29 / 04 / 2024

eko silivri evleri

eko silivri evleri

İstanbul Silivri ilçesi, geri dönüştürülebilir sağlıklı yapı malzemeleriyle inşa edilen butik villa projesine kavuşuyor. EKOSİLİVRİ lansman fırsatlarıyla satışa sunuldu.

Silivri Mürdüm Evleri satışta! Teslimler Kasım 2023'te!

Genç Ziraat Firmasının ilk konut projesi olan Silivri Mürdüm Evleri'nde satış devam ediyor. Silivri Mürdüm Evleri konut projesinde 12 adet villa yer alıyor.

Logos Evleri Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Logos Evleri Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri’de  200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Yılmaz tarafından kuruldu.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap kura çekilişi 28 Nisan'da!

Hiç evi olmayanlara satılacak olan KİPTAŞ Silivri 3. Etap Evleri'nde başvurular bugün itibari ile başladı. Projede kura çekilişi 28 Nisan Cumartesi günü yapılacak.

Silivri Çanta Mahalle Evi hizmete açıldı!

Kadınların el becerilerini geliştirerek aile bütçelerine katkı sağladığı Silivri Belediyesi Mahalle Evleri’nin bir diğeri Çanta Mahallesi’nde açıldı.

Ekosilivri daire fiyatları ne kadar?

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanan Eko Silivri butik villa projesinde teslimlerin 18 ay sonra yapılması hedefleniyor...

Ekovilla Gayrimenkul Eko Silivri projesi!

9 blok şeklinde yükselen Ekovilla Gayrimenkul Eko Silivri projesi 36 adet bağımsız bölüm villa ünitesinden meydana geliyor.

Silivri Semizkumlar Mahalle Evi açıldı!

Kadınların el becerilerini geliştirerek aile bütçelerine katkı sağladığı Silivri Belediyesi Mahalle Evleri’nin bir diğeri Semizkumlar Mahallesi’nde hizmet vermeye başladı.

Silivri Leoland City ev fiyatları!

Silivri Leoland City ev fiyatları 495 bin dolardan başlıyor. Leoland City Evleri projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Dream of Silivri Evleri fiyat listesi!

Dream of Silivri Evleri fiyat listesi 310 bin liradan başlayarak değişiyor. Bayburtlu İnşaat'ın projesi Dream of Silivri'nin inşaat çalışmaları önümüzdeki Nisan ayında başlayacak...

Kastamonu'da Köy Evleri, Ekoturizme Kazandırılıyor!

Kastamonu’nun Küre ilçesine bağlı Ersizlerdere köyünde bulunan köy evleri, eko turizme kazandırılmaya devam ediyor.

2004 yılında Sinpaş Sealybria Evleri satışa sunulmuş!

2004 yılında Sinpaş'ın Silivri bölgesinde bulunan Sealybria Evleri satışa sunulmuş. Denize sıfır konumlu Sealybria Evleri'nde bulunan 3 tip villa, 359 milyar liradan (2 bin 520 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

eko silivri evleri Haberi

eko silivri evleri

İstanbul Silivri ilçesi, geri dönüştürülebilir sağlıklı yapı malzemeleriyle inşa edilen butik villa projesine kavuşuyor. EKOSİLİVRİ lansman fırsatlarıyla satışa sunuldu.


EKOSİLİVRİ Proje Özellikler

İstanbul Silivri’de 36 adet bağımsız bölüm villa ünitesinden meydana gelen EKOSİLİVRİ projesi 9 blok halinde, bitişik nizam ve ikiz villa konseptiyle inşa ediliyor. EKOSİLİVRİ projesinde 2+1,  3+1 ve 4+1 oda sayısında villa seçenekleri bulunurken metrekareler  92, 136 ve 145 m2 arasında değişiyor.


EKOSİLİVRİ’de yağmur suları boşa gitmiyor. Su toplama ve depolama sistemi ile yağmur suları kullanıma kazandırılıyor;  güneş enerjisi sistemiyle de EKOSİLİVRİ projesi enerjisini kendisi üretiyor.

EKOSİLİVRİ Sosyal Donatılar

EKOSİLİVRİ’DE her bir bağımsız bölüm önünde açık otopark bulunduğu gibi, ortak alanda misafir otopark alanı da bulunuyor. Açık yüzme havuzu bulunan projede bir adet çoklu aktivite spor alanı (basketbol, voleybol, tenis, futbol) ve...