28 / 04 / 2024

EKODesign Konferansı 2015

EKODesign Konferansı 2015

Tasarımın Yeşil Zirvesi ‘‘EKODesign Konferansı’’ “Yeşil Motivasyon” teması ile toplanıyor. Yapı-Endüstri Merkezi tarafından bu yıl 8’ncisi düzenlenecek EKODesign Konferansı, 9 Nisan 2015 Perşembe günü gerçekleşecek.

EKODesign 2015 Konferansı 9 Nisan'da!

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından bu yıl 8’ncisi düzenlenecek EKODesign Konferansı, 9 Nisan 2015 Perşembe günü, “Yeşil Motivasyon” teması ile YEM’de gerçekleştirilecek.

YEM EKODesign Konferansı sona erdi!

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından bu yıl 9’uncusu düzenlenen EKODesign Konferansı ‘yeşil tasarım’la ilgili önemli isimlerin katılımıyla, YAPI Dergisi’nin bilgi sponsorluğunda 6 Nisan Salı günü YEM’in Fulya’daki merkezinde düzenlendi.

Özyeğin ScOLa binası EKODesign Konferansı’nda!

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından bu yıl 9’uncusu düzenlenen EKODesign Konferansı’nda, Türkiye’nin örnek enerji verimli binası olan Özyeğin Üniversitesi ScOLa binası anatomik olarak incelendi

EKODesign Konferansı 26 Nisan'da gerçekleşecek!

Yapı­Endüstri Merkezi (YEM) tarafından bu yıl 9’uncusu düzenlenecek EKODesign Konferansı’nın teması ‘Tasarım 4.0: Yeni Nesil Yeşil’ olarak belirlendi. Konferans 26 Nisan Salı günü YEM’in Fulya’daki merkezinde düzenlenecek.

EKODesign Konferansı 2016, 26 Nisan'da gerçekleşecek!

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından düzenlenen EKODesign Konferansı 2016, bu yıl 26 Nisan Salı günü “Tasarım 4.0: Yeni Nesil Yeşil” temasıyla düzenlenecek.

Konut Konferansı inşaat temsilcilerini bir araya getirdi!

YEM tarafından bu yıl 6'ncısı 24 Kasım 2015 Salı günü gerçekleşen Konut Konferansı, Türkiye'de; yapı, gayrimenkul, inşaat, tasarım ve mimarlık alanlarının önde gelen temsilcilerini bir araya getirdi.

GYİAD Aile Varlıkları Yönetimi Konferansı 17 Aralık'ta!

Genç Yönetici ve İşadamları Derneği’nin (GYİAD) Aile Varlıkları Yönetimi Konferansı bu yıl 17 Aralık 2015 tarihinde Four Seasons Hotel Bosphorus’ta yapılacak.

3. İklimlendirme Konferansı gerçekleşti!

Eventuum tarafından, Asal İklimlendirme, Bahçıvan Mühendislik, Duyar Vana, Karyer Isı Transfer, Ventek Mühendislik Sponsorluğunda gerçekleşen 3. İklimlendirme Konferansı 26 Kasım 2015 tarihinde “Liderler Buluşması” teması ile gerçekleşti.

Gönye Proje Tasarım, Konut Konferansı 2015’e katıldı!

Gönye Proje Tasarım, Yapı Endüstri Merkezi (YEM) tarafından düzenlenen Konut Konferansı 2015’te konuşmacılar arasında yer aldı. Şirket kurucuları Yelin Evcen ve Gönül Ardal, konferansta konuştu.

YEM Konut Konferansı gerçekleşti!

“Yapı Dünyasının Bilgi Merkezi” YEM tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen, 24 Kasım 2015 Salı günü gerçekleşen “Konut Konferansı”, Türkiye’de; yapı, gayrimenkul, inşaat, tasarım ve mimarlık alanlarının önde gelen temsilcilerini bir araya getirdi.

Konut 2015 Konferansı 24 Kasım'da!

Yem Etkinlik tarafından düzenlenen Konut 2015 Konferansı 24 Kasım günü saat 09:00'dan 18:00'a kadar devam edecek. Konferans Yapı Endüstri Merkezi'nde gerçekleşecek.

YEM Konut Konferansı 24 Kasım'da!

Yapı Endüstri Merkezi’nin (YEM) 2010’dan bu yana her yıl düzenlediği Konut Konferansı’ 24 Kasım 2015 Salı 09.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Konut Konferansı 24 Kasım'da gerçekleşecek!

"Konut'un Gücü Adına!" söylemiyle 24 Kasım 2015 tarihinde bu yıl altıncı kez düzenlenen Konut Konferansı'nda, sektör farklı perspektiflerden değerlendiriliyor.

AKATED Uluslararası No Digİstanbul 2015 Konferansı 28-30 Eylül'de!

Altyapı ve Kazısız Teknolojiler Derneği (AKATED) Uluslararası No Digİstanbul 2015 Konferansı tarafından 28-30 Eylül 2015 tarihleri arasında WOW İstanbul Convention Center’da düzenleniyor.

EKODesign Konferansı 2015 Haberi

EKODesign Konferansı 2015

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından bu yıl 8’ncisi düzenlenecek EKODesign Konferansı, 9 Nisan 2015 Perşembe günü, “Yeşil Motivasyon” teması ile AKG Gazbeton ana sponsorluğunda, Geberit konuşmacı sponsorluğunda, YAPI Dergisi bilgi ortaklığında, Arkitektbedriftene, ÇEDBİK, GYODER, İNDER, Türkiye İMSAD ve ULI Türkiye işbirliğinde YEM’de gerçekleştirilecek. 8 yıldır yarattığı tartışma ortamı ve yayınları ile ülkemizde sürdürülebilir tasarım ve kentleşmenin önünü açmayı hedefleyen EKODesign, bu yıl da “Yeşil Motivasyon” kavramının çevresel, ekonomik ve toplumsal boyutları ile ele alındığı oturumlar birbirinden beslenen birçok disiplini bir araya getirecek.



EKODesign Konferansı’nda bu yıl, önümüzdeki dönemde şehirleri ve hayatımızı değiştirecek Yeşil Bina Yönetmeliği, akıllı kentsel dönüşümün hızlandırılmasında yeni bir model olan "Akıllı Şehir Projesi" gibi konular ele alınacak. Sürdürülebilir şehirler adına bu önemli konuların yanı sıra mimaride motive eden, girişimci,...