07 / 05 / 2024

EKA İnşaat

EKA İnşaat

Antalya’da 2005 yılından bu yana Aykut Ege ve Kahraman Yücel ortaklığında faaliyet gösteren EKA İnşaat, güvenli, konforlu ve yeşil alanı bol yaşam alanları oluşturuyor.

Eka Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eka Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnabutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ebedin Ergün, Abdullah Taşdemir ve Kemal Cudi ortaklığında kuruldu.

Eka Endüstri Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Eka Endüstri Ve İnşaat Limited Şirketi Bakırköy’de  10 bin TL sermaye bedeli  Hammam Yousef A Abughanım tarafından kuruldu.

Eka Yurt İşletmeciliği İnşaat Eğitim Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Eka Yurt İşletmeciliği İnşaat Eğitim Gıda Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Elmas ve Fahrettin Kaya ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Eka Dizayn İnşaat Yapı Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eka Dizayn İnşaat Yapı Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Öncel tarafından kuruldu. 

İnşaattaki sorun denetimsizlik!

Antalya’da 2005 yılından bu yana Aykut Ege ve Kahraman Yücel ortaklığında faaliyet gösteren EKA İnşaat, güvenli, konforlu ve yeşil alanı bol yaşam alanları oluşturuyor.

Eka Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eka Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 16 Mart 2015'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta Niyazi Enver Kaba Müdürlüğü'nde kuruldu.

Ekaş İnşaat Dekorasyon Ekmek Unlu Mamulleri İmalat Sanayi Ticaret Reklam Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ekaş İnşaat Dekorasyon Ekmek Unlu Mamulleri İmalat Sanayi Ticaret Reklam Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Sıtkı Cansız Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Eka Yalıtım Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eka Yalıtım Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İsmet Engin Akkaya tarafından 660 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta Arnavutköy, Çardaktepe Mevkii Yavuz Selim Mahallesi'nde kuruldu

Beylikdüzü Selin Evleri resimleri!

Beylikdüzü Selin Evleri resimleri için haberimizi inceleyebilirsiniz. 20 bin 746 metrekare arsa alanı üzerine Şeka İnşaat tarafından konumlandırılan projede 2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer veriliyor...

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 projesinde 250 bin TL'ye 2+1!

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 adlı projesinde 2+1'ler 250 bin TL ila 285 bin TL'ye; 3+1'ler ise 300 bin TL ila 395 bin TL'ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

EKA İnşaat Haberi

EKA İnşaat

Antalya’ya değer katan yapıların mimarı olan EKA İnşaat, Antalya’nın çehresini değiştirecek Boğaçayı Projesi için de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Deneyimli ve genç ekibiyle yeni tarz yaşam alanlarının kapılarını aralayan EKA İnşaat ortaklarından Aykut Ege ile inşaat sektörünün bugünü, sorunları, Antalya’ya katkıları ve Boğaçayı Projesi hakkında konuştuk…


2005 yılından bu yana EKA markasıyla hizmet veriyorsunuz. Kuruluş ve gelişim sürecinden bahseder misiniz?

Ortağım Kahraman Yücel ile 2005 yılında tanıştık, birçok ortak arkadaşımız olmasına rağmen daha önce hiç karşılaşmamıştık. Bildiğimiz tek ortak yanımız ikimizin de kendi işini kurmak isteği ve çabası içinde olduğu idi. Babalarımızın bizi bir araya getirmesi ve ortak iş yapmaya yönlendirmeleri sonucunda  bir firma kurarak inşaat sektöründe faaliyet göstermeye karar verdik ve inşaat yapmak için arsa arayışına girdik. Kahraman’ın babası ve benim...