrimenkul'ün, Ege konseptinde hazırladığı ilk projesi EgeBoyu'nda yaşam başlıyor.İlk etap teslimi Mayıs 2014'te başlayan, ikinci etap teslimi ise Temmuz 2014'te gerçekleşecek projede yeni satışa sunulan sınırlı sayıda daire için de satışlar devam ediyor. 

Ege'nin sevilen bölgeleri arasında yer alan Alaçatı, Foça, Cunda, Assos, Bitez ve Dalyan'ı istanbullularla buluşturan projede toplam 672 konut yer alıyor. EgeBoyu'nda teslime özel bir kampanya ile yeni satışa sunulan 28 dairenin de satışları da devam ediyor. 


Projede daireler Sinpaş Holding özel finansman koşullarıyla 1.650 TL'den başlayan taksitlerle satışa sunuluyor. Geniş sosyal olanakların bulunduğu projede bisiklet yolu, koşu ve yürüyüş parkurları, açık ve kapalı spor alanları, açık-kapalı yüzme yer alıyor.


EgeBoyu İletişim:


Telefon: 0216 313 19 19

Web Adresi: