24 / 05 / 2024

Ekol Lojistik Ahmet Musul

Ekol Lojistik Ahmet Musul

İntermodal taşımacılık modeline geçiş yaparak ihracatçıya en ekonomik ve çevreci hizmeti sunmayı amaçlayan şirket, karayolunda taşımacının kabusu haline gelen vize ve geçiş belgesi sorununa da ‘intermodal’le meydan okuyor.

Globality Lojistik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Globality Lojistik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sefer ve Meseret Tsehay Gessesse ortaklığında kuruldu.

Cazz İnşaat Nakliyat Lojistik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cazz İnşaat Nakliyat Lojistik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Altıntaş tarafından kuruldu.

İst34 İnşaat Mermer Metal Madencilik Orman Ürünleri Lojistik Petrol Oto Yed.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İst34 İnşaat Mermer Metal Madencilik Orman Ürünleri Lojistik Petrol Oto Yed.San.Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Tarık Yeşil tarafından kuruldu.

Metzen Hırdavat Metal İnşaat Lojistik Elektrik Elektronik Temizlik Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Metzen Hırdavat Metal İnşaat Lojistik Elektrik Elektronik Temizlik Ürünleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Sözen tarafından kuruldu.

Salim Platform Kiralama Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salim Platform Kiralama Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ahmet Can Salim, Ali Han Salim, Feyza Salim ve Mustafa Salim ortaklığında kuruldu.

Ahmet Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet ahmetoğlu tarafından kuruldu.

Grz İnşaat Nakliye Lojistik Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grz İnşaat Nakliye Lojistik Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Eryürük tarafından kuruldu.

Gogelfly Turizm ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gogelfly Turizm ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akyüz ve Seyfullah Aşan ortaklığında kuruldu.

Baylan Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baylan Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Baylan tarafından kuruldu. 

Bolluca İnşaat Lojistik Gemi Hırdavat Oto Yedek Parça Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bolluca İnşaat Lojistik Gemi Hırdavat Oto Yedek Parça Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İldem tarafından kuruldu. 

21 lojistik merkez inşa edilecek!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, inşaatı devam eden Kars Lojistik Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Arslan, ülkeye 21 lojistik merkez kazandırılacağını söyledi.

Kars Lojistik Merkezi'nin temeli yarın atılıyor!

Kars'ta 300 bin metrekarelik alana kurulacak olan lojistik merkezinin temeli, yarın Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın katılımıyla atılacak.

Devlet Demiryolları'nın lojistik köy projesi TBMM gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Devlet Demiryolları tarafından açıklanan lojistik köy projesi hakkında soru önergesi hazırlayarak, Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a iletti..

Ekol Lojistik Ahmet Musul Haberi

Ekol Lojistik Ahmet Musul


Avrupa’da hızla büyüyen Ekol Lojistik havada, karada ve denizde yatırım atağına geçiyor.


Türkiye’nin önde gelen global lojistik şirketlerinden Ekol, Türkiye- Avrupa arasındaki taşımacılıkta payını hızla artırıyor. İntermodal taşımacılık modeline geçiş yaparak ihracatçıya en ekonomik ve çevreci hizmeti sunmayı amaçlayan şirket, karayolunda taşımacının kabusu haline gelen vize ve geçiş belgesi sorununa da ‘intermodal’le meydan okuyor. Avrupa’ya yönelik ihraç ürünlerini 7 bin km’den 2 bin km düşüren Ekol, Avrupa’da blok trenle taşıma yapan en büyük üç şirketten biri oldu. Türkiye’deki diğer taşımacıların da intermodal sağlayıcısı olacak bir yapı oluşturmayı hedefl eyen Ekol, bu alana yönelik dev yatırımlar planlıyor.


Engeller 'intermodal'le aşılacak


Geçtiğimiz hafta İtalya, Avusturya ve Almanya’ya bir basın gezisi düzenleyen şirket, intermodal uygulamasını tanıtırken yeni yatırım planlarını açıkladı. Yük üzerinde hiçbir işlem yapmadan...