02 / 05 / 2024

ekolojik stat son durum

ekolojik stat son durum

Türkiye'nin ilk ekolojik stadı yükseliyorç Sivas 'ta geçen yıl temeli atılan 25 bin seyirci kapasiteli Türkiye'nin ilk ekolojik stadının 2015-2016 sezonunda kullanılabilir duruma geleceği bildirildi.

Türkiye'nin ilk ekolojik stadı Samsun'da yükseliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı iş birliğinde Sivas'ta yapımına başlanan Türkiye'nin ilk ekolojik stadında gelecek ay çatı kaplaması ve cephe konstrüksiyon imalatına başlanacağı bildirildi.

Türkiye'nin ilk ekolojik stadının çatı kaplaması gelecek ay yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı iş birliğinde Sivas'ta yapımına başlanan Türkiye'nin ilk ekolojik stadında gelecek ay çatı kaplaması ve cephe konstrüksiyon imalatına başlanacağı bildirildi.

Sağlık Bakanlığı duyurdu: 419 eski hükümlü ve TMY statüsünde işçi alınacak!

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre;  419 eski hükümlü ve Terörle Mücadelede Malul Sayılamayacak Şekilde Yaralananlar (TMY) statüsünde işçi alımı gerçekleştirilecek.

Devlet memuru statüsündeki peyzaj mimarı ve iç mimarlara müjde! Zam ve tazminatla ilgili karar geldi! 

Devlet memuru statüsündeki peyzaj mimarı ve iç mimarlar ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Bu kapsamda, bu statüde olan peyzaj mimarı ve iç mimarlar zam ve tazminat kapsamına dahil edildi. İşte detaylar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 1.587 personel alıyor! Son 3 gün! Hemen başvurun! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 1.587 personel alıyor. Büro personeli, mühendis, avukat, mimar gibi statülerde personel alımı için son başvuru tarihi 12 Aralık olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...

Son 10 ayda 15 milyon metrekarelik yayla alanının statüsü değiştirildi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzası ile Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren yayla statüsündeki yaklaşık 900 bin metrekarelik alanın imara açılması kararıyla beraber son 10 ayda imara açılan yayla alanlarının büyüklüğü 15 milyon metrekareye ulaştı. 

İznik'te son beş yılda statüsü değiştirilen tarım arazileri mecliste!

Bursa'nın İznik ilçesinde on beş dönümlük tarım arazisinin imara açılması ve ilde son beş yılda statüsü değiştirilen tarım arazileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Sarıbal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

19 Mayıs Stadyumu'nun yıkımında son aşamaya gelindi!

Başkent’e yapılacak yeni stat için yıkımına başlanan Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda yıkım çalışmalarında son aşamaya gelindi. 

Türkiye'de 3 yılda 30 stat çalışması yapıldı!

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na adaylığını açıklayan Türkiye, son yıllarda açılan modern statlarıyla bu büyük organizasyona ev sahipliği yapmaya hazır.Türkiye'de son 3 yılda tam 30 stat çalışması yapıldı.

Türk futbolunun büyük stat hamlesi! İşte yeni statlar!

Türkiye'de son 3 yılda 26 farklı şehirde 30 stat için çalışma yapılırken, bunların 10'u tamamlandı, 9'u bitme aşamasına geldi, 4'ünde ise inşaat çalışmaları devam ediyor. Kalan 7 stadın yapımına da kısa sürede başlanacak.

İzmir'in statlarında son durum!

Stadyum inşaatlarının da devam ettiğini anlatan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İzmir'deki stat projelerinin son durumları hakkında da bilgi verdi.

İzmir'in stat projelerinde son durum!

Vodafone Arena, tüm Türkiye’yi, en çok da bu konuda buruk olan İzmir’i hayran bıraktı. Tesis yokluğundan 45 yıllık Atatürk Stadı’na mahkum kalan İzmir’de stat projelerinin ne zaman tamamlanacağı belli değil...

İşte inşaatında sona gelinen 11 stat!

Son yıllarda birçok yeni stat Türkiye'ye kazandırılırken bu furyanın son halkası Vodafone Arena oldu. Beşiktaş'ın stadının açılmasının ardından gözler yapımı devam eden diğer statlara çevrildi. İşte yapımında sona gelinen 11 stat:

David Beckham Miami'de 25 bin kişilik stat yaptıracak!

Kariyerinin son yıllarını geçirdiği ABD 1. Ligi MLS’e yeni bir takım kazandırmak isteyen David Beckham’ın Miami FC projesine ilginin büyük olduğu biliniyor. İngiliz futbolcu 25,000 kişilik yeni stat için temeli atmak istiyor.

TOKİ her ilde stat projesi uygulayacak!

TOKİ, UEFA standartlarına uygun "akıllı ve ekolojik" stadyumlar inşa ediyor. Şu anda 16 ile binlerce kişilik dev statlar inşa eden TOKİ, önümüzdeki yıllarda her ile en az bir stat yapmayı planlanıyor.

ekolojik stat son durum Haberi

ekolojik stat son durum


Türkiye'nin ilk ekolojik stadı yükseliyor Sivas'ta geçen yıl temeli atılan 25 bin seyirci kapasiteli Türkiye'nin ilk ekolojik stadının 2015-2016 sezonunda kullanılabilir duruma geleceği bildirildi. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut idaresi (TOKİ) Başkanlığı iş birliğinde Sivas'ta yapımına başlanan Türkiye'nin ilk ekolojik stadında gelecek ay çatı kaplaması ve cephe konstrüksiyon imalatına başlanacağı bildirildi. 

Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Salim Kılıç, 18 Haziran 2012'de ihalesi yapılan, kendi enerjisinin bir bölümünü üretecek, yağmur ve kar sularını depolayacak, ısıtma sistemli ve 25 bin seyirci kapasiteli Türkiye'nin ilk ekolojik stadının temelinin 25 Mayıs 2013'te atıldığını anımsattı. 

Sivas 4 Eylül Stadı inşaatının iklim koşulları gereği beklenen sürede tamamlanamadığını belirten Kılıç, "İnşaat, iklim elverdiği sürece hızlı bir şekilde devam ediyor fakat resmi süre olarak ekim ayının...