05 / 05 / 2024

Egeboyu lokasyon

Egeboyu lokasyon

Sinpaş GYO markası Eviya Gayrimenkul'ün, Ege konseptinde hazırladığı projesi Ege Boyu'nda yaşam başlıyor. İlk etap teslimi Mayıs 2014'te başlayan, ikinci etap teslimi ise Temmuz 2014'te gerçekleşecek.

DKY Kartal Soğanlık lokasyon bilgileri!

Toplam 331 adet daireden meydana gelen proje 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. DKY Kartal Soğanlık lokasyon bilgileri kapsamında Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Kirazlı Koru Evleri lokasyon!

Toplam 232 adet konut ve 4 adet ticari ünitenin yer aldığı proje 4 blok şeklinde yükseliyor. Kirazlı Koru Evleri lokasyon bilgileri kapsamında TEM otoyoluna 5 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Lokum Evler lokasyon bilgisi!

Toplam 52 bin 777 metrekare arsa üzerine yayılan projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Lokum Evler lokasyon bilgisi kapsamında İstanbul Tuzla Aydınlı'da inşa ediliyor.

Sur Yapı Koşuyolu Konutları lokasyon!

Güney cephesinin Kadıköy ve Haydarpaşa'ya sahip olduğu projede ön talep süreci devam ediyor. Sur Yapı Koşuyolu Konutları lokasyon bilgisi kapsamında Avrasya Tüneli'ne yakın yerde yükseliyor.

5. Levent lokasyon!

Toplam 1 milyar 800 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen projede daire alanları 50 metrekareden başlıyor. 5. Levent lokasyon bilgisi kapsamında Maslak'a 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

5. Levent Torunlar lokasyon!

Toplam 516 bin metrekare arsa üzerine yayılan projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. 5. Levent Torunlar lokasyon bilgisi kapsamında Maslak'a 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Çakmak Ümraniye Projesi Sinpaş Yapı lokasyon!

1.000'in üzerinde konutun yer alacağı projenin satılabilir alanının yaklaşık 123 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Çakmak Ümraniye Projesi Sinpaş Yapı lokasyon bilgisine göre İstanbul Finans Merkezi'ne komşu olarak bulunuyor.

Bağcılar Kirazlı Koru Evleri lokasyon!

Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat tarafından inşa edilen projede daire tipleri 2+1,3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Bağcılar Kirazlı Koru Evleri lokasyon bilgisi kapsamında Mall of İstanbul’a 7 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal lokasyon!

Toplam 17 bin 944 üzerinde inşa edilen projede teslimler 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor. Davutpaşa Inİstanbul Lokal lokasyon bilgisi kapsamında TEM karayoluna 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Aqua Kavaklı lokasyon bilgileri!

Daire alanlarının 103 metrekareden başladığı projede toplam 110 adet daire satışa çıkarıldı. Aqua Kavaklı lokasyon bilgileri kapsamında TEM otoyoluna 8 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.

Vadiyaka Başakşehir lokasyon!

Toplam 18 bin metrekare alan üzerine inşa edilen projede daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Vadiyaka Başakşehir lokasyon bilgisi kapsamında Botanik Parkı’na 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Vadiyaka Başakşehir Evleri lokasyon bilgileri!

Daire tiplerinin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede 361 adet daire ve 56 ticari ünite bulunuyor. Vadiyaka Başakşehir Evleri lokasyon bilgileri kapsamında Botanik Parkı’na 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Manzara Adalar lokasyon bilgileri!

Teslimlerin 2018 yılı Nisan ayında yapılması planlanan projede daireler 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Manzara Adalar lokasyon bilgileri kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Egeboyu lokasyon Haberi

Egeboyu lokasyon

Sinpaş GYO markası Eviya Gayrimenkul'ün, Ege konseptinde hazırladığı projesi Ege Boyu'nda yaşam başlıyor. İlk etap teslimi Mayıs 2014'te başlayan, ikinci etap teslimi ise Temmuz 2014'te gerçekleşecek projede yeni satışa sunulan sınırlı sayıda daire için de satışlar devam ediyor. 672 konutun yer aldığı EgeBoyu projesinde brüt 3,25 metre tavan yüksekliği ile 75 ayrı ev seçeneği ile yer alıyor. Aynca projede Cunda meydanındaki güneş saati, Foça'nın simgesi fok heykeli, Alaçatı'daki Sörf heykeli ve Sakız Adası'na vanncaya dek Ege'yi anımsatan tam özelliklerde yer alıyor. Ege Çarşı, Organik Ege Pazan gibi sosyal ve ticari alanlar, bu eşsiz yaşamın zengin seçeneklerini sunuyor. 


Yeni Şafak 


Telefon: 0216 313 19 19

Web adresi: