29 / 04 / 2024

Optimal Akustik Mimarlık Ses İzolasyon İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Optimal Akustik Mimarlık Ses İzolasyon İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Korkmaz tarafından kuruldu. 



Optimal Akustik Mimarlık Ses İzolasyon İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Korkmaz tarafından kuruldu. 

Optimal Akustik Mimarlık Ses İzolasyon İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Yalıtım sistemleri ile ilgili olarak Her türlü konut iş yerleri, hastane, sinema salonu, sosyal tesisler, kamu veya özel kuruluşlara ait binaların ses yalıtımı, ısı yalıtımı, suyalıtımı, titreşim yalıtımı ve tadilat ve dekorasyon işleri yapmak. Bu konularda resmi ve özel kuruluşların ihalelerine katılmak. 2-Otomotiv, savunma sanayi, denizcilik sektörü, havacılık sektörü ve beyaz eşya sektörünün ihtiyacı olan taşıtların ve makinelerin ses yalıtımı, ısı yalıtımı, titreşim yalıtımı, klima süngerleri, yüksek ısı dayanımlı özel egzoz izolasyon ceketleri imalatı yapmak. 3-Titreşim ve vibrasyondan oluşan sesleri engellemek için granülden mamül zemin mantar şilte üretmek ve uygulamasını yapmak. 4- Her türlü kauçuk, poliüretan ve poliüretan türevi olan sünger ve köpük malzemeleri, teknik sünger, filtreler, keçe tela gibi bilumum sızdırmazlık ürünlerinin imalatı, endüstriyel kesim ve özel kesim süngerler ve süngerpan malzemelerin üretimi ve ticareti, fason üretimi izolasyon malzemelerinin montaj ve uygulama işleri, cephe mantolama, çatı izolasyonu yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işler...


Geri Dön