07 / 05 / 2024

ekim 2015 düzce konut satış verileri

ekim 2015 düzce konut satış verileri

TÜİK Kocaeli Bölge Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmaya göre, geçtiğimiz Ekim ayında Düzce’de 518, Doğu Marmara Bölgesi’nde toplam 6 bin 242 konut satışı yapıldı.

Düzce'de 5 adet arsa 24 Ekim'de açık artırma ile satılacak! KDV'den muaf arsa fırsatı!

Düzce Belediyesi, Düzce ili, Merkez ilçesi, Nalbantoğlu, Beyciler ve Beslanbey mahallerinde yer alan arsaları KDV'den muaf olarak satışa sunuyor. Peki Düzce'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Düzce Akçakoca'da 860 bin TL'ye arsa fırsatı! İhalesi 19 Ekim'de! 

Düzce Akçakoca Belediyesi, Düzce ili, Akçakoca ilçesi, Kapkirli Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. İşte Düzce'de yer alan arsa ile ilgili detaylar...

Düzce Küçük Sanayi Sitesi ihalesi 4 Ekim'de!

Düzce'de ses ve görüntü kirliliğine neden olan Küçük Sanayi Sitesi şehir dışına taşınıyor. 266 dükkanın inşa edileceği sanayi sitesinin ihalesi 4 Ekim'de yapılacak. 

TOKİ, Düzce Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce Beslanbey Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi projesinin ihalesini 4 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Düzce’de Ekim ayında 867 konut satıldı!

TÜİK Kocaeli Bölge Müdürlüğü verileri göre, 2018 yılı Ekim ayında Düzce’de 867 konutun satışı gerçekleşti.

Düzce Darıcı Sosyal Tesisleri 11 Ekim'de ihaleye çıkıyor!

Düzce Darıcı Sosyal Tesisleri 11 Ekim'de ihaleye çıkıyor, ihale Düzce Belediyesi encümen toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

Düzce'de imar düzenlemeleri yapılacak!

Düzce Belediye Meclisi Ekim ayı birinci birleşimi 2 Ekim tarihinde Düzce Belediye Meclisi salonunda gerçekleşecek.

Düzce'de 20 milyon TL'ye satılık 41 konut, 1 arsa!

Düzce Belediye Başkanlığı tarafından 41 konut ve 1 arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. Taşınmaz mallar için ihale 10 Ekim'de gerçekleşecek..

Düzce'ye film platosu kuruluyor!

Düzce belediyesinin film ve dizi çekim platosu projesi için Avrupa Birliği (AB) destek programları düzeyinde çalışma yapılıyor. Bunun için Düzce belediyesi AB proje birimi tarafından çalışmalar başlatıldı.

Düzce TOKİ Konutları'nda geri sayım başladı!

Düzce'de kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılacak TOKİ konutlarında, hak sahiplerinin öncelikli konut edinmelerine ilişkin sürenin 15 Ekim tarihinde sona ereceği bildirildi.

Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali 27 Ekim'de açılacak!

Düzce Belediyesi ‘Şehirlerarası Otobüs Terminali’ açılışa doğru gün saymaya başladı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş terminalin açılışı olarak 27 Ekim tarihini işaret etti.

Düzce Belediyesi'nden Kosova'ya spor salonu!

Düzce Belediyesi ile Kosova’nın tek Türk belediyesi Mamuşa arasında imzalanan protool kapsamında Mamuşa’ya yapılacak spor salonunun yapımı için Ekim ayı içerisinde temel atma töreni düzenlenecek.

Düzce Orman İşletme Müdürlüğü'nün binaları yenilendi!

2015 yılı içerisinde Düzce Orman İşletme Müdürlüğü yerleşkesi içerisinde bulunan İdare Binası ve lojmanlar ile Doğanlı, Muncurlu Toplu Koruma Ekip binaları ve Muncurlu Depo Binası yapılan tadilatlarla yeni görünümlerine kavuştu.

ekim 2015 düzce konut satış verileri Haberi

ekim 2015 düzce konut satış verileri

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Doğu Marmara Bölgesi olarak anılan Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova illerinde 2015 yılı Ekim ayı içerisinde toplam 6 bin 242 konut satışı gerçekleşti. TÜİK tarafından yayınlana verilere göre, 2015 Ekim ayında Kocaeli’de 2 bin 810, Sakarya’da bin 642, Düzce’de 518, Bolu’da 430 ve Yalova’da 842 konut satıldı.



Düzce'nin Sesi Gazetesi



Haber Düzce Postası Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


TÜİK Kocaeli Bölge Müdürlüğü'nün yaptığı çalışmaya göre, geçtiğimiz Ekim ayında Doğu Marmara Bölgesi'nde toplam 6 bin 242 konut satışı yapıldı. Kocaeli'de2 bin 810, Sakarya'da bin 642, Bolu'da 430 ve Yalova'da ise 842 konut satıldığı bildirildi.


Düzce Postası...