17 / 05 / 2024

Ekin Çoban Turhan biyografi

Ekin Çoban Turhan biyografi

Mimar Ekin Çoban Turhan kimdir? Mimar Ekin Çoban Turhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ekin Çoban Turhan, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Ekin Çoban Turhan..

Cahit Turhan: Kayseri Hızlı Tren Projesi'nde hedefimiz 2023!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Yerköy-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projesi'yle ilgili olarak, "Net bir tarih yok, ihale hazırlık çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki yıl projesi tamamlanıp bittiğinde, netleştiğinde ihalesini yapmayı planlıyoruz. İnşallah hedefimiz 2023" dedi. 

Cahit Turhan Nijerya İletişim Bakanı ile bir araya geldi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Türkiye ile Nijerya'nın, İslam İşbirliği Teşkilatı ve D-8 başta olmak üzere uluslararası platformlarda yakın iş birliği içinde olduğunu söyledi.

Cahit Turhan: Demir yollarına 133 milyar TL yatırım yaptık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü ile TCDD ve TÜBİTAK arasında kurumsal bir iş birliği tesis edilerek, ülkemiz raylı ulaşım konusunda teknoloji ihraç eden öncü bir ülke haline gelecektir'' dedi.

Özçoban Hırdavat İnşaat ve Elektrik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçoban Hırdavat İnşaat ve Elektrik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özçoban tarafından kuruldu. 

Cahit Turhan'dan İstanbul Havalimanı açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Cahit Turhan'ın 'İstanbul Havalimanı'nın kötü yere inşa edildiği' yönünde bir ifade kullanmadığı belirten bir açıklama yaptı.

Cahit Turhan'dan Trabzon Kanuni Bulvarı açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Trabzon'da inşaatı devam eden Kanuni Bulvarı Projesi'nde incelemeler yaptı.

Ekin Çatı İnşaat Taahhüt Hafriyat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Çatı İnşaat Taahhüt Hafriyat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Güney tarafından kuruldu.

Konkordato kararı aldıran Harun Çoban kayıplara karıştı!

Bursa'da hurda ticareti yanında demir, çelik, inşaat, gıda, kimya gibi birçok sektörde iş yapan firmanın sahibi Harun Çoban, konkordato kararından sonra kayıplara karıştı...

Sami Çoban, Kiler GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı!

Kiler GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Mehmet Silahtar'ın yerine Kurumsal Yönetim Komitesinin Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine uygun bulduğu Sami Çoban'ın ilk Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere atanmasına karar verildi...

Cahit Turhan'dan 'tasfiye kararnamesi' açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Tasfiye düzenlemesinde süre konusuna biz de takipçiyiz. Tasfiye edilen işleri de yeniden ihalelerini gerçekleştirerek insanımızın hizmetine sunacak, bugünleri birlikte aşacağız" dedi...

Cahit Turhan: Müteahhitlik hizmetleri ihracatı arttı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan "Müteahhitlik hizmetleri ihracatının artmasıyla sektörün önemini de artırması, başarı hikayesinin boyutlarını daha belirgin hale getirmektedir. Hükümet olarak sektöre yönelik desteğimiz tamdır" dedi.

Ekin Mekanik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Mekanik Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ekinci tarafından kuruldu. 

Cahit Turhan: Mega projelerle Türkiye'nin önemini artırıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Bir Kuşak Bir Yol Projesi" ile gelecek dönemde Türkiye'nin de içinde bulunduğu coğrafyanın öneminin daha da artacağını belirtti. Turhan,  "Mega projelerle Türkiye'nin önemini artırıyoruz'' dedi.

Ekin Çoban Turhan biyografi Haberi

Ekin Çoban Turhan biyografi

Ekin Çoban Turhan kimdir?

Ekin Çoban Turhan, 1975 Ankara doğumlu; ilk orta lise eğitimini TED Ankara Koleji'nde tamamladı. 


1992-96 yılları arasında Gazi Üniversitesi mimarlık bölümünde lisans eğitimini tamamladı. 2000 yılında ODTÜ mimarlık fakültesinde sürdürdüğü (Geç 20. yy'ın Eşzamanlı Söylemlerinin Mimari Bağlam Üzerinden Analizi: Ağa Han Mimarlık Ödülleri, Örneklem Çalışması) yüksek lisans tezini tamamladı. Bu süreçte çeşitli kişiler ve bürolarla çalıştı. 


1997-2001 yılları arasında araştırma görevlisi olarak tasarım stüdyolarında bulundu. Mimari proje yarışmalarında 15 adet ödül veya mansiyona layık görülmüş projesi var. 


Ercan Çoban Mimarlık ltd. Şti. Ortağı olarak serbest mimarlık çalışmalarını sürdürüyor. Yaklaşık bir yıldır, TSMD (Türk Serbest Mimarlar Derneği) Mimarlık Merkezi yürütme kurulu başkanlığı görevini...