04 / 05 / 2024

Ekol Stand Dekorasyon

Ekol Stand Dekorasyon

Ekol Stand Dekorasyon Reklam ve Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi, Satı Özcan tarafından 100 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Beyoğlu, Fetihtepe Mahallesi'nde kuruldu.

Ekol Expo Fuar Stand Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Expo Fuar Stand Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Albayrak tarafından kuruldu. 

Desıgn On Mimarlık Stand Tasarım Ve İç Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desıgn On Mimarlık Stand Tasarım Ve İç Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Serhan Kızılkaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Ekol Stand Dekorasyon Reklam ve Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ekol Stand Dekorasyon Reklam ve Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi, Satı Özcan tarafından 100 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Beyoğlu, Fetihtepe Mahallesi'nde kuruldu.

Etap Stand Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Etap Stand Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu.

Ekol İthal Duvar Kağıtları İç Dekorasyon İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekol İthal Duvar Kağıtları İç Dekorasyon İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Kadir Taşkale, Ayşe Taşkale tarafından 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Aralık'ta kuruldu.

Gold King Decorat Dekorasyon Mobilya ve İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold King Decorat Dekorasyon Mobilya ve İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Kulakcı tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 18 Mart'ta kuruldu.

Umay Mimarlık Dekorasyon İnşaat ve Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umay Mimarlık Dekorasyon İnşaat ve Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Melek Çakmak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta Esenler, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Evmambo’dan ilkbahara özel dekorasyon önerileri!

Evmambo ilkbahara özel dekorasyon önerileri sunuyor. İşte mekanlarını baharın enerjisi ile yenilemek ve daha canlı hale getirmek isteyenler için evmambo.com’un deneyimli uzmanlarından birkaç küçük öneri.

Tureks Stone 3 standı ile Marble Doğaltaş Teknolojileri Fuarı'nda!

Tureks Stone, alanında bir dünya markası olan ve sektörün ilk 3 fuarı arasında yer alan MARBLE Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’nda 3 ayrı standı ile birlikte yer alıyor.

Kuzu Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzu Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ercan Kuzu tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 13 Mart'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Hürriyet Bulvarı Caddesi'nde kuruldu.

Akbey Mobilya Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbey Mobilya Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kenan Durdu Büyüktaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Mart'ta Kağıthane, Çağlayan Mahallesi, Yüzyıl Sokak'ta kuruldu.

Aphorm Dizayn Mimarlık Dekorasyon ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aphorm Dizayn Mimarlık Dekorasyon ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bilge Çiçekciler, Yıldız Kurt tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 10 Mart 2014 tarihinde kuruldu.

Aydınsaray Yapı Mimarlık Mühendislik Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınsaray Yapı Mimarlık Mühendislik Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Aydın, Canan Nilüfer Aydın tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Mart'ta Eyüp'te kuruldu.

Ekol Stand Dekorasyon Haberi

Ekol Stand Dekorasyon

Ekol Stand Dekorasyon Reklam ve Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi, Satı Özcan tarafından 100 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Beyoğlu, Fetihtepe Mahallesi'nde kuruldu.


Ekol Stand Dekorasyon Reklam ve Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak   2-Her türlü mimarlık hizmetleri vermek. İç mimari ve dekorasyon çizimleri yaparak projeler sunmak. 3-Şirket reklam ve tanıtım maksatlı her türlü stand kurulumu yapabilir. 4-Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir, kiralar,kiraya verir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir,ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulları üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edilebilir.Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid,...