14 / 05 / 2024

Eğirdir Gölü son durum

Eğirdir Gölü son durum

Göller Bölgesi'nin en büyük doğal zenginlikleri arasında yer alan Eğirdir Gölü, Isparta'nın da en önemli içme suyu kaynakları başında geliyor. Ancak, Eğirdir Gölü alarm veriyor.

Üniversite adaylarının gözleri okul ücretlerine çevrildi: İşte vakıf üniversitelerinin 2023-2024 eğitim yılı ücretleri

Son dönemde üniversite adaylarının gözleri, tercih döneminde okul ücretlerine çevriliyor. Peki hangi vakıf üniversitesinin ücreti ne kadar, kaç TL? İşte vakıf üniversitelerinin 2023-2024 eğitim yılı ücretleri...

Peugeot e-2008 yılın son fırsatıyla satışta! Şarj cihazı ve 1 yıllık enerji hediyeli! 19 Aralık 2022 fiyat listesi...

Yüzde 100 elektrikli ve yüzde 100 göz alıcı Peugeot e-2008 yılın son fırsatıyla satışta. Peugeot e-2008 duvar tipi şarj cihazı ve 1 yıllık enerji hediyesiyle alıcılara sunuluyor. Peki Peugeot e-2008 Aralık fiyatları kaç lira? İşte 19 Aralık 2022 fiyat listesi...

Bernardo’da yazın son indirimleri için sayılı günler kaldı! İşe 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Perakende züccaciye sektöründe  sofra kültürünün ve Türk geleneklerinin tüm detaylarını günümüz çizgileriyle, ihtiyaçlara yönelik şekilde harmanlayan Bernardo’da “Yazın Son Fırsatları” kampanyasında Eylül ayına özel indirimler devam ediyor. İşe 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Eğirdir ve Gölcük Krater Gölü kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Isparta'da bulunan Eğirdir ve Gölcük Krater Gölü "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi.

Eğirdir Gölü'nde cami inşaatına başlandı!

Özel koruma alanı olan Eğirdir Gölü’nün çevresinde otel inşaatının ardından şimdi de cami inşaatına başlandı.

Eğirdir Gölü plajında otel inşaatı başladı!

Türkiye’nin ikinci en büyük tatlı su gölü olan Eğirdir Gölü plajında otel yapımına başlandı. Yaşam savunucusu ve akademisyen Kesici, “Peri bacalarındaki otel inşaatı nasıl durdurulduysa, bu inşaat da hemen durdurulmalı” diye konuştu.

Son Söz Yapı İnşaat Turizm Gıda Eğitim Sağlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Son Söz Yapı İnşaat Turizm Gıda Eğitim Sağlık Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 8 Aralık 2017'de Selami Pala tarafından kuruldu!

Son Söz Yap İnşaat Turizm Gıda Eğitim Sağlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Son Söz Yap İnşaat Turizm Gıda Eğitim Sağlık Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Selami Pala tarafından kuruldu.

Bahçeşehir Göl Panorama ödeme kampanyası 2017!

BeMa İnşaat imzası taşıyan Göl Panorama Evleri projesinde 31 Mart’a kadar yüzde 5 peşinat sonrasında vade farksız 60 ay, 0,45 faizle 120 ay, 0,79 faizle 240 ay taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Eğirdir Belediye Meclisi'nin Eylül gündeminde imar var!

Eğirdir Belediye Meclisi’nin Eylül ayına ait Meclis toplantısı 06 Eylül 2016 Salı günü saat 21.00'de Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Bahçeşehir Göl Panorama Evleri huzura davet ediyor!

TOKİ güvencesiyle, Be - Ma İnşaat tarafından Bahçeşehir’in karşısında inşasına devam edilen Göl Panorama Evleri, 95 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırılıyor. Proje tesliminin Aralık 2016'da yapılması planlanıyor.

Bahçeşehir Göl Panorama Evleri'nin yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı,İstanbul Avcılar Kapadık Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Bahçeşehir Göl Panorama Evleri'nin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Eğirdir Gölü için El Ele kampanyası başladı!

Eğirdir Gölü'ndeki sürdürülebilir tarım çalışmalarını gölün etrafındaki tüm elma bahçelerine yaymayı amaçlayan "Eğirdir Gölü için El Ele" kampanyası başladı.

Eğirdir Gölü son durum Haberi

Eğirdir Gölü son durum

Göller Bölgesi'nin en büyük doğal zenginlikleri arasında yer alan Eğirdir Gölü, Isparta'nın da en önemli içme suyu kaynakları başında geliyor.


Isparta Belediye Başkanı MHP'li Yusuf Ziya Günaydın, zirai ilaçlama ve çevresel atıklar nedeniyle Eğirdir Gölü'ndeki arsenik miktarının artması nedeniyle, yakında içme suyu kaynağı olarak kullanılamaz hale geleceğini söyledi.


Göller Bölgesi'nin en büyük doğal zenginlikleri arasında yer alan Eğirdir Gölü, Isparta'nın da en önemli içme suyu kaynakları başında geliyor. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, aynı zamanda çevresindeki tarım alanlarının sulama ihtiyacını da karşılayan Eğirdir Gölü'nün, içme suyu özelliğini yavaş yavaş yitirdiğini açıkladı. Gölün 20 yıl öncesiyle şimdiki halinin kıyaslanamaz düzeyde olduğunu aktaran Başkan Günaydın, "Eğirdir suyu yavaş yavaş içilemez düzeye yaklaştı. Çevresindeki zirai olaylardan, atık faktörü ve tarım arazilerinin ilaçlamaları sonrasında...