10 / 05 / 2024

Egeli-Co kadoruus

Egeli-Co kadoruus

Egeli & Co Girişim Sermayesi Yatırım OrtakIığı A.Ş. tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Çağrı Demirel Egeli-Co'nun Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi oldu.

Şeker Finansal Kiralama'nın davasıyla ilgili yeni gelişme!

Şeker Finansal Kiralama, Egeli & Co Yatırım Holding A.Ş.  aleyhine açılan davada Asliye Ticaret Mahkemesine verilecek bir dilekçe ile İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi nezdinde istinaf yolu açık olmak üzere dosya üzerinde yapılan inceleme sonunda oy birliğiyle karar verdi.

Coşkun Tosun: Beykoz sporun merkezi olacak!

CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı ve Çubuklu Spor Kulübü Başkanı Coşkun Tosun, Beykoz’u sporun merkezi yapacağını açıkladı.

Coşkun Sucuk'tan Kağıthane projesi açıklaması: Öyle bir proje yok!

Para Dergisi'nin 13-19 Ocak 2019 tarihli sayısında "Mahallede dolaşan proje görseli..." başlığı ile yayımlanan habere Coşkun Sucuk'tan açıklama geldi. Coşkun Sucuk yetkilileri, kimseyle görüşmediklerini ve öyle bir proje olmadığını söyledi...

Coşkun Sucuk Kağıthane fabrikası konut oluyor!

Coşkun Sucuk Kağıthane fabrikasının bulunduğu alan 12 bin metrekare büyüklüğünde. Bu alanın konut markalarının yakın takibinde olduğunu, konut ve rezidans projesi olarak değerlendirileceğini söyleniyor...

Kaleajı Co Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kaleajı Co Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeyad Kaleahı tarafından kuruldu.

Vivier & Co gayrimenkul temelli yatırım fonu olanakları sunuyor!

Bankacılık hizmetleri sunan Yeni Zelanda merkezli Vivier & Co, yatırım riskini azaltan, gayrimenkul temelli finansal çözümler sunuyor.

Chaın And Lınks Co İnşaat Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Chaın And Lınks Co İnşaat Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Luay Zouzou tarafından kuruldu. 

Zatarıco Tarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zatarıco Tarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Saır Zatarı tarafından kuruldu. 

Esra Eczacıbaşı Ve Murat Coşkun evlendi!

Esra Eczacıbaşı ile Murat Coşkun, 30 Haziran akşamı Eczacıbaşı ailesinin Bodrum’daki evlerinde yapılan tören ile evlendiler. 

Metız Co Turizm Yazılım Emlak Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metız Co Turizm Yazılım Emlak Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehdı Tayfeh Aghayarı tarafından kuruldu. 

Merhaba Co Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merhaba Co Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 120 bin TL sermaye bedeli ile Essam M. Sıdky Ibrahım Sıdky ve Emad M. Sedky Ibrahım ortaklığında kuruldu.

Layan Co İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Layan Co İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Emad Aldeen Alsoutarı ve O. Emad Aldeen Abdulazız ortaklığında kuruldu. 

Mimar Zeynep Coşkun da son yolculuğuna uğurlandı! 

Türkiye'yi kahreden uçak kazasında hayatını kaybeden mimar Zeynep Coşkun da son yolculuğuna uğurlandı...

Egeli-Co kadoruus Haberi

Egeli-Co kadoruus

Egeli & Co Girişim Sermayesi Yatırım OrtakIığı A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında, Sermaye Piyasası Kurulu'nun 03 Ocak 2014 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan II.17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği çerçevesinde Çağrı DEMİREL'in "Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi" olarak görevlendirilmesine ve Tan EGELİ'nin yerine  "Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi" olarak atanmasına karar verilmiştir.


Bu atama ile birlikte Kurumsal Yönetim Komitemiz:  Başkan- M. Nadir Tansel SARAÇ (Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi) ve Üye-  Çağrı DEMİREL (Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi)'den...