13 / 05 / 2024

Optimal Akustik Mimarlık adres

Optimal Akustik Mimarlık adres

Optimal Akustik Mimarlık Ses İzolasyon İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Korkmaz tarafından kuruldu. 

Tekno Akustik Mimarlık Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tekno Akustik Mimarlık Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Tekno Akustik Mimarlık Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Cnr Akustik Mimarlık Tasarım Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr Akustik Mimarlık Tasarım Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Caner Düdükçü tarafından kuruldu.

Neon Akustik Mühendislik Ses Yalıtım İç Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Neon Akustik Mühendislik Ses Yalıtım İç Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Kürşad Yıldız, Burak Can Eyliksever ve Rabia Tuğçe yıldız ortaklığında kuruldu.

Akustik Kontrol Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akustik Kontrol Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Murat Erten tarafından kuruldu.

Akustik Tasarım Proje ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Akustik Tasarım Proje ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Tohum tarafından kuruldu. 

Optimal Akustik Mimarlık Ses İzolasyon İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Optimal Akustik Mimarlık Ses İzolasyon İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Korkmaz tarafından kuruldu. 

Teknik Akustik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Akustik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Halil Gaygusuz tarafından kuruldu 

Emin Akustik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emin Akustik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Hayati Sedef tarafından kuruldu.

İzgin Duru Mimarlık ve Akustik Limited Şirketi kuruldu!

İzgin Duru Mimarlık ve Akustik Limited Şirketi, Berrin Meltem Kömür tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Mayıs'ta Beykoz, Kavacık Mahallesi, Kürşad Caddesi'nde kuruldu.

Sena Gurup Akustik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sena Gurup Akustik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Gaygusuz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Eylül'de Sultanbeyli, Adil Mahallesi, Müzdelife Sokak'ta kuruldu.

Efserkara Akustik Danışmanlık ve Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Efserkara Akustik Danışmanlık ve Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde Efser Kara tarafından 10 bin TL sermaye ile kuruldu. Şirketin adresi; Erenköy Mah. Çiçek Sk. No:4/4 Kadıköy - İstanbul...

Sena Mimarlık Akustik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sena Mimarlık Akustik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Gaygusuz tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Ocak'ta Sultanbeyli, Adil Mahallesi, Beykoz Caddesi'nde kuruldu.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Optimal Akustik Mimarlık adres Haberi

Optimal Akustik Mimarlık adres

Optimal Akustik Mimarlık Ses İzolasyon İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Korkmaz tarafından kuruldu. 

Optimal Akustik Mimarlık Ses İzolasyon İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Yalıtım sistemleri ile ilgili olarak Her türlü konut iş yerleri, hastane, sinema salonu, sosyal tesisler, kamu veya özel kuruluşlara ait binaların ses yalıtımı, ısı yalıtımı, suyalıtımı, titreşim yalıtımı ve tadilat ve dekorasyon işleri yapmak. Bu konularda resmi ve özel kuruluşların ihalelerine katılmak. 2-Otomotiv, savunma sanayi, denizcilik sektörü, havacılık sektörü ve beyaz eşya sektörünün ihtiyacı olan taşıtların ve makinelerin ses yalıtımı, ısı yalıtımı, titreşim yalıtımı, klima süngerleri, yüksek ısı dayanımlı özel egzoz izolasyon ceketleri imalatı yapmak. 3-Titreşim ve vibrasyondan oluşan sesleri engellemek için granülden mamül...