03 / 05 / 2024

ego arsası projesi

ego arsası projesi

Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara'da EGO arsasına yüksek katlı yapılaşmaya açılacağı iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Nazlıaka sorularını Başbakan Davutoğlu'na sordu.

TMMOB Şehir Plancıları'ndan EGO arsası açıklaması!

TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi Ankara Yenimahalle İstasyon Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamında satışa sunulan EGO arsası hakkında açıklama yaptı. İşte o açıklama..

Halka 330 metrekare ücretsiz konut arsası tahsis edilsin! Mimar Şenol Gökner'den ulusal konut projesi çağrısı! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 'asrın felaketi' şeklinde nitelendirilen depremlerin ardından, kentsel dönüşüm çalışmaları sık sık gündeme gelmeye başladı. Mimar Şenol Gökner, X sosyal medya hesabından önemli bir açıklamada bulundu ve 'Ulusal Konut Projesi' ile ilgili çağrı yaptı.

İş GYO Kadıköy arsasının değeri belli oldu! 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy Otel projesi arsasının değeri belli oldu. Peki İş GYO Kadıköy arsasının değeri ne kadar oldu? İşte açıklanan o rakam...

Akfen GYO Yalıkavak villa projesi için sözleşme imzalayacak! 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Muğla Yalıkavak'ta yer alan arsasında villa projesi hayata geçirecekç. Şirket, bu proje için Akfen İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. ile maliyet+kâr inşaat sözleşmesi imzalanmasına ilişkin karar aldı. İşte ayrıntılar...

Martı GYO'nun Kemer arsasına otel projesi geliyor!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Antalya Kemer Çamyuva Arsası'na ait değerleme raporu yayınlandı.  

Mistral GYO Konak projesi için imzalar atıldı!

Mistral GYO İzmir Konak Mersinli projesi için imzalar atıldı. Konak Mersinli arsası için Doğan Koç İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi ile Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Yapım Sözleşmesi imzalandı...

Bayrampaşa Cezaevi arsasındaki konut projesi için imar talebi!

İstanbul Bayrampaşa Cezaevi’nin yerine 2 bin 200 konut, 300 yatak kapasiteli devlet hastanesi, eğitim, otopark, alışveriş merkezi, sosyal donatı ve yeşil alanların yapılmasına dair imar planı durdurulmuştu. Tayfun Kahraman Bayrampaşa Cezaevi arazisindeki konut projesi için imar talebinde bulundu...

Galatasaray Riva projesi nedir?

Galatasaray arsası üzerinde hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva projesi geçtiğimiz günlerde basına tanıtıldı. Resmen satış sürecinin başladığı projede fiyatlar 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. Peki Galatasaray Riva projesi nedir?

Galatasaray Riva projesi fiyatları ne kadar?

Yılmaz İnşaat'ın Galatasaray'ın Riva'da yer alan arsası üzerinde inşa ettiği Düşler Vadisi Riva projesi satışa çıktı. Peki Galatasaray Riva projesi fiyatları ne kadar?

İhlas Marmara 5 projesi yolda!

Kiler GYO arsası üzerinde İhlas Yapı imzası ile hayata geçirilen İhlas Marmara 5 projesi 636 adet konut ile 18 adet iş yerinde oluşacak...

EGO'nun Mamak'taki 3 arsası 214.8 milyon TL'ye satılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Elektrik Havagazı ve Otobüs İşletme Müessesesi EGO Genel Müdürlüğü tarafından Mamak'ta 3 arsa satılıyor..

EGO Ankara Mamak'taki 3 arsasını 214.8 milyon TL'ye satıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Elektrik Havagazı ve Otobüs İşletme Müessesesi EGO Genel Müdürlüğü, Ankara Mamak İmrahor Mahallesi'ndeki 3 arsasını ihale usulü ile satıyor..

EGO'nun Mamak'taki 2 arsası 119.4 milyon TL'ye satılıyor!

T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi, EGO'nun Mamak'taki 2 arsasını toplam 119 milyon 43 bin 878 TL'den satışa çıkarıyor.

EGO'nun Mamak'taki arsası 43,7 milyon TL'ye satılıyor!

T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti EGO Genel Müdürlüğüne ait Mamak ilçesi İmrahor Mahallesi'ndeki 31 bin 218,22 metrekarelik alanı 43 milyon 705 bin 508 TL'ye ihale ile satışa çıkardı. İşte detaylar...

ego arsası projesi Haberi

ego arsası projesi


Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara'da EGO arsasına yüksek katlı yapılaşmaya açılacağı iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Nazlıaka sorularını Başbakan Davutoğlu'na sordu.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AOÇ ile AKM alanları arasındaki eski EGO hangarları parseline, içinde otel, konut, AVM, okul ve kamu yapısının yer alacağı yüksek katlı yapılaşma için çalışmalara başlandığı haberlerinin basında yer aldığı ifade eden Nazlıaka, "Konuyla ilgili olarak ilgili meslek odalarının yaptıkları açıklamalarda, projenin bilimsel planlama ilkelerine ve kamu yararına aykırı olduğu, bu alana çok katlı binaların inşa edilmesinin sakıncalı olduğu bilgilerine yer verilmiştir. Açıklamalarda ayrıca, bu alanın Ankara’nın önemli ekosistem birimi olan yeşil aksı hava koridoru olduğu, yapılması planlanan çok katlı yapılaşmanın AKM’den AOÇ’ye uzanan soluk borusunu tıkayacağı, kentin nefesini keseceği belirtilmiştir." dedi.


Nazlıaka, EGO arsası ile...