29 / 04 / 2024

Egeria firması

Egeria firması

Egeli Sabah'ın "İhale yasası hiçe sayıldı" ve "Egeria ihaleden önce işe başladı" başlıklarıyla manşetinden duyurduğu ihaleleri mercek altına alan Temiz İzmir Derneği, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na sorumlular hakkında suç duyurusunda bulundu.

Halk GYO Şekerpınar ofis bloğu için danışman firmasını seçti!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Adım Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Şekerpınar ofis bloğu için danışman firmasını seçti.

Nilüfer'de inşaat firmasının şantiyesinde yangın: 1 ölü, 2 yaralı!

Bursa'da bir inşaat firmasının şantiyesinde çıkan yangında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Yangın sebebiyle aksayan metro seferleri, söndürme çalışmalarının ardından normale döndü.

Alman ECE firması Türkiye'deki AVM sözleşmesinden çekildi!

Alman proje yönetimi firması ECE, Türkiye'de sahibinin Fethullah Gülen ile bağlantısı olabileceği şüphesiyle el konulan bir alışveriş merkezinin (AVM) yönetimini bıraktığını açıkladı.

İş GYO danışman firmasını seçiyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İş GYO'nun danışman firması seçimine başlaması bildirisi yayınlandı.

Yapı Kredi Koray GYO Yapı Denetim Firması sözleşmesinin feshi davası!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bugün Yapı Denetim Firmasının sözleşmesinin feshi davasının gelişmelerini paylaştı.

Irak'ta Türk inşaat firmasının tamamladığı hastane açıldı!

Irak'ın Babil vilayetinde Türk inşaat firması tarafından yapımı tamamlanan 600 yataklı eğitim hastanesi hizmete açıldı.

Konutta KDV indirimini inşaat firması yöneticileri yorumladı!

İnşaat firması yöneticileri konutta KDV indirimine dair görüşlerini paylaştı. Sektör temsilcileri indirimin satışları etkileyeceğini düşünüyor.

Bayburt Group, dünyanın en büyük 200. müteahhit firması oldu!

Bayburt Group, uluslararası inşaat dergisi ENR tarafından her yıl açıklanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” listesinde 40 Türk firmasıyla yer aldı. Bayburt Group dünya sıramasında 200. oldu.

49 inşaat firması 119 projede kampanya başlattı!

Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER'in ekonomik büyümeye katkıda bulunmak ve sektöre ivme kazandırmak için ''Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye'' kampanyasına 49 inşaat firması 119 projesiyle destek verdi.

AE Arma-Elektropanç, Orta Doğu’nun en büyük 5. müteahhit firması!

AE Arma-Elektropanç, MEP Middle East tarafından yayımlanan “Orta Doğu’nun En Büyük 25 Teknik Müteahhitlik Firması” listesinde beşinci sırada yer aldı.

İşte semtlerin inşasında önemli rol oynayan 12 inşaat firması!

İstanbul'un inşaat sektöründeki gelişimine bakarsak, her semtin uzmanı olarak kabul edebilecek şirketleri görebiliriz. İşte semtlerin inşasında önemli rol oynayan 12 inşaat firması ve en çok proje ürettikleri yerler...

Fas’ta tramvay hattı ihalesini Yapı Merkezi firması kazandı!

Kazablanka Belediyesi Yol ve Ulaşım Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Kazablanka şehri 2’inci etap tramvay hattı ihalesini Türkiye’den katılan Yapı Merkezi firmasının kazandığı belirtildi.

Yapı Kredi Koray yapı denetim firması dava açıklaması!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Yapı Denetim Firmasının sözleşmesinin feshi nedeniyle açılan davaya ilişkin güncellemesini yayınladı.

Egeria firması Haberi

Egeria firması

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin fuarcılık şirketi İZFAŞ'taki ihale skandalları yargıya taşındı. Dernek aynı zamanda Mahalli İdareler Genel Müdürlüğüne de şikayet dilekçesi gönderdi. İZFAŞ, Yeni Fuar Alanı'nın tesis bakım onarımı için hizmet alım ihalesine çıkmış, 13 Şubat 2015'te gerçekleşen 1 Mart - 31 Mayıs 2015 tarihleri arasını kapsıyordu. Firmanın, Fuar İzmir'in iklimlendirme, soğutma, klima soğutma odası grupları, rooftop ve paket tipi 97 adet fanın temizlenmesi, kontrol ve bakımının yapılması, aydınlatma elektrik ve jetfan (otopark egzoz gazı tahliyesi) elemanları, sıhhi tesisat sistemleri, basınçlı hava (kompresör) ile yangın sistemlerinin bakım, onarım, kontrol ve işletimini yapması öngörülmüştü. 


HAK EDİŞTEN KESİN!

İhaleyi KDV hariç 838 bin 659 liraya Almer Isıtma Soğutma ve Makina İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Şirketi adına Murat Yıldız almıştı. Gerek ihale şartnamesinde gerekse...