16 / 05 / 2024

Eğerci altyapı sorunu

Eğerci altyapı sorunu

Torbalı mahallelerindeki alt yapı sorunları için İZSU yetkilileri gazetemize bir açıklama yaptı. İZSU yetkilileri mahalleler için projelerin yapıldığı kısa süre içerisinde çalışmaların başlatılacağını belirtti

İşçilerin yüzde 53.3'ü kiracı: Konuta erişim sorunu gittikçe büyüyor!

Şehir Plancısı Yusuf Ekici, sağlıklı konut hakkı için konutun rant aracı olmaktan çıkarılması gerektiğine dikkat çekti. Konuta erişim sorunu gittikçe büyürken, işçilerin yüzde 53.3'ünün kiracı olduğu belirtildi. 

Shopify Türkiye’deki e-ticaret koçu olarak Courself.co’yu seçti

E-ticaret altyapısa destek veren platform Shopify, Türkiye’deki ilk e-ticaret koçu olup Courself.co’yu seçtiğini bildirdi. İşte detaylar...

Bayram alışverişlerinde klima, derin dondurucu ve beyaz eşya satışı arttı

E-Ticaret Altyapı Sağlayıcıları Derneği (EDER) Kurucu Üyesi ve Projesoft Üst Yöneticisi (CEO) Yüksel Eminoğlu, bayram alışverişlerinde klima, derin dondurucu ve beyaz eşya satışının arttığını belirterek, online sanal poslardan satışın yüzde 42'ye yükseldiğini bildirdi.

TOKİ Van Erciş 24 derslikli okul ihalesi bugün!

Van İli, Erciş İlçesi, Latifiye Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapısı ve 200 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ'den Van Tekevler'e 409 yeni konut!

Van İli, Erciş İlçesi, Tekevler Mahallesi 409 Adet Konut , 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 20 Ekim 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Van'da inşa edilen hastanelerdeki son durum!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Van'da 50 yataklı Amatem-Çamatem sağlık tesisimizi bu yıl tamamlayacağız. 75 yataklı Çaldıran hastanemizin inşaatında yüzde 95 seviyelerine geldik. Bahçesaray ilçe hastanemizin arsa sorunu çözüldü" dedi.

Murat Kurum: 2023'e kadar 576 altyapı-üstyapı projesi yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2023 yılına kadar 576 altyapı-üstyapı projesini hayata geçireceklerine dikkat çekerek, bu çalışmalar için 10 milyar TL'ye yakın bütçe ayrıldığını belirtti. Kurum, tamamlanan projelerle ilgili konuştu...

AB'den altyapı projelerine 1,4 milyar avroluk yatırım!

AB Komisyonu'nun yaptığı açıklamaya göre, Hırvatistan, Çekya, Macaristan, Polonya, Portekiz, Romanya ve İspanya'daki çeşitli altyapı projelerine uyum fonlarıyla yatırım yapılacağı belirtildi.

Altyapı sorunu çözülmemiş tek bir şehrimiz kalmayacak!

Çevre Bakanı Kurum, "Altyapı sorunu çözülmemiş tek bir şehrimiz, beldemiz, köyümüz ve mahallemiz kalmayacak. Şehirlerimizin tamamında tarihimizi ve kültürümüzü yaşatacağız. Çevremizi sonuna kadar koruyacağız. 2023'ün marka şehirlerini hep birlikte inşa edeceğiz" dedi...

Adana'da 21 yeni okul inşa edilecek!

AB mali desteği ve Dünya Bankası aracılığıyla yürütülen Eğitim Altyapısının Güçlendirilmesi ile Kriz Zamanlarında Herkes için Eğitim projeleri kapsamında, Adana'da 21 okul inşa edilecek.

Erciş’e 100 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

Memleketi Van’ın Erciş ilçesinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunan Bakan Yardımcısı Çiftci, Erciş’in bir evladı olarak ilçeye yapılan bütün yatırımları birebir takip ettiğini açıkladı.

İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım!

Marka Şehirler Zirvesi 2017'de konuşan Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan: "Marka Şehir İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım” dedi.

Bilecik'in altyapı sorunu çözülüyor!

Şanlıurfa merkez ve ilçelerde vatandaşların alt yapı sorununu çözmek adına çalışmalar başladı. Bilecik'in altyapı sorunu çözülüyor.

Eğerci altyapı sorunu Haberi

Eğerci altyapı sorunu

İLÇEDE altyapı sıkıntısı çeken ve günlerce gazetemize konu olan mahallelere İZSU'dan müjde geldi. Subaşı, Çaybaşı, Pamukyazı, Özbey, Yeniköy, Eğerci, Şehitler, Kırbaş, Naime, Tulum, Kuşçuburun, Çapak, Atalan, Bülbüldüre ve Gollüce başta olmak üzere kanalizasyon ve alt yapı sıkıntısı yaşayan bölgelerde önümüzdeki günlerde bir çalışma başlatılacak. Projesi çizilen ve gerekli AR-GE çalışmaları yapılan altyapı sıkıntısı için önümüzdeki günlerde gerçekleşecek ihaleyi alacak olan yüklenici firma ile çalışmalar start verecek. 


4 ADET TERFİ MERKEZİ İZSU

yetkililerinden alınan bilgilere göre Çaybaşı, Subaşı, Özbey, Yeniköy ile Eğerci, Şehitler-Pamukyazı, Kırbaş, Naime Mahalleleri Atık Su Kollektör ve Şebeke projeleri hazırlandı. Proje kapsamında mahallelerin atık suları Torbalı Atık Su Arıtma Tesisine iletilecek şekilde ayarlandı. Proje kapsamında bulunan 4 adet Terfi Merkezi'nin imar planına işlenmesi, terfi merkezi yerlerine İZSU'ya tahsisin yapılması...