03 / 05 / 2024

Ehil İzolasyon

Ehil İzolasyon

Ehil İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Melek Fırat, İsmail Aygül tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ağustos'ta Ümraniye, Atakent Mahallesi, Mithatpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Ehil Gayrimenkul Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ehil Gayrimenkul Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Ayın tarafından kuruldu.

Ehil Grup İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ehil Grup İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Melek Fırat tarafından kuruldu.

Ehil Grup İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ehil Grup İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Melek Fırat tarafından kuruldu.

Optimal Akustik Mimarlık Ses İzolasyon İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Optimal Akustik Mimarlık Ses İzolasyon İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Korkmaz tarafından kuruldu. 

Duruev İnşaat İnşaat Malzemeleri İzolasyon Ve Yalıtım Malz.Kimyevi Madde Eml.Müş.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Duruev İnşaat İnşaat Malzemeleri İzolasyon Ve Yalıtım Malz.Kimyevi Madde Eml.Müş.San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mithat Özçelik ve Aziz Uzunhan ortaklığında kuruldu.

Arena Havuz Kimyasalları Ve Ekipmanları İzolasyon Uygulama İnşaat İmal.Paz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Arena Havuz Kimyasalları Ve Ekipmanları İzolasyon Uygulama İnşaat İmal.Paz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Yavuz ve Sezer Bayram ortaklığında kuruldu.

Nova Akustık Mimarlık İzolasyon Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Akustık Mimarlık İzolasyon Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Taşdemir tarafından kuruldu. 

Aktaş İzolasyon Dış Cephe Yapı Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaş İzolasyon Dış Cephe Yapı Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Akpınar tarafından kuruldu. 

Hsn İzolasyon Ve Yalıtım Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsn İzolasyon Ve Yalıtım Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Haluk Hasanoğlu tarafından kuruldu.

İntek İzolasyon Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntek İzolasyon Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nesrin Karabay tarafından kuruldu. 

Kdr İzolasyon Dış Cephe Kaplama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kdr İzolasyon Dış Cephe Kaplama Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Bahadır tarafından kuruldu.

Axa Acoustık Mimarlık Tasarım İzolasyon Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Axa Acoustık Mimarlık Tasarım İzolasyon Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Korkmaz tarafından kuruldu.

Metrekare İzolasyon İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metrekare İzolasyon İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Boztepe tarafından kuruldu.

Ehil İzolasyon Haberi

Ehil İzolasyon

Ehil İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Melek Fırat, İsmail Aygül tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Ağustos'ta kuruldu. 


Ehil İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak. Isı yalıtımlı, giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. b. Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı, ihracatını, alım ve satımını yapmak.   Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar ,kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir,ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir.Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir.Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit,...