28 / 04 / 2024

Aylin Coşkun: Düğün takılarımla 5 milyon TL’lik bir villa alabilirim!

Aylin Coşkun: Düğün takılarımla 5 milyon TL’lik bir villa alabilirim!

15 yıldır birlikte olan Aylin Coşkun ve Volkan Aslan, geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturdu. Çok konuşulacak açıklamalarda bulunan Coşkun, ''Düğün takılarımla 5 milyon TL’lik bir villa alabilirim'' dedi.



İlişkileri 15 yıldır devam eden Aylin Coşkun ve Volkan Aslan, geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturdu. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Coşkun çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

İşte Aylin Coşkun'un açıklamalarından satır başları...
''Ben yıllarca herkese büyük altın götürdüm. Ya beşi bir yerde ya da büyük altın takmışımdır insanlara. Dolayısıyla oraya gelen bazılarına takıldım bu konuda. Mesela ben bir şey takamamışımdır ama gelmiştir düğünüme onlara ‘gerek yok, hiçbir şey takmayın’ dedim.

Zaten babam bir arsa bir de dükkan aldı düğün hediyesi olarak. Onun haricinde ‘sağ kolun benim orayı ben dolduracağım’ dedi.

Bütün altınlar iç içeydi, çıkaramadım neredeyse kollarım kanadı. Hatta boynuma takılan kolyeleri koparım attım, çıkarmakla uğraşmak yerine.

Takılarla rahat 5 milyon TL’lik bir villa alabilirim. Hesaplamadım ama bayağı var orada. İki tarafta ortaya bir ev parası bıraktı. Bileziklerin altları bilezik doluydu çünkü. Şu an o takılar bankada harcamayı düşünmüyorum.''
 


Geri Dön