21 / 05 / 2024

Eğil İnşaat adres

Eğil İnşaat adres

Eğil İnşaat Turizm Petrol ve Eğitim Kurumları Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Fatih Şubesi, Cella Kemal Polat tarafından 5 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Metro ve metrobüse yakın en ucuz kira 21 bin TL'den başlıyor! İşte ilçe ilçe İstanbul'da kira fiyatları!

Endeksa tarafından açıklanan resmi verilere göre, metro ve metrobüse yakın en ucuz kira 21 bin TL'den başlıyor. İşte ilçe ilçe İstanbul'da kira fiyatları...

Eç Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eç Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Çelik tarafından kuruldu.

Meşe 49 İnşaat Yazılım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe 49 İnşaat Yazılım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Alper Meşe tarafından kuruldu.

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu! 

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeçen tarafından kuruldu.

Viçe Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Viçe Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şafak Viçe tarafından kuruldu.

Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak

Altın fiyatlarındaki yükseliş gündemden düşmezken gümüş fiyatları yüzde 30 değer kazanarak rekor kırdı. Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak.

Göçe Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçe Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şile'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Fazlıoğlu ve Necdet Günay ortaklığında kuruldu.

Arkabahçe Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arkabahçe Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Güney ve Doğa Aydın ortaklığında kuruldu.

İstanbul'da hangi okullar tahliye edildi? İlçe ilçe tahliye edilen okulların tam listesi! Hemen bakın!

İstanbul'da hangi okullar tahliye edildi sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte İlçe ilçe tahliye edilen okulların tam listesi... Hemen bakın...

Depremden etkilenen 10 il için peş peşe açıklandı! Kira yardımı ve destek ödemesi başvuruları... Hemen e-Devlet'e bakın!

Depremden etkilenen 10 il için peş peşe açıklandı! Kira yardımı ve destek ödemesi başvuruları... Hemen e-Devlet'e bakın!

TOKİ 15- 24 Ocak il il kura takvimi açıklandı! TOKİ kurası etap etap peş peşe gününde yapılıyor! Güncel kura takvimi...

TOKİ, Ocak ayı kura takvimi güncellendi. TOKİ 15- 24 Ocak il il kura takvimi açıklandı! TOKİ kurası etap etap peş peşe gününde yapılıyor. Peki bu hafta hangi illerde kura yapılacak? İşte detaylar...

İl il TOKİ kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak? Kuralar peş peşe gün gün çekilecek! 2-13 Ocak TOKİ kura takvimi..

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde heyecan devam ediyor. İl il TOKİ kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak? Kuralar peş peşe gün gün çekilecek! 2-13 Ocak TOKİ kura takvimi...

Aybar E Ticaret İnşaat Tekstil Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aybar E Ticaret İnşaat Tekstil Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aybar tarafından kuruldu.

Eğil İnşaat adres Haberi

Eğil İnşaat adres

Eğil İnşaat Turizm Petrol ve Eğitim Kurumları Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Fatih Şubesi, Cella Kemal Polat tarafından 5 milyon TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da kuruldu. 


Eğil İnşaat Turizm Petrol ve Eğitim Kurumları Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Fatih Şubesi iş konusu; İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 


Eğil İnşaat Turizm Petrol ve Eğitim Kurumları Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Fatih Şubesi adres: Fatih, Sarıgüzel Caddesi, Hocaefendi Sokak, Şengün Apartmanı,...