30 / 04 / 2024

Egede yazlık metrekare fiyatları

Egede yazlık metrekare fiyatları

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay yerli ve yabancı turistlerin gözdesi olan Ege bölgesi için "Ege'de yazlıkların metrekaresi 5 bin Euro'yu aşmış durumda" dedi.

Yazlık fiyatları uçtu: 75 metrekare yazlık ev 21 milyon TL!

Yazlık bölgelere göç, konutlarda satış ve kira fiyatlarının artmasına neden oldu. Bu durumu fırsata çeviren ev sahipleri ise yazlık satarken fahiş fiyatlar vermekten geri durmadı. Bir ev sahibi Balıkesir'de 75 metrekare yazlığı 21 milyon liraya satışa çıkardı.

Yazlık bölgelerde konut fiyatları yükseliyor!

Türkiye'nin yazlık bölgelerinde son dört yılda metrekare fiyatları yüzde 185'lere varan oranlarda yükseldi. Bodrum ve Alaçatı, 10 bin TL'nin üzerindeki metrekare fiyatları ile değer artışında başı çekiyor.

Yazlık evin kapısı 2 bin liradan açılıyor!

Konumu, denize yakınlığı ve sezon süresi gibi kriterlerin fiyat belirlediği yazlık konut piyasasında metrekare fiyatları 2 bin liradan başlangıç gösteriyor.  En çok rağbet gösterilen Bodrum’da son 4 yılda fiyatlar yüzde 103 artış kaydetti. 

Yazlık evlerde sezonluk kiralar bin 500 liradan başlıyor!

Yazlık piyasasında öncelikli tercih Muğla’nın popüler ilçesi Bodrum’dan yana. Satılık dairelerin metrekare fiyatları 6 bin ile 12 bin TL arasında değişiyor. Sezonluk kiralamalar ise bin 500 liradan açılıyor.

Gölcük Yazlık Mahalle Konağı'nda sona gelindi!

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor. Konak'ta kurslar, faaliyetler, atölyeler bulunuyor.

Gölcük Yazlık Mahalle Konağı inşaatında sona gelindi!

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Mariah Carey, Malibu'dan günlük 10 bin dolara yazlık kiraladı!

James Packer'la sık sık gündeme gelen Mariah Carey, Malibu'dan yazlık bir malikane kiraladı. Şarkıcının günlük kira bedeli olarak 10 bin dolar ödediği söyleniyor.

Yazlık eve emlak vergisi ödenir mi?

Emlak vergisi, Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm taşınmaz mallar için ödeniyor. Vergide meskenler için bazı muafiyetlikler bulunuyor. Peki, yazlık eve muafiyet uygulanır mı? Yazlık eve emlak vergisi ödenir mi?

Brad Pitt ve Angelina Jolie çifti İzmir'den yazlık ev aldı!

Ünlü oyuncu Brad Pitt ve Angelina Jolie çiftinin İzmir’in Urla ilçesinden yazlık ev aldığı öne sürüldü. Dünyaca tanınan ünlü isimlerin emlak danışmanlığını yürüten bir İtalyan emlak şirketinin Türkiye temsilcisi Oya Paktaş açıkladı.

Brad Pitt ve Angelina Jolie İzmir Urla'dan yazlık aldı!

Ünlü oyuncu Brad Pitt ve Angelina Jolie çiftinin İzmir'in Urla ilçesinden yazlık ev aldığı öne sürüldü. İtalyan emlak şirketinin Türkiye temsilcisi Oya Paktaş, çiftin villa için 2.6 milyon dolar ödediğini kaydetti.

Ege Bölgesi'nde yazlık ev satışları artış gösterdi!

Konut satışlarına da yansıyan artış ile Türkiye genelinde Temmuz ayında % bin 589 konut satıldı. Özellikle Ege Bölgesi'nde yazlık ev satışlarındaki artış sektöre hareketlilik getirdi.

1945 yılında Çırağan Sarayı yazlık otel yapılacak!

1945 yılında İstanbul Belediyesi, mülkiyeti Maliye Bakanlığı'nda olan harap haldeki Çırağan Sarayı'nı devralmak için harekete geçmiş. Belediye, sarayı yazı Boğaziçi'nde geçirmek isteyen turistler için yazlık otel haline getirecekmiş.

Nehir Erdoğan İzmir Mordoğan'dan yazlık alacak!

Eşi Ahmet Sesigürgil’le evlendikten sonra Paris’e yerleşen Nehir Erdoğan, tatil için geldiği İzmir’in keyfini çıkartmaya devam ediyor. İkilinin, çok beğendikleri Mordoğan'dan yazlık alacakları konuşuldu.

Egede yazlık metrekare fiyatları Haberi

Egede yazlık metrekare fiyatları

Her sene olduğu gibi bu sene de Ege çok popüler. Türk insanının hatta artık dünyanın tatil için ilk sırada aklına gelen yer...


Yoğun çalışma temposundan uzaklaşıp, dinlenmek, eğlenmek, stres atıp enerji toplamak için gidilen bu yer bir başka, her gören aynı yorumu yapıyor ki gerçekten dünyanın en güzel coğrafyası..


Son yıllarda çok daha fazla yabancı ziyaretçi gördüğümüz bu bölgemizde sadece ziyaret değil, konut satın almaların da patlama yaptığını görüyoruz.


Sadece İstanbul ve Marmara bölgesi değil, İzmir, Aydın, Muğla gibi şehirleri içine alan Ege Bölgesi de marka olma yolunda ilerliyor, ki son dönemde satılan yazlık konutların metrekaresi 5.000 Euro'ları aşmış durumda...


Artık İtalya, Fransa, İspanya gibi turizm gelirleri yüksek ülkeleri yakalama yolunda ilerlerken gayrimenkul yatırımcıları için de Ege bölgesi cazip hale gelmiş durumda.


Bu arada...