06 / 05 / 2024

ekolojik bahçeler projesi

ekolojik bahçeler projesi

Sancaktepe Belediyesi, gelecek nesillere yaşanabilir ve nefes alınabilir mekanlar bırakabilmek amacıyla “Ekolojik Bahçeler ve Permakültür Uygulamaları” Projesini hayata geçiriyor...

Asma Bahçeler Narlıdere ne zaman teslim?

Tanyer İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Asma Bahçeler Narlıdere projesi 92 daireden meydana geliyor. Peki Asma Bahçeler Narlıdere ne zaman teslim?

Asma Bahçeler Narlıdere fiyatı!

Teslimlerin hemen gerçekleştiği İzmir Asma Bahçeler Narlıdere projesi 95 evden meydana geliyor. Asma Bahçeler Narlıdere fiyatı 580 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Asma Bahçeler İzmir ev fiyatları!

Asma Bahçeler İzmir ev fiyatları 580 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Tanyer İnşaat'ın projesi Asma Bahçeler'de teslimler hemen yapılıyor...

İzmir Asma Bahçeler fiyat 2016!

Toplam 95 daireden meydana gelen İzmir Asma Bahçeler projesi İzmir Narlıdere'de yer alıyor. İzmir Asma Bahçeler fiyat 2016...

Narlıdere Asma Bahçeler'de Bahara Merhaba Partisi düzenlendi!

20 yılı aşkın zamandır Narlıdere Bölgesi'nde ürettiği konutlarla Narlıdere'nin çehresini değiştiren Tanyer İnşaat, prestij projesi Asma Bahçeler'de "Bahara Merhaba Partisi" düzenledi.

Asma Bahçeler projesi üniversitelerin dikkatini çekiyor!

Narlıdere'de tamamlanan Asma Bahçeler projesi, üniversitelerin dikkatini çekmeye başladı. Yaşar Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversiteleri'nin ardından Tanyer İnşaat, bu kez İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencilerini ağırladı.

Narlıdere Asma Bahçeler projesi kentsel dönüşüme örnek!

İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Asma Bahçeler projesini örnek aldı. Narlıdere'de tamamlanan Asma Bahçeler projesi, üniversitelerin dikkatini çekmeye başladı.

Asma Bahçeler'in temiz havası tescillendi!

Tanyer Inşaat'ın Narlıdere'de hayat geçirdiği Asma Bahçeler projesi, kent içinde doğası ve temiz havasıyla farklı bir yaşam sunuyor. Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, Asma Bahçeler'de yaşamın başladığını söyledi.

NarlıdereAsma Bahçeler Projesi tescil edildi!

NarlıdereAsma Bahçeler Projesi, 9 Eylül Üniversitesi tarafından analiz edilerek tescillendi. Tanyer inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, kentsel yoğunluğun ve trafiğin artmasıyla İzmir'deki hava kalitesinin azaldığını vurgula

Narlıdere Asma Bahçeler projesi tescillendi!

Narlıdere Asma Bahçeler Projesi, 9 Eylül Üniversitesi tarafından analiz edilerek tescillendi. Tanyer inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, Asma Bahçeler'in fark yarattığını belirtti.

Asma Bahçeler Projesi teslim tarihi ne zaman?

Sektörde 22 yıldır hizmet veren Tanyer İnşaat, Narlıderedeki Altınvadi, Altınova, Mavisu ve Asma Bahçeler konut projeleriyle mimari ve doğanın güzelliklerini bir arada sunuyor

Asma Bahçeler'de teslimler Haziran sonunda!

Tanyer İnşaat'ın Narlıdere'deki projesi Asma Bahçeler yüzde 95 oranında tamamlandı ve daire teslimatlarına Haziran sonu itibariyle başlandı.

Asma Bahçeler Narlıdere'nin yüzde 95'i tamamlandı!

Tanyer İnşaat'ın Narlıdere'deki projesi Asma Bahçeler yüzde 95 oranında tamamlandı ve daire teslimatlarına Haziran sonu itibariyle başlandı. Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer projenin değerinin arttığını belirtti.

ekolojik bahçeler projesi Haberi

ekolojik bahçeler projesi


İstanbul’un en hızlı gelişen ilçesi olma özelliğini gerçekleştirdiği projeler ile devam  ettiren Sancaktepe Belediyesi, gelecek nesillere yaşanabilir ve nefes alınabilir mekanlar bırakabilmek amacıyla “Ekolojik Bahçeler ve Permakültür Uygulamaları” Projesini hayata geçiriyor. 11 Mart Pazartesi günü saat 11:00’da  Sancaktepe Belediye Başkanı Sayın İsmail Erdem'in açılışını gerçekleştireceği proje sayesinde doğal hayatı kitaplardan değil gerçek yaşamdan öğrenen çocuklar, atığı da kaynak olarak kullanarak yaşam döngüsünü ve toplum sorumluluğu bilincini...