17 / 05 / 2024

ekin Technology

ekin Technology

Akıllı kent ve trafik sistemleri ile dünya liginde önemli bir oyuncu haline gelen ekin Technology, Abu Dhabi trafik sistemlerinin yönetimi için Akıllı Trafik Merkezi'nin kurulması ve trafiğin bir merkezden yönetilmesini kapsayan anlaşma EXPO 2020'ye kadar

Ekin Gayrimenkul Mimarlık Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Gayrimenkul Mimarlık Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Düzgün Dalga, Ertan Çağlın ve M. Mustafa Baytok ortaklığında kuruldu.

Z Ekin Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Z Ekin Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Ekin tarafından kuruldu.

Ziraat Bankası'ndan o parayı hemen çekin. Yoksa devredilecek

Ziraat Bankası'ndan ‘’Paranızı Çekin’’ uyarısı geldi Son işlem için tarih verildi ve yapılmazsa paralar TMSF’ye devredilecek.

Çiftçilere müjdeli haber geldi! Fındık destekleme ödemeleri hesaplara geçti! Hemen paranızı çekin!

Çiftçilere verilen tarımsal destek ödemelerinden biri olan fındık destekleme ödemeleri ile ilgili müjdeli haber geldi. Fındık destekleme ödemeleri hesaplara geçti! Hemen paranızı çekin!

Çiftçilerin yüzünü güldürecek haber geldi! Ödemeler bugün başlıyor! Hemen paranızı çekin

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarafından  çiftçilerin yüzünü güldürecek güzel haber geldi. Çiftçi destek ödemeleri bugün hesaplara yatırılıyor. Hemen paranızı çekin!

Ekin Group Çelik Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Group Çelik Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Betül Ekincioğlu tarafından kuruldu.

Altını ya da TL'yi bir kenara bırakın! O para biriminde 1 TL'nin bile varsa hemen çekin, herkesi batırdı

Altın ve dolar fiyatlarının gidişatı vatandaşlar tarafından sıklıkla takip ediliyor. Vatandaşları fazla takip etmediği bir para birimi var. Fakat o para birimine karşı çok dikkatli olmak gerekiyor çünkü son günlerde tarihi bir değer kaybı yaşıyor.

Geely duyurdu: Elektrikli araçlarda yeni şarj teknolojisi!

Geely, yan kuruluşu Viridi E-mobility Technology (VREMT) tarafından geliştirilen yeni 600 kW şarj teknolojisinin tanıtımını gerçekleştirdi. Bu teknoloji sayesinde beş dakikada 300 km'ye kadar sürüş menzili sağlayabildiği iddia ediliyor. İste detaylar...

Emekliliğinizi öne çekin! 2 sene önce emekli olun! İşte detaylar!

Çalışanlar, belli şartları sağladıkları takdirde emekli olabiliyorlar. Peki erkenden emekli olmak mümkün mü? İşte emekliliğinizi öne çekecek hususlar!

Ekosel Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Ekosel Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ekin Çarmıklı Pamukçu ve Selin Kozak ortaklığında kuruldu.

Ünlü isim altındaki fiyat sahtekarlığını açıkladı! Parayı hemen çekin diye uyardı

Altın fiyatları güçlenen dolar karşısında gerilemeye devam ediyor. Altının kilogram fiyatı, önceki kapanışa göre yüzde 0,2 azalışla 917 bin 500 liraya geriledi. Dünyaca ünlü milyarder ise altın fiyatlarındaki "sahterkarlığa" dikkat çekti.

Genç Ekin Gayrimenkul İnşaat Arsa Ofisi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genç Ekin Gayrimenkul İnşaat Arsa Ofisi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Sevil Genç tarafından kuruldu.

Emeklilere 2.750 lira ek gelir müjdesi! Paranızı hemen çekin!

Zamlı maaşlarına kavuşan emekliler, piyasa koşullarından dolayı maaşlarını arttırma çabası içerisine girdi. Maaşları için ek gelir elde etmek isteyen emekliler alternatif gelir türlerini araştırıyor...

ekin Technology Haberi

ekin Technology

Akıllı kent ve trafik sistemleri ile dünya liginde önemli bir oyuncu haline gelen ekin Technology, Abu Dhabi trafik sistemlerinin yönetimi için Akıllı Trafik Merkezi'nin kurulması ve trafiğin bir merkezden yönetilmesini kapsayan anlaşma EXPO 2020'ye kadar sistemin işlemesi sağlanacak. Sisteme trafikte yüzde 5 ila yüzde 25 arasındaki bir orada iyileşme gerçekleşmesi öngörülüyor. Gaziantep'ten Dubai'ye, Ankara'dan Bakü'ye, Türkiye ve yurtdışında birçok akıllı şehir ve akıllı trafik uygulamasına imza atan ekin Technology'nin Abu Dabi Projesi, tüm trafiği bir merkezden yöneterek, kontrol ve denetim altında tutuyor.


Şehirlere örnek olur


Abu Dabi Akıllı Trafik Merkezi ile eve ulaşma süresinin kısalması, benzin tasarrufu, karbon salımının azalması, ambulans, polis, itfaiye gibi kamu araçlarının bekleme yapmadan geçmesi mümkün olacak. Şirketin sahibi Akif Ekin, ''Trafikte akıllı sistemler kullanmamak hem zaman...