13 / 08 / 2024

ekili arazide yangın yozgat

ekili arazide yangın yozgat

Yozgat'ın Şefaatli ilçesinde buğday ekili 3 bin dekar arazi yandı...

Gebze'deki yangında 50 dönüm arazi yandı!

Gebze Beylikbağı Mahallesi’nde Bağdat Caddesinin alt tarafında kalan İSU’ya ait deponun hemen yanındaki boş arazide yangın çıktı. Kuru otların tutuşması sonucunda çıkan yangın rüzgârında etkisiyle biranda büyüdü.

Mersin'de orman yangını çıktı!

Gülnar ilçesine bağlı Sipahili Mahallesi'nde, ormanlık arazide henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri fark eden köylülerin haber vermesi üzerine olay yerine Orman İşletme Şefliğine bağlı çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Yalova'da orman yangını çıktı!

Fıstıklı ile Hayriye mahalleleri arasındaki ormanlık arazide henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Armutlu ilçesinde, ormanlık alanda çıkan yangının söndürülmesi için amfibik uçak ve helikopter destekli çalışma başlatıldı.

Aydın'da makilik yangını çıktı!

Aydın'da makilik yangını çıktı. Kuyucak ilçesinde çöplük olarak kullanılan arazide çıkan yangının makiliğe sıçraması sonucu 10 hektarlık alan zarar gördü. Yangına havadan 4 helikopter ve 1 amfibi tipi uçağıyla müdahale etti.

Afyonkarahisar'da bir arazide yangın çıktı!

Afyonkarahisar merkezde hububat ekili alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.Ekipler, otluk alana sıçramaması için iş makinası kullanılan çalışmalarda yangının, yerleşim yerleri ve okullara sıçramaması için yoğun çaba gösterdi.

Afyonkarahisar'da yangın çıktı!

Afyonkarahisar'da yangın çıktı. Yerleşim birimlerine yakın arazide çıkan yangında 10 dönümlük alan zarar gördü. Ekipler, alevlerin evlere sıçramaması için "şapşap" diye tabir edilen araçlarla müdahale etti.

Hatay'da makilik alanda yangın çıktı!

Hatay'da makilik alanda yangın çıktı. Hatay'da makilik alanda çıkan yangına müdehale eden köylüler, alevlerin ekili alana sıçramasını engelledi. Yangın, Ceyhan ve Yumurtalık ilçelerinden gelen itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Küçükçekmece'de barakada yangın çıktı!

Küçükçekmece ' de Fatih Mahallesi Cengiz Topel Caddesi ' ndeki boş arazide bulunan barakada gece saat 03.30 sıralarında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangın söndürdü...

Afyonkarahisar'da yangın çıktı!

Afyonkarahisar 'da yangın çıktı, Afyon'da dağlık arazide çıkan yangın, itfaiye araçları ve arazözlerin bölgeye ulaşamaması üzerine "şapşap" diye tabir edilen söndürme araçlarıyla kontrol altına alındı.

Grozni City gökdeleninde yangın çıktı!

Çeçenistan başkenti Grozni’de son yıllarda pozitif değişimin simgesi olarak algılanan “Grozni city” gökdelen kompleksinde akşam saatlerinde büyük yangın çıktı

Bozüyük'te kağıt fabrikasında yangın çıktı!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde faaliyet gösteren bir kağıt fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı...

TOKİ Trabzon Of engelli kategorisinde kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, TOKİ Trabzon Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 4 adet konut yalnızca engelli kategorisinde satılıyor. Konutlar için kura çekilişi yarın gerçekleşiyor...

İlk TBMM binası yangın riskine karşı izole edildi!

Ankara Ulus'ta yer alan ilk Türkiye Büyük Millet Meclisi binası, yangın riskine karşı korumaya alındı...

ekili arazide yangın yozgat Haberi

ekili arazide yangın yozgat


Şefaatli ilçesine bağlı Çakmak ve Karalar köyleri arazisinde henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına, Şefaatli ve Yozgat'ın yanı sıra çevre ilçe ve beldelerden itfaiye ekipleri ile vatandaşlar müdahale etti. 


Uzun uğraşlar sonunda söndürülen yangında, buğday ekili 3 bin dekar alan kül oldu.


Şefaatli Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, bölgeye gelerek çiftçilerden bilgi aldı. 3 bin dekar alanın yandığını belirten Özyiğit, yangının çıkış sebebinin araştırıldığını ifade etti.


Çiftçilerden Kemal Şahin ise yangının rüzgarın etkisiyle büyüdüğünü belirterek, "Yanan ekili alanın üçte biri sigortalı olabilir ancak geri kalanın tamamı sigortasız. Çok sayıda vatandaşın ekini yandı"...