01 / 05 / 2024

Ek-Pa İnşaat kepez konut projesi

Ek-Pa İnşaat kepez konut projesi

Kepez’de 2B çözümünden sonra ilk özel toplu konut projesini Ek-Pa inşaat hayata geçirmek için start verdi. Toptancı Hal arkasında 30 dönüm arazi üzerinde 687 konut yapılması planlanıyor.

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Academy Mimarlık Restorasyon İnşaat ve Enes Ekşi İnşaat ortaklığında kuruldu.

Alphan İnşaat'ın Antalya projesi resmen başlıyor! Kepez'e 336 konut geliyor!

Alphan Taahhüt ve Toprak İnşaat Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Antalya Kepez'de yükselecek olan projede  336 konut, 3 kapıcı dairesi ve 43 dükkân yapılması planlanıyor.

Bahçeli Yaşam Şile İmrenli yüzde 40 peşin, 36 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Baldaner Ekşi İnşaat (Balek) imzasıyla yükselen Bahçeli Yaşam Şile İmrenli projesi yüzde 40 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. 

A101'de 1 Litre Ayçiçek Yağının fiyatı 27 TL'ye düştü! Raflar boşalmadan yetişin

Ayçiçek yağı ücretlerinden ayçiçek yağına bomba indirim yapıldı. 1 Litre ayçiçek yağının satış ücreti 27 TL'ye kadar düştü. En çok zam gelen ürünler arasında olan ayçiçek yağlarına gelen indirimler vatandaşı sevindirmeye yetiyor. İşte indirime ait detaylar.

Ayçiçek yağının bu fiyatı sıra kavgası çıkartır! Zam kuşağına karşı indirim geldi.. Raflar doldu bitmeden yetişin

Ayçiçek yağında zam haberleri artık bıkkınlık vermeye başlamıştı ki o market bu gidişata adet DUR! dedi ve indirim yaptı. Toplamda 50 TL'lik indirim uygulanan ayçiçek yağının indirime girdiği market merak ediliyor. Ayrıntılar haberimizde.

Çiftçiler dikkat! Ayçiçek bugün hangi borsada kaç liradan satılıyor? 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Bursa'nın İnegöl ve Bilecik'in Bozüyük ilçelerinde kırsal mahallelerde yağlık ayçiçeği ekimi yapan çiftçiler, hasada başladı. Peki ayçiçek bugün hangi borsada kaç liradan satılıyor? Son dakiak ayçiçek alım fiyatı ne kadar oldu? İşte ayçiçek 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yarım asırdır altına yatırım yapıp kazanan ekonomist Cihat Çiçek altın fiyatlarının ne zaman uçacağını açıkladı

Uzun yıllar altın sektörüyle ilgilenen ekonomist Cihat Çiçek altın fiyatlarıyla ilgili büyük bir iddiada bulundu.

Yarım asırdır altın piyasasını takip eden ünlü ekonomist Cihat Çiçek altının yükseleceği tarihi ve rakamı açıkladı

Altın yatırımcılarının yakından takip ettiği ünlü ekonomist Cihat Çiçek, altın fiyatları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ayçiçek yağının market rafındaki fiyatını gören şaşkına döndü! Hepsi de yerli marka 3,5 euro

Ayçiçek yağının Türkiye'de market raflarındaki artışı sonrası stoklara takviye yapılırken Avrupa'da satılan yerli marka ayçiçek yağlarının market rafındaki satış rakamı görenleri şaşkına çevirdi.

Melik Gökçek Ankapark'ın maliyetini açıkladı!

Ankara Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankapark'ın maliyetine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbeti TBMM'de!

CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbetine ilişkin soru önergesi vergi. Metin İlhan, sorularının Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi. 

Sakarya Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Sağlık Bakanlığı'nın Sakarya'da inşa edilecek olan Sakarya Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı. İhalede en yüksek teklif Mustafa Ekşi İnşaat + ATR Yapı tarafından verildi.

Ek-Pa İnşaat kepez konut projesi Haberi

Ek-Pa İnşaat kepez konut projesi


Kepez, Güneş Mahallesi’nde Ek-Pa Paketleme Gıda Oto. İnş. Tur. Taş. Tar. San. ve Tic. Ltd. Şti.  687 konut kapasiteli Toplu Konut Projesi’ni hayata geçiriyor. Şirket 29 bin 738 metrekare yüzölçümlü arazide yapacağı konutların toplam maliyeti 45 milyon 688 bin lira. Planlanan proje ile çarpık kentleşmeyi ve gecekondulaşmayı önlemek, çağdaş yaşanabilir bir yerleşim birimi oluşturulması hedeflendi. Yapılması planlanan Toplu Konut Proje alanı, Kepez Toptancı Hali arkasında yer alıyor.

Proje alanın seçilme nedenleri 

Proje, üst düzey inşaat teknolojileri kullanılarak yapılacağından hizmet ömrünün 50 yıl

olarak belirlendi. 50 yılın bitiminde teknolojik koşullara bağlı değerlendirme yapılarak

gerekli iyileştirmelerle bu sürenin uzatılması mümkün olduğu ifade edildi. Proje alanının seçilme nedenleri olarak proje sahasının kentsel konut yerleşim bölgesinde olması, bölgedeki nüfus yoğunluğu, imar durumu, ulaşım imkanları, yakınında sağlık kuruluşlarının...